چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

کسری تجاری بی سابقه در کره جنوبی

رشد صادرات کره جنوبی در ماه آگوست (مرداد-شهریور) کاهش یافت، اما واردات در این کشور شتاب گرفته است و این مساله سبب افزایش کسری تجاری به میزان بی‌سابقه‌ای شده است.

 

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا به نقل از رویترز، درحال حاضر ارزش «وون» واحد پول کره جنوبی به کمترین میزان خود  در ۱۳ سال اخیر شده است.

 

آمارهای وزارت تجارت کره جنوبی نشان داد که محموله های خروجی در ماه آگوست نسبت به ماه مشابه سال قبل ۶.۶ درصد رشد داشته است …

 

واردات نیز در مدت زمان مشابه ۲۸.۲ درصد افزایش یافت که این رقم در مقایسه با ماه قبل که این رقم ۲۱.۸ درصد بود، با افزایش روبرو شده است.

 

از دیگر سو به تازگی وزارت دارایی کره‌جنوبی در گرماگرم افزایش تورم و کسری تراز تجاری، چشم انداز رشد اقتصادی خود را که پیش از این ۳.۱ درصد اعلام شده بود کاهش داد و ۲.۶ درصد اعلام کرد.

 

این وزارتخانه در گزارش ارزیابی اقتصادی ماهانه خود با عنوان “کتاب سبز” اعلام کرده‌است که نوسانات بازار و خطرات نزولی اقتصاد جهانی بیش از پیش افزایش یافته که این امر ناشی از افزایش سریع نرخ بهره فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، کندی رشد اقتصادی چین و جنگ طولانی میان روسیه و اوکراین است.

 

گزارش‌ها حاکی است که فشار تورمی در این کشور به سرعت رو به افزایش بوده که این امر ناشی از رشد بهای نفت خام و سایر کالاها به دلیل تهاجم روسیه به اوکراین و ادامه اختلالات در زنجیره تامین است.  ضمن آنکه افزایش تقاضا در پی کاهش همه‌گیری نیز در رشد قیمت‌ها موثر بوده است.

 

در این میان قیمت‌ها برای مصرف‌کننده در کره جنوبی در ماه ژوئن (۱۱ خرداد تا ۹ تیر) نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش یافت که سریع‌ترین رشد نرخ تورم در نزدیک به ۲۴ سال گذشته است.

 

صادرات که محرک اصلی رشد اقتصادی کره جنوبی است در ماه ژوئن ۵.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته، اما قیمت بالای نفت سبب افزایش واردات شده و در نتیجه برای سومین ماه متوالی کسری تجاری را به همراه داشته است.

 

در ماه گذشته میلادی، دولت چشم انداز رشد اقتصادی خود را برای سال ۲۰۲۲ نسبت به پیش‌بینی قبلی ۳.۱ درصدی کاش داده و به ۲.۶ درصد رسانده است.

تلاش اتحادیه اروپا برای آماده سازی کمک ۵ میلیارد دلاری به اوکراین

به گفته برخی از دیپلمات‌های اتحادیه اروپا هفته آینده قرار است بسته کمک‌های مالی این اتحادیه به ارزش ۵ میلیارد دلار برای دولت زلنسکی ارسال شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, اوکراین, بلژیک, جنگ سرد, جهان, خبر, غرب اروپا

وزیر خارجه آلمان؛ زمستان تاریک مهم نیست، اوکراین در اولویت است

در ادامه سیاست سران اروپا در حمایت از تحریم انرژی روسیه به هر قیمتی، وزیر خارجه آلمان گفت اوکراین در هر شرایطی اولویت وی است و مهم نیست آلمان‌ها چه فکری می‌کنند یا زندگی‌شان چقدر سخت می‌شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, اوکراین, بلژیک, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا

چین: آمریکا دزدی و اشغالگری در سوریه را تمام کند

 «ژائو لی‌جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین اشغالگری آمریکا در سوریه به همراه نفت‌دزدی و گندم‌دزدی نیروهای آمریکایی در این کشور را محکوم کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تجاوز نظامی, تحلیل, تروریسم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه, شرق آسیا