هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران

یک رسانه غربی درباره پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران به شدت هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه گاردین درباره پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران، نوشت: با افزایش بهای نفت و گاز پس از این حمله می‌تواند، موج تازه‌ای از تورم جهانی ایجاد کرده و روند شکننده بهبود اقتصاد جهان در ... هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, انگلیس, ایران, برزیل, تحلیل, جهان, چین, خلیج فارس, دخالت نظامی, ٰژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, مقاله, هندوستان

بحران عمومی سرمایه‌داری با شدتی دوچندان بازگشته است

سخنرانی رابرت گریفیث، دبیر کل سابق حزب کمونیست بریتانیا، در اولین جلسه هیئت اجرایی حزب، در دی ماه ۱۴۰۴ در رابطه با سند مصوب پنجاه‌وهشتمین کنگره دربارهٔ بحران عمومی سرمایه‌داری. چرا امروز با چنین دوره‌ای از بحران در روابط بین‌المللی در بریتانیا، اروپا، در کشورهای قاره آمریکا، و سراسر جهان روبرو هستیم؟ بسیاری از پاسخ‌هایی ... بحران عمومی سرمایه‌داری با شدتی دوچندان بازگشته است

ادامه

آفریقای جنوبی, آلمان, آمریکا, اسراییل, انگلیس, ایران, بانک جهانی, پاناما, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, دیکتاتوری, روسیه, زنان, سرمایه‌داری, سوریه, سوسیالیسم, صندوق بین‌المللی پول, عراق, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, کارگران, کانادا, کمونیسم, کوبا, گرینلند, لیبی, نئولیبرالیسم, نسل‌کشی, نظامیگری, همبستگی, ونزوئلا

روزنامه نگار انگلیسی: سرویس‌های اطلاعاتی غرب در ترور پسر قذافی دست داشتند

یک روزنامه‌نگار انگلیسی گفت که سازمان‌های اطلاعاتی بریتانیا و فرانسه در ترور سیف‌الاسلام قذافی، فرزند معمر قذافی، نقش داشته‌اند. به گزارش ایرنا از راشا تودی، «افشین رتانس»، روزنامه‌نگار سرشناس بریتانیایی، در گفت‌وگویی اعلام کرد که سرویس‌های اطلاعاتی غربی در قتل سیف‌الاسلام قذافی، پسر رهبر پیشین لیبی، دخالت داشته‌اند. سیف‌الاسلام قذافی هفته گذشته در شهر زنتان ... روزنامه نگار انگلیسی: سرویس‌های اطلاعاتی غرب در ترور پسر قذافی دست داشتند

ادامه

آفریقا, انگلیس, بانک جهانی, تروریسم, جهان, خبر, روسیه, شمال آفریقا, صندوق بین‌المللی پول, غرب, فرانسه, لیبی

ناتو و اروپا به پایان خط نزدیک می‌شوند

وزیر خارجه روسیه می‌گوید مسکو پیشنهاد آمریکا درباره اوکراین را پذیرفته، اما واشنگتن با تحریم، فشار انرژی و اقدامات قهری مسیر حل بحران را مسدود کرده و به‌دنبال سلطه اقتصادی و امنیتی جهانی است. به گزارش خبرآنلاین، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد روسیه پیشنهاد آمریکا درباره اوکراین در مذاکرات آلاسکا را پذیرفته، اما ... ناتو و اروپا به پایان خط نزدیک می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, استعمار, امنیتی, اوکراین, بانک جهانی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سازمان تجارت جهانی, سازمان ملل, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, غرب, ناتو, هندوستان

در جنگ تعرفه‌ای و در یک جنگ تجاری هیچ برنده‌ی وجود ندارد

کارشناس اقتصادی تصریح کرد که در جنگ تعرفه‌ای و در یک جنگ تجاری هیچ برنده‌ی وجود ندارد به گزارش اسپوتنیک: پائولو نوگیرا باتیستا جونیور، اقتصاددان و معاون سابق بانک توسعه نوین بریکس و مدیر اجرایی سابق صندوق بین‌المللی پول به نمایندگی از برزیل و ده کشور دیگر، در گفتگو با اسپوتنیک گفت: پارلمان اروپا تصویب ... در جنگ تعرفه‌ای و در یک جنگ تجاری هیچ برنده‌ی وجود ندارد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان, صندوق بین‌المللی پول, گرینلند, گزارش, مقاله

گاردین؛ تبعیض بین کشورهای فقیر و غنی در تزریق واکسن مانعِ احیای کامل اقتصادی جهانی‌ست

رئیس صندوق بین‌المللی پول هشدار داد جدی ترین مانع رشد اقتصادی جهان تبعیض بین کشورهای ثروتمند و فقیر در تزریق واکسن کووید-۱۹ است و به این دلیل رشد اقتصادی جهان ممکن است کاهش داشته باشد.

