
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
در چین از قطاری رونمایی شده که سریعترین وسیله نقلیه زمینی موجود در جهان است.
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریتهای تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونههای چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدلهای چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح میدهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.
به دنبال نتایج بالینی موفقیتآمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.
خبرگزاری رسمی چین اعلام کرد این کشور نمونه موشک تازهای را راهی فضا کرده که در برنامهٔ فضایی چین، در تأسیس یک ایستگاه فضایی و فرستادن فضانورد به سطح ماه نقشی کلیدی ایفا خواهد کرد.
به گزارش یورونیوز؛ طبق گزارش رسانههای دولتی چین، موشک لانگ مارچ بی۵ از پرتابگاه ونچانگ واقع در جزیرهٔ جنوبیِ هاینانِ چین راهی فضا شد و ۸ دقیقه بعد سفینهٔ بیسرنشین آن در مدار زمین قرار گرفت. این موشک بناست بعدها فضانوردان چینی را به ایستگاه فضاییِ در دستِ ساخت این کشور، و پس از آن به ماه ببرد.
پرتاب این موشک ۵۴ متری که ۸۴۹ تن وزن دارد درحالی «موفقیتآمیز» بود که پرتاب دو موشک ۷اِی و ۳بی چین بهترتیب در ماههای مارس و آوریل امسال شکست خورده بود.
ایستگاه فضایی چین که تیانگونگ، یعنی «کاخ آسمانی» نام دارد بناست تا سال ۲۰۲۲ تکمیل شود و ظرفیت ۶ فضانورد را خواهد داشت. این ایستگاه از سه بخش تشکیل شده و علاوه بر محل زندگی و فعالیت فضانوردان، دو آزمایشگاه جداگانه را نیز شامل میشود.
چین نخستین کشوری بود که توانست در نیمهٔ پنهان ماه سطحنورد بنشاند، سطحنوردی که از زمان نشستن بر ماه در ژانویهٔ ۲۰۱۹ تا کنون ۴۵۰ متر مسیر را پیموده و آزموده است.
دانشمندان موفق به تولید نوعی پادتن تک تیره (آنتی بادی مونوکلونال) شدهاند که در بررسیهای اولیه در آزمایشگاه مانع از ورود ویروس جدید کرونا به داخل سلولها شده است.
نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که در اتاقها یا محلهای شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی میماند.
یک دانشمند و مقام ارشد هندی گفت: ۸۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور دارای هیچ علایمی نیستند که این امر شناسایی افراد مبتلا را بسیار مشکل میکند.
روزنامه ایزوستیا چاپ مسکو نوشت: دانشمندان روس شیوهای موثر برای نابودی باکتریها و ویروسها ازجمله ویروس کرونا در محیط اطراف انسان یافتهاند.