نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

نشریه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه نیوزویک امروز دوشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد: ایران و روسیه رزمایش دریایی مشترکی را در دریای خزر آغاز کردند. این رزمایش دریایی، پیامی مبنی بر همکاری بین نیروهای مسلح ایران و ... نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دریای حزر, روسیه, شانگ‌های

جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

نوشتهٔ پربیر پورکایاستا: اگر آتش‌بس بین ایران و اسرائیل برقرار بماند و رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، پس از حمله‌اش به مجتمع‌های هسته‌ای ایران تصمیم بگیرد که “دیگر کافی‌ست”، شاید روزنه‌ای از امید به پایان جنگ میان اسراییل و ایران وجود داشته باشد، اما نسل‌کُشی در غزه همچنان ادامه دارد، جایی که دو میلیون فلسطینی ... جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, ایران, برنامه هسته‌ای, صلح, عراق, غرب, غرب آسیا, فلسطین, گرسنگی, ناتو, نسل‌کشی

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

کارشناسان مسائل سیاسی و اقتصادی معتقدند پس از آن که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بریکس را یک گروه «ضدآمریکایی» خواند و تهدید کرد که علیه کشورهای عضو این گروه از جمله برزیل تعرفه ۱۰ درصدی وضع خواهد کرد، روابط اعضای این ائتلاف اقتصادی نوظهور نسبت به گذشته نزدیک تر و همکاری میان آن ها ... نزدیک‌تر شدن روابط اعضای بریکس در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای کاخ سفید

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, برزیل, بریکس, تحریم, تحلیل, چین, روسیه, فرانسه, هندوستان

اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

کارکنان بیمارستان‌های دولتی آرژانتین به دلیل کمبود بودجه و کاهش امکانات، اعتصاب کرده و به خیابان آمدند. به گزارش ایلنا و به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره قطر، ظهر جمعه گذشته، کارکنان بخش بهداشت و درمان در سراسر آرژانتین در اعتراض به اقدامات ریاضت اقتصادی خاویر مایلی، رئیس جمهور راست‌گرای این کشور، دست به اعتصاب ... اعتصاب هزاران پزشک و پرستار آرژانتینی علیه ریاضت اقتصادی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, پرستاران, پزشکان, جهان, خبر, درمان, کودکان, نئولیبرالیسم

امضا ۲۰۰سند همکاری با ۱۴۷ کشور و سازمان بین‌المللی در خصوص ساخت مشترک «کمربند و جاده»

رئیس‌جمهور چین در مجمع جهانی اقتصاد علاوه بر دفاع از عملکرد دولت این کشور در توزیع واکسن کرونا در سطح جهانی، راهکارهای اقتصادی پکن برای کمک به کشورهای درحال توسعه را راه حلی اثرگذار برای کاهش اختلاف توسعه خواند.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های چین، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در مجمع جهانی اقتصاد ۲۰۲۲ با تشبیه شرایط فعلی جهان به قایقی کوچک در میانه یک طوفان بزرگ و سرنوشت مشترک همه مردم دنیا تاکید کرد که اعتماد متقابل و کمک به یکدیگر تنها راه غلبه بر این اپیدمی است.

 

رئیس جمهور چین در این سخنرانی قاطعانه وعده داد که کشورش یک میلیارد دُز واکسن دیگر به کشورهای آفریقایی ارائه خواهد کرد که از این مقدار ۶۰۰ میلیون دُز آن رایگان خواهد بود و همچنین ۱۵۰ میلیون دُز واکسن نیز به صورت مجانی در اختیار کشورهای عضو «آسه آن» قرار خواهد داد.

 

شی جین‌پینگ در پاسخ به این سوال که راهکار کاهش اختلاف توسعه در سطح جهانی چیست تاکید کرد که کشورش” خواستار همکاری با تمام طرف‌ها برای ارتقای مشترکِ اجرای ابتکارات توسعه جهانی و تلاش برای عقب نماندن هیچ کشوری در این زمینه است.”

 

وی با اشاره به ابتکارهای ارائه شده از سوی دولت چین برای کمک به کشورهای درحال توسعه گفت: مهم نیست با چه دشواری‌هایی روبرو هستیم، ما باید به فلسفه توسعه مردم‌محور پایبند باشیم و ارتقای توسعه و حفاظت از زندگی مردم در سیاست‌های کلان جهانی را در اولویت قرار دهیم.

 

ابتکار «یک کمربند، یک جاده» و «بانک سرمایه گذاری زیرساخت آسیای» چین در سال‌های اخیر در میان مردم جهان شهرت یافته و به بزرگی سکوی همکاری جهانی تبدیل شده است. در همین راستا تا ۱۸ ژانویه (۲۸ دی) امسال چین بیش از ۲۰۰ سند همکاری در خصوص ساخت مشترک «کمربند و جاده» با ۱۴۷ کشور و سازمان بین‌المللی امضا کرده و به این ترتیب به صورت عملی نتایج توسعه را با جهان به اشتراک گذاشته است.

رشد چشمگیر ۸.۱ درصدی اقتصاد چین در سال ۲۰۲۱

آمارهای دولتی چین در روز دوشنبه نشان داد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال قبل رشد چشمگیری داشته و ۸.۱ درصد رشد را تجربه کرده است که بیشترین رشد اقتصادی در ۱۰ سال گذشته را به خود اختصاص می‌دهد.

ادامه

اسیا, اقتصادی, جهان, چک, خبر, شرق آسیا

رژیم ولایی و فساد کلانِ صاحبانِ قدرت و متنفذها

یک استاد دانشگاه گفت: اقداماتی از قبیل مالیات بر خانه‌های خالی و خودروهای لوکس خیلی نمی‌تواند ضعف کشور در زمینه‌ی درآمدهای مالیاتی را رفع کند. باید جلوی فرار مالیاتی را که عمدتا در بخش فعالیتهای دلالی است، گرفت.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فساد, کارگری, گزارش