 

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: کریستالینا جورجیوا رئیس این صندوق گفت: ما با احیای اقتصادی جهان که همچنان گرفتار «موانع » ناشی از همه گیری کرونا و تاثیر آن است، مواجه هستیم و نمی‌توانیم به طور مناسبی به جلو گام برداریم. این مانند راه رفتن با کفشی است که ریگ دارد.

 

وی همزمان با هشدار درباره وضعیت اقتصادی جهان فاش کرد سازمان متبوعش در پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال جاری بازنگری کرده است.

 

رئیس صندوق بین‌المللی پول گفت: جدی ترین مانع احیای کامل اقتصادی تبعیض در تزریق واکسن در کشورهای فقیر و غنی است و تا زمانی که چنین تبعیضی رفع نشود اقتصاد جهان می‌تواند ۵.۳ تریلیون دلار در ۵ سال آینده متضرر شود.

 

وی که در آستانه نشست سالانه صندوق بین‌المللی پول که قرار است هفته آینده برگزار شود سخن می‌گفت از کشورهای ثروتمند خواست فورا به تعهدات خود برای ارسال واکسن به کشورهای در حال توسعه عمل کنند.

 

صندوق بین‌المللی پول پبش‌تر پیش‌بینی کرد اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۱ میلادی ۶ درصد رشد داشته باشد اما رئیس صندوق بین‌المللی پول گفته است که در پیش بینی جدید صندوق که هفته آینده و تحت عنوان گزارش بازنگری اقتصاد جهانی منتشر می‌شود این رقم ممکن است کاهش یابد.

 

با موانع موجود بر سر زنجیره عرضه کالاها و فشارهای ناشی از افزایش تورم در تابستان امسال، رئیس صندوق بین‌المللی پول گفته است که رشد اقتصادی در کشورهای مانند آمریکا و چین که دو اقتصاد بزرگ جهان را تشکیل می‌دهند کاهش یافته است.

 

رئیس صندوق بین‌المللی پول گفت: هر چند که چشم انداز رشد اقتصادی جهان که قرار است هفته آینده اعلام شود موانعی جدی را در مقابل کاهش رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد موانعی که در مقابل احیای اقتصادی جهان وجود دارد بیش از پیش محرز شده است و ریگی که در کفش های خود داریم دردناک‌تر شده است.

 

کشورهای کم درامد با ترکیبی از دسترسی به واکسن و فقدان سیاستی از سوی کشورهای ثروتمند برای مقابله با تاثیرات اقتصادی ویروس مواجه هستند.

 

جورجیوا گفت واگرایی در ثروت اقتصادی «پایدارتر» شده است و در حالی که پیش‌بینی می‌شود بازده اقتصادی در کشورهای پیشرفته تا سال ۲۰۲۲ به قبل از دوران همه گیری بازگردد سال‌های بیشتری نیاز هست تا رشد اقتصادی کشورهای در حال توسعه و نوظهور بهبود یابد.

 

وی اظهار داشت: ما هنوز هم می‌توانیم به اهداف تعیین شده توسط صندوق بین‌المللی پول، بانک جهانی، سازمان جهانی بهداشت و سازمان جهانی تجارت برای واکسینه کردن دستکم ۴۰ درصد مردم تا پایان سال جاری و نیز واکسینه کردن ۷۰ درصد مردم تا نیمه اول سال ۲۰۲۲ دست پیدا کنیم.

 

این مقام صندوق بین‌المللی پول اظهار داشت ما به غیر از واکسن باید شکاف‌هایی را که در زمینه سرمایه‌گذاری برای انجام آزمایش، رهگیری و درمان وجود دارد، کاهش دهیم. در غیر این صورت بخش‌های زیادی ازجهان همچنان بدون واکسن باقی خواهند ماند و تراژدی انسانی ادامه خواهد یافت. این امر مانع احیای اقتصادی می‌شود و می‌توان شاهد افزایش کاهش تولید ناخالص داخلی به میزان ۵.۳ تریلیون دلار در ۵ هفته آینده بود.

 

وی با اشاره به کنفرانس آب و هوایی COP۲۶ که قرار است در شهر گلاسکوی اسکاتلنند برگزار شود گفت مبارزه با تغییرات اب و هوایی امری حیاتی است و خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش انرژی سبز و حمایت از کشورهای آسیب پذیر شد.

رییس صندوق بین‌المللی پول؛ ارائه اطلاعات نادرست درباره چین توسط رییس سابق بانک جهانی

رییس صندوق بین‌المللی پول، رییس سابق بانک جهانی را متهم کرده با تحت فشار قرار دادن کارکنان خود اطلاعات نادرستی از وضعیت اقتصادی چین ارائه داده است.  

ادامه

اقتصادی, بانک جهانی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, صندوق بین‌المللی پول

پاسخ پکن به بایدن درباره شرکت ندادن چین در تعیین قوانین تجارت جهانی

وزارت خارجه چین به مقاله جو بایدن که گفته بود، چین نباید در تعیین و توسعه قوانین مربوط به تکنولوژی جدید و تجارت جهانی شرکت داده شود، واکنش نشان داد.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا