شی جین‌پینگ با وزیر امورخارجه روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد

شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری خلق چین، صبح روز چهارشنبه ۱۵ آوریل در تالار بزرگ خلق پکن، با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش CGTN : شی جین‌پینگ در این دیدار، با اشاره به این که امسال سی‌امین سالگرد برقراری روابط مشارکتی راهبردی و هماهنگی چین و روسیه و بیست‌وپنجمین سالگرد ... شی جین‌پینگ با وزیر امورخارجه روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد

ادامه

جنوب, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شورای امنیت, صلح, گزارش, مشارکت راهبردی, مقاله, همکاری راهبردی

وزیر اسرائیل: غزه و کرانه باختری باید به شهرهای یهودی‌ تبدیل شوند

در آستانه یوم‌النکبه، وزیر تندروی دارایی اسرائیل با اظهارات تحریک آمیز خواستار تبدیل غزه و کرانه باختری به «شهرهای یهودی» و اخراج ساکنان فلسطینی به کشورهای دیگر شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری «هفت» تلویزیون رژیم صهیونیستی اسرائیل، بتصلئل اسموتریچ در آستانه سالگرد تأسیس این رژیم در بازدید از مؤسسه ... وزیر اسرائیل: غزه و کرانه باختری باید به شهرهای یهودی‌ تبدیل شوند

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گزارش

سپاه پاسداران کنترل فرآیند تصمیم‌گیری‌ها در ایران را به دست گرفته است

اندیشکده «موسسه مطالعه جنگ» مستقر در واشنگتن اعلام کرد که «به نظر می‌رسد سپاه پاسداران به جای مقام‌های سیاسی ایران که با ایالات متحده در حال مذاکره هستند، به ویژه عباس عراقچی، کنترل فرآیند تصمیم‌گیری‌ها در ایران را به دست گرفته است.» به گزارش یورو نیوز: در بیانیه این موسسه آمده است: «تصمیم سپاه برای ... سپاه پاسداران کنترل فرآیند تصمیم‌گیری‌ها در ایران را به دست گرفته است

ادامه

آمریکا, ایران, تنگه هرمز, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, گزارش

واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی طی اظهاراتی ارتش اسرائیل را «فاسدترین ارتش جهان» از نظر اخلاقی توصیف کرد و گفت پس از گزارش نسل‌کشی در غزه، با تهدیدهای جدی مواجه شده است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی «عربی ۲۱»، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ... واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فساد, فلسطین, کودکان, گزارش, مقاله, نسل‌کشی

کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

رئیس‌جمهوری کلمبیا از کشورهای آمریکای لاتین و اروپا خواست تا از الگوی نخست وزیر ایتالیا پیروی کرده و توافق‌های دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند. به گزارش ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری رسمی خود در شبکه ایکس نوشت: نخست وزیر ایتالیا تصمیم گرفته است که توافق‌ها با اسرائیل را به ... کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, ایران, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, دیپلماسی, کلمبیا, گزارش

انتظار می‌رود بیش از ۲۰۰ میلیون کارگر رسمی و غیررسمی به اعتصابات هند بپیوندند

بیش از دوازده اتحادیه کارگری هند که اعتصاب را سازماندهی کردند، از دولت می‌خواهند که پوشش تامین اجتماعی جهانی را برای کارگران در بخش غیرمتشکل گسترده فراهم کند، حداقل دستمزد را تحت برنامه تضمینی اشتغال افزایش دهد و خصوصی‌سازی بانک‌های بخش دولتی را متوقف کند.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا و به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، میلیون‌ها کارگر هفته گذشته اعتصاب … سراسری را در سراسر هند آغاز کردند تا خشم خود را از سیاست‌های اقتصادی دولت راست‌گرای افراطی این کشور ابراز و بر خواسته‌های خود برای بهبود حقوق کارگران، کارمندان و کشاورزان صنعتی پافشاری کنند.

