شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

ایزوستیا؛ دانشمندان روس مدعی یافتن راه نابودی ویروس‌ها در محیط انسان شدند

روزنامه ایزوستیا چاپ مسکو نوشت: دانشمندان روس شیوه‌ای موثر برای نابودی باکتری‌ها و ویروس‌ها ازجمله ویروس کرونا در محیط اطراف انسان یافته‌اند.

 

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در این مقاله علمی آمده است: دانشمندان مرکز علمی و پژوهشی اسکولکووا در مسکو به این نتیجه رسیده اند که آب فرآوری شده با پلاسمای سرد، داروی خوبی برای نابودی ویروس کرونا است.

 

پلاسما گازی از ذرات باردار و خنثی است که رفتار جمعی از خود ارائه می‌دهد.

 

واژه پلاسما به گاز یونیزه‌شده‌ای گفته می‌شود که همه یا بخش قابل توجهی از اتم‌های آن یک یا چند الکترون از دست داده و به یونهای مثبت تبدیل شده باشند.

 

ماده‌ای که از آب فرآوری شده با پلاسما به دست آمده مگناریل نامیده شده است.

 

روزنامه روسی نوشت: در هنگام فرآوری آب با پلاسما، اشکال فعال اکسیژن و هیدروژن و نیز هیپوکلرو اسید تولید می‌شود.

 

این ماده می‌تواند ویروس‌ها را نابود کند و ترکیب آن برای انسان زیانی ندارند.

 

در مقاله ایزوستیا خاطرنشان شد، بهای این ماده حدود ۱۰۰ روبل (یک دلار و ۳۰ سنت) برای هر هزار لیتر است.

 

دانشمندان روس می‌خواهند این ماده را پس از گرفتن مجوز به تولید انبوه برسانند.

 

پیش از این، ولادیمیر چخونین رئیس بخش پزشکی و بیولوژیکی آکادمی علوم روسیه از ساخت سه دارو جدید در این کشور برای درمان بیماران کرونایی خبر داده بود.

 

وی گفته بود: با مشارکت کارشناسان آکادمی علوم روسیه در این کشور سه دارو ساخته شده است که می‌توان برای درمان بیماران کرونایی بکار گرفت.

 

چخونین خاطرنشان کرد که چند سال پیش در انستیتو شیمی آلی در منطقه اورال روسیه، دارویی به نام تریازاویرین ساخته شد که همینک کارشناسان چینی به آن برای بکارگیری در مداوای بیماری کرونا علاقه‌مند شده‌اند.

 

دانشمند روس گفت که بر اساس این دارو، دارویی جدید برای بکارگیری در اندام تنفسی ساخته شده است که می‌توان در مداوای کرونا بکار گرفت. این دارو برای آزمایش آماده شده است.

 

علاوه بر این، انستیتو شیمی آلی منطقه اورال با همکاری انستیتو شیمی آلی مسکو داروی ضدویروس به نام فاویپیراویر ساخته است که می‌تواند برای درمان کرونا بکار گرفته شود.

 

به گفته چخونین، این دارو با شرایط صنایع داروسازی روسیه مطابقت دارد و آماده برای آزمایش است.

 

وی گفت: داروی دیگر فورتپرن است که در مرکز ملی اپیدمیولوژی و میکروبلوژی گامالی روسیه با همکاری انستیتو شیمی آلی بر اساس دارویی به نام فوسپرنیل ساخته شده است که برای مداوای کرونا در حیوانات بکار گرفته می‌شود.

 

به گفته این دانشمند روس، این دارو در مرحله آزمایش بالینی قرار دارد و حتی در مورد انسانها نیز آزمایش شده است.

تولید داروهای احتمالی برای درمان کرونا در موسسات علوم روسیه

سه دارویی که بطور بالقوه می‌توانند در درمان عفونت‌های حاصله از ویروس جدید کرونا استفاده شوند، توسط متخصصان روسی تولید شده‌اند که فعلاً در مرحله آزمایش قرار داشته و به‌زودی تأثیر آنها بر بیماری کرونا بررسی خواهد شد.

ادامه

جهان, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا

راه‌اندازی نخستین بیمارستان هوشمند در چین

نخستین بیمارستان هوشمند چین با نام بیمارستان «وو چانگ» امروز دوشنبه راه اندازی شد در این بیمارستان ۱۲ نوع ربات هوشمند از جمله ربات های خدمت رسان پزشکی و ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا