هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

گاها به اقتصاد جهانی یادآوری می‌شود که هنوز هم، به‌طور واقعی، از یک گذرگاه آبی باریک عبور می‌کند. تنگه هرمز یکی از نقاطی است که در آن جغرافیا و اقتصاد با نیروهای ژئوپلیتیکی در تقابل قرار می‌گیرند. وقتی این تنگه باز است، جهان به ندرت به آن توجه می‌کند. اما زمانی که بسته می‌شود، تمامی ... تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, پاکستان, تحلیل, تنگه هرمز, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, مقاله

امپریالیسم، بهایِ نفت، و اقتصادِ جهانی

پرابهات پاتنایک سرانجام بهای جهانیِ نفت در چند هفتهٔ گذشته از ۱۰۰ دلار در هر بشکه فراتر رفت و حتا به ۱۱۰ دلار در هر بشکه هم رسید. اگر در نظر بگیریم که پیش از آغاز یورش امپریالیستی به ایران بهای هر بشکه حدود ۶۹ دلار بود این افزایش بها در طول تنها یک هفته ... امپریالیسم، بهایِ نفت، و اقتصادِ جهانی

ادامه

آمریکا, استعمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, تورم, جنوب, جهان, چین, روسیه, غرب, نیجریه, هندوستان

رسانه چینی: هرمز، نقطه عطف فروپاشی سلطه دلار شد

یک رسانه چینی با اشاره به پیامدهای تجاوز آمریکایی-اسرائیلی به ایران اعلام کرد: اختلال در تنگه هرمز و تغییر الگوهای مبادلات انرژی، روند دلارزدایی را شتاب داده و می‌تواند نقطه عطفی در تضعیف سلطه مالی واشنگتن باشد. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، گروه خبری سی جی تی ان چین در تحلیلی نوشت: جنگ آمریکا و ... رسانه چینی: هرمز، نقطه عطف فروپاشی سلطه دلار شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, اوکراین, ایران, بریکس, تحلیل, تنگه هرمز, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب

نشست وزرای خارجه سعودی، ترکیه، پاکستان و مصر در آنتالیا

وزارت خارجه سعودی: دیدار چهار جانبه آنتالیا از تلاش‌های پاکستان در مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد به گزارش ایرنا: وزرای خارجه پادشاهی عربی سعودی، پاکستان، مصر و ترکیه روز جمعه در آنتالیا بر حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرانه اسلام‌آباد برای کاهش تنش‌های ایران و ایالات متحده تأکید کردند. شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی ... نشست وزرای خارجه سعودی، ترکیه، پاکستان و مصر در آنتالیا

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, پاکستان, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سیاسی, عربستان سعودی, مصر

سامانه پرداخت «میر» روسیه در کوبا و بسیاری از کشورهای دیگر فعال می‌شود

خوان کارلوس گارسیا» وزیر گردشگری کوبا در راستای حفظ بازار مهم گردشگران روسی از تحریم‌های غرب اعلام کرد کارت‌هایی که از سامانه پرداخت «میر» (MIR) روسیه استفاده می‌کنند، تا قبل از پایان سال جاری میلادی در کوبا فعال خواهند شد.

 

به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری پرنسا لاتینا، وزیر گردشگری کوبا در نشستی در «نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سفر روسیه ۲۰۲۲» تاکید کرد: برای استفاده از کارت‌ها با سامانه میر روسی در کوبا، تنها یک مرحله از برنامه‌نویسی پایانه‌هایی که پرداخت در آن انجام می‌شود، باقی مانده است. در حالت ایده‌آل، مشتریان روسی تا قبل از پایان سال می‌توانند از کارت میر در کوبا استفاده کنند.

 

خوان کارلوس گارسیا در بیان اهمیت ورود گردشگران روسی به این جزیره گفت: بازار گردشگران روسی نه تنها در دوره همه‌گیری کرونا مهم بود بلکه پیش از همه‌گیری نیز بازار روسیه از نظر تعداد گردشگرانی که وارد کوبا می‌شدند، جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده بود.

 

بازار روسیه طی دو سال گذشته به یکی از ورودی های اصلی گردشگران به کوبا تبدیل شد، وضعیتی که با آغاز جنگ اوکراین و بسته شدن حریم هوایی در مسیرهای اصلی بین این کشور و منطقه کارائیب تحت تاثیر قرار گرفت.

 

«ایوان آکوستا» وزیر دارایی و اعتبارات دولتی نیکاراگوئه نیز به تازگی از آمادگی کشورش را برای بررسی استفاده از کارت های بانکی «میر» در قلمرو سرزمینی خود ابراز کرد. وی گفت ما از یک رویکرد باز برای تبادلات مختلف بانکی و مالی برخوردار هستیم.

 

«علی پادرون» وزیر گردشگری ونزوئلا نیز پیشتر اعلام کرد دولت «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا، قصد دارد سفرهای توریستی را با استفاده از ابزار پرداختی مانند کارت «میر» از سر بگیرد.

 

مدیر آژانس فدرال گردشگری روسیه (روستوریسم) پیشتر اعلام کرد که کارت بانکی میر در ۱۲ کشور مقصد گردشگری در آسیا- اقیانوسیه، آمریکای لاتین و خاورمیانه برای مردم این کشور قابل استفاده خواهد بود.

 

وی خاطر نشان کرد: ارتقای سامانه پرداخت میر در سطح بین‌المللی، یک از اولویت‌های این نهاد در مواجهه با موانع ناشی از تحریم‌های ضد روسی است.

 

به نوشته تارنمای تخصصی گردشگری «اوستِل‌تور» اسپانیا (hosteltur)، در سناریوی جدید ناشی از تحریم‌ها علیه روسیه که به موجب آن‌ها، گردشگران روسی قادر به خرید بلیط هواپیما، رزرو هتل و دیگر اماکن نخواهند بود، محبوب‌ترین مقاصد گردشگری، کشورهایی خواهند بود که با کارت‌های سیستم پرداخت «میر» کار می‌کنند.

 

بنا بر گزارش رویترز، کره جنوبی و کوبا نیز اخیرا پذیرش کارت روسی ” میر” را، که در زبان روسی به معنای صلح و جهان است، آغاز کرده اند و امارات متحده عربی نیز قصد دارد به زودی این سیستم را در این کشور فعال کند.

 

این کارت‌ها همچنین در مقاصد گردشگری محبوب روس‌ها یعنی ترکیه و ویتنام و برخی از جمهوری‌های شوروی سابق نیز کار می‌کنند.

 

سامانه پرداخت “میر” روسیه قرار است به زودی در ایران راه‌اندازی شود. به گفته معاون اقتصادی وزارت امور خارجه ایران این سامانه برای مقابله با تحریم‌های غرب علیه ایران و روسیه خواهد بود و توافقات در این زمینه انجام شده است.

شی جین‌پینگ؛ ما آماده‌ایم تا با همکاران روسی خود متحد شویم تا نمونه‌ای از یک قدرت جهانی مسئول باشیم

رئیس‌جمهوری روسیه امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه نشست سمرقند ازبکستان با رئیس‌جمهوری چین ملاقات کرده و از “موضع متعادل” پکن در خصوص بحران اوکراین قدردانی کرده و گفت نگرانی‌های پکن در این رابطه را درک می‌کند.

ادامه

اذربایجان, ارمنستان, ازبکستان, اسیای مرکزی, اورآسیا, اوکراین, ایران, بلاروس, پاکستان, تاجیکستان, تایوان, ترکمنستان, ترکیه, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, شانگ‌های, شرق آسیا, شرق اروپا, عربستان سعودی, غرب, قرقیزستان, قزاقستان, قطر, کامبوج, مصر, نپال, هندوستان

تورم ۱۳ درصدی آمریکا در دوره بایدن

نیویورک پست نوشت، از زمان ورود جو بایدن به کاخ سفید، میزان تورم آمریکا دو رقمی شده و با افزایش آن به ۱۳‌درصد، وضعیت اقتصادی خانواده‌های این کشور بدتر شده است.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امپریالیسم, امریکا, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی

پیش به سوی اتحاد نیروهای مترقی ملی و مردمی بر محور مبارزه برای«حق حاکمیت ملی، دموکراسی، و عدالت اجتماعی»

نگاهی به روند گسترش بحران‌های چندوجهی سیاسی، اقتصادی-اجتماعی، و زیست‌محیطی در ایران و ناتوانی سران جمهوری اسلامی ایران در حل آنها نشان می‌دهد که کشور ما دستخوش تحولات بسیار حساس و مهمی است که بی‌تردید اثر تعیین کننده‌ای بر آیندۀ اکثریت  مردم کشور خواهد داشت. به‌رغم اینکه حکومت ولایی ایران در مقابله با جنبش‌ حق‌طلبی ... پیش به سوی اتحاد نیروهای مترقی ملی و مردمی بر محور مبارزه برای«حق حاکمیت ملی، دموکراسی، و عدالت اجتماعی»

ادامه

اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, سرمایه‌داری, سیاسی, عدالت اجتماعی, محیط زیست, مقاله

نقشه راه ارزهای ملی در دستور کار سران سازمان همکاری شانگ‌های در سمرقند

رئیس کمیسیون اقتصادی اوراسیا اعلام کرد، قرار است در اجلاس سران سازمان همکاری شانگ‌های در سمرقند، نقشه راه استفاده گسترده‌تر از پول ملی در تجارت‌های متقابل امضا شود.

ادامه

ارمنستان, ازبکستان, افغانستان, اقتصادی, بلاروس, پاکستان, ترکیه, جهان, چین, روسیه, سریلانکا, قرقیزستان, قزاقستان, کامبوج, نپال, هندوستان