تاکید نیجریه بر تقویت تجارت درون‌گروهی بریکس و ترک دلار

نماینده پارلمان نیجریه در نشست تجاری بریکس، خواستار گسترش مبادلات با ارزهای ملی، تقویت همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌های کلیدی شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، نماینده پارلمان نیجریه در نشست تجاری بریکس با تأکید بر لزوم اصلاح سازوکارهای مالی میان کشورهای عضو، خواستار گسترش مبادلات با ارزهای ملی، ... تاکید نیجریه بر تقویت تجارت درون‌گروهی بریکس و ترک دلار

ادامه

آ. سه. آن, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, بریکس, جهان, غرب آفریقا, گزارش, نیجر

مجارستان: گفت‌وگوی روسیه، آمریکا و چین می‌تواند مانع جنگ سرد جدید شود

وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست از تماس‌های اخیر رهبران روسیه، چین و آمریکا استقبال می‌کند و تأکید کرد روابط متمدنانه میان قدرت‌های جهانی برای جلوگیری از جنگ سرد جدید و حفظ منافع اقتصادی مجارستان حیاتی است. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان اعلام کرد که بوداپست از گفت‌وگو میان روسیه، ایالات ... مجارستان: گفت‌وگوی روسیه، آمریکا و چین می‌تواند مانع جنگ سرد جدید شود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, چین, روسیه, صلح, مجارستان, منافع ملی

ترامپ جزئیات تماس تلفنی خود با شی جین پینگ را فاش کرد

ترامپ از تماس تلفنی ۹۰ دقیقه‌ای و مثبت با رئیس جمهور چین، خبر داد که بر توافق تجاری اخیر متمرکز سفر به کشور‌های یکدیگر بود. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویتر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز پنجشنبه با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین تماس تلفنی برقرار و اعلام کرد که این مکالمه تقریبا ... ترامپ جزئیات تماس تلفنی خود با شی جین پینگ را فاش کرد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, اوکراین, جهان, خبر, روسیه

آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در ۴۱ کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است. بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص ... آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, ایران, بریکس, جهان, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان, فرانسه, گزارش, معیشت

شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

اندیشکده آمریکایی «شورای روابط خارجی» تحریم سه ساله و گسترده آمریکا و اروپا علیه روسیه را واجد تاثیرگذاری مناسب ندانست و تصریح کرد که مسکو با برخی اقدامات سریع خود قادر شد تحریم‌ها را بی‌تاثیر کند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این اتاق فکر مطرح و منتفذ آمریکایی در ارزیابی نتیجه سیاست تحریمی غرب علیه ... شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, گزارش

چین و آمریکا مذاکرات تجاری “سازنده‌ای” داشتند

خبرگزاری دولتی شینهوا امروز شنبه، گزارش داد، چین و ایالات متحده آمریکا گفت‌وگوهای “سازنده‌ای” درباره تجارت در واشنگتن برگزار کردند.

 

به گزارش خبرگزاری شینهوای چین بدون ذکر جزئیات دیگری گزارش داد، دو کشور برای حفظ ارتباطات روی مسائل مرتبط توافق کردند و درباره جزئیات دور بعدی گفت‌وگوهای تجاری در ماه اکتبر رایزنی کردند.

 

اختلافات تجاری چین و ایالات متحده بر سر تعرفه واردات و صادرات محصولات است. دو کشور تعرفه‌های تلافی‌جویانه علیه یکدیگر اعمال کرده‌اند و امید می‌رود با حصول توافقی میان طرفین، بحران تجاری موجود که روی کشورهای دیگر هم تاثیر می‌گذارد، حل و فصل شود.

 

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پایگاه خبری هافینگتون پست گزارش داد، مذاکره‌کنندگان تجاری چین بعد از اینکه دونالد ترامپ روز جمعه گفت که تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به یک توافق تجاری نیاز ندارد، سفرشان را به آمریکا کوتاه کردند. این تحولات امید عقد یک توافق تجاری در آینده نزدیک را از بین برد و به بازارهای مالی شوک وارد کرد. شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی هم از بازگشت زودهنگام نمایندگان چین به کشورشان خبر داد.

 

ترامپ جمعه در جمع خبرنگاران تاکید کرد، نیازی به توافق تجاری با چین پیش از انتخابات ۲۰۲۰ ندارد چون به‌رغم نگرانی‌ها درباره رکود، اقتصاد آمریکا “به شدت قوی” است. او افزود: من به دنبال یک توافق جزئی نیستم؛ دنبال یک توافق کامل هستم. مردم می‌دانند که ما عملکرد فوق‌العاده‌ای داریم… ما تحت تاثیر قرار نمی‌گیریم.

 

در همین حال، دفتر نمایندگی تجاری آمریکا با صدور بیانیه‌ای مذاکرات دو روزه را “سازنده” توصیف کرد و گفت مذاکراتی در سطح بالاتر برای ماه آتی برنامه‌ریزی شده است.

ایسنا

“آرامکو در یک شب ۵۰۰ میلیارد دلار از دست داد”

حمله به تأسیسات شرکت ملی نفت عربستان لطمات وسیعی بر جا گذاشته است. قرار است که این شرکت تا چند هفته دیگر وارد بازار بورس شود. تحلیل‌گران تخمین می‌زنند که ارزش این شرکت با این حمله “۵۰۰ میلیارد دلار افت کرده باشد”.

ادامه

اقتصادی, امریکا, انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن

احسان سلطانی؛ حقوق کارگر در ایران در حدِ کشورهای بسیار فقیر و آفریقایی است

یک اقتصاددان گفت: مشخص است که اراده‌ای مبنی بر دریافت مالیات از ثروتمندان به ویژه دلالان حوزه مسکن وجود ندارد. علت این امر این است که اصولا در اقتصاد ایران برنامه دولت‌ها این بوده که افرادی که درآمدهای زیاد دارند، به انواع مختلف از مالیات معاف شوند.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, خبر, کارگری

مایک پمپئو: حملات به عربستان کار ایران است

حملات حوثی‌های یمن با ۱۰ پهپاد به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو در مناطق بقیق و خریص عربستان، واکنش‌هایی را در میان دولتمردان همچنین کارشناسان بارزار بین‌المللی انرژی در پی داشت.

ادامه

اقتصادی, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, یمن