یافتن ۹۰۰ تپ اختر توسط تلسکوپ «فست» چین

اپراتور بزرگترین رادیوتلسکوپ جهان با قطر ۵۰۰ متری چین با نام «فست» چهارشنبه از رصد بیش از ۹۰۰ تپ اختر جدید توسط این تلسکوپ از زمان راه اندازی آن در سال ۲۰۱۶ خبر دادند. به گزارش رادیو بین‌المللی چین: تَپ‌اخترها یا تَپارها ستاره های نوترونی چرخانی هستند که با سرعت بسیار زیادی دوران (چرخش) دارند ... یافتن ۹۰۰ تپ اختر توسط تلسکوپ «فست» چین

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چینی

سازمان ملی فضایی چین (CNSA) امروز اعلام کرد که ماهواره «کوئه‌کیائو-۲» اخیرا آزمایش‌های ارتباط در مدار را به خوبی پشت سر گذاشته است. به گزارش خبرگزاری سی جی تی ان، سازمان ملی فضایی چین با اعلام ماموریت «کوئه‌کیائو-۲» گفت: کارکرد‌ها و عملکرد «کوئه‌کیائو-۲» الزامات ماموریت را برآورده می‌کند و می‌تواند خدمات ارتباطی رله را برای ... پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چینی

ادامه

چین, خبر, دانش, شرق آسیا

رسانه‌های آمریکایی: صنعت خودروهای الکتریکی چین کارآمدتر از غربی‌ها

رسانه آمریکایی بلومبرگ اخیرا گزارش داد که سازندگان صنعت خودروهای برقی چین کارآمدتر از همتایان خود در اقتصادهای توسعه یافته هستند و به اصطلاح مشکل «مازاد ظرفیت» ندارند. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ در دوره‌های اخیر، اقتصادهای توسعه‌یافته مانند ایالات متحده و اروپا، چین را به «مازاد ظرفیت» متهم کرده‌اند و گفته‌اند که این امر ... رسانه‌های آمریکایی: صنعت خودروهای الکتریکی چین کارآمدتر از غربی‌ها

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, جهان, چین, خبر, ژاپن, غرب, کره جنوبی

پرتاب ماهواره تصویربرداری با جزئیات بالا “Resurs-P” شماره ۴ به مدار

موشک Soyuz-2.1b ماهواره تصویربرداری بسیار دقیق Resurs-P شماره ۴ را به مدار زمین فرستاد. به گزارش اسپوتنیک، روس کاسموس تصاویری پخش کرد که موشک Soyuz-2.1b روز یکشنبه از کیهان بایکونور پرتاب شد و ماهواره سنجش از دور Resurs-P Earth شماره ۴ را به مدار فرستاد. این ماهواره ۹ دقیقه و ۲۳ ثانیه پس از پرتاب ... پرتاب ماهواره تصویربرداری با جزئیات بالا “Resurs-P” شماره ۴ به مدار

ادامه

جهان, دانش, روسیه, شرق اروپا, گزارش, محیط زیست

چین ماهواره Yunhai-۳-۰۲ را با موفقیت به فضا پرتاب کرد

چین با موفقیت ماهواره Yunhai-۳-۰۲ را پرتاب کرد که در تشخیص محیط زیست، پیشگیری و کاهش بلایا و سایر زمینه‌ها استفاده خواهد شد. به نقل از خبرگزاری شینهوا، چین در ساعت ۶:۵۱ صبح روز چهارشنبه (۲۷ مارس) ماهواره Yunhai-۳-۰۲ را با استفاده از موشک حامل اصلاح شده Long March-۶ در مرکز پرتاب ماهواره تایوان به ... چین ماهواره Yunhai-۳-۰۲ را با موفقیت به فضا پرتاب کرد

ادامه

تایوان, جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, فیلم

نگرانی آمریکا از توسعه پهپادی چین و روسیه

دو عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا ضمن ابراز نگرانی نسبت به در دسترس بودن پهپادهای نظامی ارزان قیمت، تاکید کردند واشنگتن باید بر روی مقابله با پیشرفت روز افزون چین و روسیه بر روی فناوری‌ جدید هواپیماهای بدون سرنشین متمرکز شود.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری “فاکس نیوز”، کارشناسان آمریکایی طی سخنانی در “اندیشکده آسپن” در کلرادو، تاکید کردند: پیشرفت‌های اخیر، دستیابی به پهپادهای نظامی را آسان‌تر از همیشه کرده است از این رو آمریکا باید روی توسعه اقدامات ضد پهپادی متمرکز شود.

 

«سناتور جونی ارنست» از ایالات آیوا و عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا مشکل استفاده گسترده از پهپادها را چالشی فزاینده دانست و افزود: اگر به در دسترس بودن پهپادهای ارزان قیمت نگاه کنید، متوجه می‌شوید که سازمان‌های بنیادگرا … دسترسی آسانی به این فناوری دارند.

 

وی افزود: تنها چیزی که خریداران پهپاد نیاز دارند این است که وارد سایت آمازون شوند و یک پهپاد ۳۰۰ دلاری بخرند. بنابراین این یک نگرانی واقعی است.

 

«جیسون کرو» دیگر عضو کمیته خدمات مسلح مجلس سنا همراه با ارنست بر سر تحولات مربوط به فناوری هواپیماهای بدون سرنشین و نیاز به اقدام متقابل گفت و گو کردند.

 

ارنست خاطرنشان کرد که چین و روسیه شروع به تمرکز بر “فناوری گروهی” کرده اند؛ مفهومی که در مقاله های نیروی هوایی آمریکا به عنوان “گروهی از سامانه های هواپیمای بدون سرنشین کوچک گروهی که به طور مشترک برای دستیابی به اهداف مشترک عمل می کنند” تعریف شده است.

 

ارنست تاکید کرد که دستیابی به پهپادها در مقیاس گسترده تنها محدود به خرید اینترنتی نمی‌شود، بلکه در حال حاضر ما دشمنانی داریم که در حال توسعه فناوری گروهی هستند که می توانند با استفاده از ۱۰۰ یا ۲۰۰ پهپاد مختلف بسیار تکامل یافته برای حمله به ارتش ما در میدان نبرد حمله کنند.

 

این سناتور آمریکایی در ادامه خاطرنشان کرد: این وضعیت واشنگتن را مجبور می کند که نه تنها بر توسعه بیشتر فناوری هواپیماهای بدون سرنشین تمرکز کند، بلکه روی مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان ابزار جنگ مدرن نیز دقیق شود.

 

اوایل روز گذشته (جمعه)، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که کاخ سفید درخواست اوکراین  برای ارسال پهپادهای پیشرفته و مسلح “جنرال اتمیکس ام‌کیو-۱سی گری ایگل” (یک نوع هواپیمای بدون سرنشین  ارتفاع متوسط و با استقامت طولانی) را به دلیل نگرانی از اینکه ممکن است در بحبوحه عملیات نظامی ویژه این کشور بدست روسیه بیفتد تایید نکرده است.

 

روزنامه وال استرست ژورنال نیز هفته گذشته گزارش داد که شمار پهپادهای ناشناس در حریم هوایی آمریکا در سال ۲۰۲۲ چهار برابر شده و به ۴۵۰ هزار فروند رسیده است.