شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

دانشمندان پادتنی تولید کردند که مانع از ورود کرونا به سلول‌ها می‌شود

دانشمندان موفق به تولید نوعی پادتن تک تیره (آنتی بادی مونوکلونال) شده‌اند که در بررسی‌های اولیه در آزمایشگاه مانع از ورود ویروس جدید کرونا به داخل سلول‌ها شده است.

 

به گزارش یورونیوز؛ از تولید این پادتن به عنوان گامی اولیه اما امیدوارکننده در راستای کشف درمان برای بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» یاد شده است. نتیجه تحقیق دانشمندان در مورد تولید این پادتن روز دوشنبه در مجله علمی نیچر (Nature) منتشر شد.

 

به گفته پژوهشگران این پادتن تک تیره ممکن است در آینده به تنهایی یا با ترکیب دارویی در جلوگیری از ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» و یا درمان آن موثر باشد. با این حال محققان دانشگاه اوترخت در هلند که این پادتن تک تیره را تولید کرده‌اند، می‌گویند که تحقیقات بیشتری برای تائید یافته آنها باید انجام شود.

 

پادتن تک تیره «۴۷ دی ۱۱» (۴۷D11) به پروتئینی که بر روی سطح نوع جدید ویروس کرونا قرار دارد حمله می‌کند. این پروتئین که به ویروس جدید کرونا حالت تاجی شکل می‌دهد به ویروس امکان می‌دهد تا وارد سلول بدن انسان شود. در آزمایش‌هایی که دانشمندان دانشگاه اوترخت با استفاده از پادتن تک تیره «۴۷ دی ۱۱» انجام دادند نه تنها پروتئین موجود بر روی سطح ویروس جدید کرونا خنثی شد بلکه پروتئین ویروس سارس نیز از بین رفت.

 

به این ترتیب پادتن تک تیره «۴۷ دی ۱۱» ممکن است در آینده برای مقابله با دیگر انواع ویروس کرونا نیز موثر باشد.

 

پادتن‌های تک تیره (Monoclonal antibodies) پروتئین‌هایی هستند که در آزمایشگاه تولید می‌شوند. این پادتن‌ها مشابه پادتن‌هایی هستند که بدن انسان برای مقابله با باکتری و ویروس تولید می‌کند.

پرتاب «موفقیت‌آمیز» موشک فضایی تازه،‌ چین را به فتح فضا نزدیکتر می‌کند

خبرگزاری رسمی چین اعلام کرد این کشور نمونه موشک تازه‌ای را راهی فضا کرده که در برنامهٔ فضایی چین، در تأسیس یک ایستگاه فضایی و فرستادن فضانورد به سطح ماه نقشی کلیدی ایفا خواهد کرد.

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

چین؛ پژوهش جدید فرضیه انتشار کرونا از طریق ذرات معلق در هوا را تقویت می‌کند

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.

ادامه

جهان, چین, حقوق بشر, خبر, دانش, شرق آسیا

دانشمند هندی؛ ۸۰ درصد از مبتلایان به کرونا دارای هیچ علایمی نیستند

یک دانشمند و مقام ارشد هندی گفت: ۸۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور دارای هیچ علایمی نیستند که این امر شناسایی افراد مبتلا را بسیار مشکل می‌کند.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, شرق آسیا, هندوستان

ایزوستیا؛ دانشمندان روس مدعی یافتن راه نابودی ویروس‌ها در محیط انسان شدند

روزنامه ایزوستیا چاپ مسکو نوشت: دانشمندان روس شیوه‌ای موثر برای نابودی باکتری‌ها و ویروس‌ها ازجمله ویروس کرونا در محیط اطراف انسان یافته‌اند.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا