چین یک سلاح مایکروویو جدید ساخته است که میتواند پهپادها یا هواپیماهای بدون سرنشین دشمن را در کمتر از یک ثانیه از فاصله بیش از ۳ کیلومتری ذوب و ساقط کند. به گزارش ایسنا، در سامانههای دفاعی و ضد حمله، سلاحهای مایکروویو در مقایسه با سامانههای سنتی بسیار پیشرفته هستند. به نقل از آیای، چین ... چین به سلاحی دست یافت که میتواند پهپادها را از راه دور ذوب کند
تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
موشک حامل «لانگ مارچ ۲ اف» برای بردن فضاپیمای سرنشیندار «شنجو-۱۹» از مرکز پرتاب ماهواره «جیو چوان» (شمال غربی چین) در ساعت ۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) به فضا پرتاب شد و حدود ۱۰ دقیقه بعد شنجوئو-۱۹ با موفقیت از آن جدا شد و در مدار از پیش تعیینشده قرار گرفت. به ... تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
چین بامداد روز چهارشنبه فضاپیمای شنزو ۱۹ را با سه فضانورد از جمله یک زن با موفقیت به فضا پرتاب کرد. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از “آناتولی” این فضاپیما، با استفاده از موشک لانگ مارچ ۲اف، در ساعت ۰۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی از مرکز جیکوان در استان گانسو به فضا پرتاب ... چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
سه ماه پس از بازگشت جدیدترین کاوشگر ماه چین به زمین، نمونههایی که کاوشگر «چانگیی-۶» به زمین آورده بود، رمز و راز جدیدی را درباره سمت پنهان ماه فاش کرده است. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ پژوهشها هفته گذشته تفاوتهای کلیدی میان نمونههای آورده شده توسط چانگیی-۶ با کاوشگر قبلی یعنی چانگیی-۵ را نشان داد. ... سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
عضو کمیته نیروهای مسلح در مجلس نمایندگان آمریکا گفت ایالات متحده در بخش موشکهای مافوقصوت از چین و روسیه بسیار عقب است. به گزارش ایسنا، «داگ لمبورن» قانونگذار آمریکایی گفت چین و روسیه در توسعه و بهکارگیری تسلیحات مافوقصوت بهمراتب از ایالات متحده جلوتر هستند. لمبورن در نشستی در اندیشکده «موسسه هادسون» گفت: «چین در ... قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
فضاپیمای اسرارآمیز چین به مدار زمین پرتاب شد
چین، یک فضاپیمای آزمایشی قابل استفاده مجدد را طی یک ماموریت محرمانه به مدار زمین پرتاب کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، چین برای دومین بار طی دو سال گذشته، یک فضاپیمای قابل استفاده مجدد را در یک ماموریت مرموز، به مدار زمین پرتاب کرد.
خبرگزاری “شینهوآ” (Xinhua) گزارش داد که موشک موسوم به “Long March 2F” که حامل یک فضاپیمای آزمایشی است، از “مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان” (JSLC) بلند شد.
شینهوآ اعلام کرد: این فضاپیمای آزمایشی پیش از بازگشت به محل فرود برنامهریزیشده در چین، برای مدتی در مدار خواهد بود که طی آن مدت، فناوریهای قابل استفاده مجدد در مدار تأیید خواهند شد. این کار طبق برنامهریزی و برای ارائه پشتیبانی فنی و استفاده صلحآمیز از فضا انجام میشود.
گزارش شینهوآ تنها دو پاراگراف است و جزئیات بیشتری را ارائه نمیدهد اما گمان میرود که این وسیله نقلیه مرموز، یک هواپیمای فضایی رباتیک باشد که اندازه آن تقریبا در حد فضاپیمای رباتیک “بوئینگ ایکس-۳۷” (Boeing X-37) آمریکا است.
چین، یک فضاپیمای آزمایشی قابل استفاده مجدد را نیز در سپتامبر ۲۰۲۰، تحت شرایط محرمانه مشابهی به فضا پرتاب کرد. این وسیله که ممکن است همان وسیلهای باشد که اخیرا بلند شد، به مدت دو روز در آسمان باقی ماند و محموله کوچکی را پیش از فرود در چین، در مدار آزاد کرد.
برای مقایسه میتوان گفت که فضاپیمای بوئینگ ایکس-۳۷ آمریکایی در آخرین ماموریت اسرارآمیز خود، بیش از ۸۰۰ روز به دور زمین چرخیده است. گمان میرود که نیروی فضایی آمریکا، دو هواپیما از هواپیماهای فضایی ۸.۸ متری ساخت بوئینگ را در ناوگان خود داشته باشد.
در بحبوحه تنشها در تنگه تایوان؛ چین «قاتل ناو هواپیمابر» را پرتاب کرد + فیلم
در حالی که تنشها در تنگه تایوان در پی خبر سفر احتمالی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این جزیره بالا گرفته، چین برای اولین بار ویدئویی را به نمایش گذاشت که به نظر پرتاب موشک مافوق صوت DF-۱۷ را نشان میدهد.
تلخکامی واشنگتن با توسعه سامانه موقعیتیاب روسی
آژانس فضایی روسیه در چارچوب مقابله با تحریمهای آمریکا، جایگزین کردن سامانه موقعیتیابی روسی با جیپیاس آمریکا را در دستور کار قرار داده است و تلاقی این عزم روسیه با آمریکای لاتین از طریق استقرار ایستگاههای این سامانه، بی تردید کام واشنگتن را تلخ خواهد کرد.
ماژول آزمایشگاهی «ون تیان» با موفقیت کامل به مدار برنامهریزیشده رسید
ماژولها در واقع کابینهایی هستند که یا به عنوان سکونتگاههای فضانوردان و یا آزمایشگاههایی برای فعالیتهای تحقیقاتی آنها عمل میکنند.
نگرانی آمریکا از توسعه پهپادی چین و روسیه
دو عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا ضمن ابراز نگرانی نسبت به در دسترس بودن پهپادهای نظامی ارزان قیمت، تاکید کردند واشنگتن باید بر روی مقابله با پیشرفت روز افزون چین و روسیه بر روی فناوری جدید هواپیماهای بدون سرنشین متمرکز شود.