 

طبق این گزارش بیش از دوازده اتحادیه کارگری هند که اعتصاب را سازماندهی کردند، از دولت می‌خواهند که پوشش تامین اجتماعی جهانی را برای کارگران در بخش غیرمتشکل گسترده فراهم کند، حداقل دستمزد را تحت برنامه تضمینی اشتغال افزایش دهد و خصوصی‌سازی بانک‌های بخش دولتی را متوقف کند. اعتصاب کنندگان همچنین خواستار توقف برنامه‌های فروش دارایی‌های دولتی از سوی دولت هستند.

 

دولت نخست‌وزیر نارندرا مودی می‌گوید خصوصی‌سازی برخی از بانک‌های دولتی صنعت بانکداری را اصلاح می‌کند و فروش دارایی‌ها به جمع‌آوری پول برای تحریک رشد اقتصادی کمک می‌کند.

 

اعتصاب تأثیر کمی در پایتخت هند، دهلی نو، و مرکز مالی بمبئی داشت، اما زندگی روزمره در جاهای دیگر، از جمله جنوب کرالا، جایی که دولت ایالتی به رهبری حزب کمونیست مخالف هند از اعتراضات حمایت کرد، تحت تأثیر قرار گرفت. در برخی ایالت‌ها، تظاهرکنندگان بزرگراه‌ها و خطوط راه‌آهن را مسدود کردند که بر حمل‌ونقل عمومی تأثیر گذاشت. کنگره اتحادیه‌های کارگری هند، یکی از بزرگترین اتحادیه‌های کارگری کشور، گفت که انتظار دارد بیش از ۲۰۰ میلیون کارگر رسمی و غیررسمی به اعتصاب بپیوندند.

 

بهاراتیا مزدور سانگ، یک اتحادیه کارگری مهم وابسته به حزب حاکم راست‌گرا است و گفته که در اعتصاب شرکت نخواهد کرد و آن را «با انگیزه سیاسی» از سوی مخالفان دولت (بیشتر حزب کمونیست هند) معرفی کرده است.

 

طبق گزارش اسوشیتدپرس، انتظار می‌رفت خدمات اساسی مربوط به بانکداری، حمل و نقل، راه آهن و برق در چندین ایالت تحت تاثیر قرار گیرد. تعدادی از بانک‌های بخش دولتی، از جمله بزرگترین وام دهنده هند، بانک دولتی دولتی هند، گفتند که خدمات بانکی ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد زیرا انتظار می‌رود بسیاری از کارمندان به اعتصاب بپیوندند.

 

اقتصاد هند پس از تجربه یک ضربه بزرگ در طول دو سال اول همه‌گیری کرونا، اکنون در شرایط جدیدی قرار داد، اما بسیاری از مشاغل از بین رفته و نرخ بیکاری در دسامبر به ۸ تا ۱۰ درصد افزایش یافته است.

 

دولت راست‌گرای مودی سال گذشته با اعتراضات گسترده کشاورزان که خواستار لغو قوانین جدید کشاورزی بود که به عنوان اصلاحات ضروری اعلام کرده بود، دست و پنجه نرم کرد.

 

اعتراضات کشاورزان، که می‌ترسیدند قوانین به طور چشمگیری درآمدشان را کاهش دهد، مودی را مجبور کرد که درست پیش از انتخابات حیاتی ایالتی که در نهایت حزبش پیروز شد، عقب نشینی کند.

پشت حوادث اوکراین/ رئیس پارلمان اروپا؛ “شما برای ما می‌جنگید”

رئیس پارلمان اروپا در سفری اعلام نشده به کی‌یف و در دیدار با ولودیمیر زلنسکی از حمایت اروپا از اوکراین و همچنین حمایت پارلمان اروپا از عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا سخن گفت.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

طعنه مسکو به بروکسل: اتحادیه اروپا مرکز گیتی نیست

منابع رسانه‌ای غربی از مسکو خبر دادند، نیکولای کوبرینتز رئیس اداره «همکاری اروپایی» در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه از اتحادیه اروپا نخواهد خواست که تحریم‌هایش علیه مسکو را بردارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, اوکراین, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, لهستان