لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، سفیر روسیه در ونزوئلا، به خبرگزاری تاس گفت که روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند. وی گفت: ... مسکو: روسیه و ونزوئلا در حال تقویت همکاری و تعامل دوجانبه در عرصه بین‌المللی هستند

ادامه

آمریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مشارکت استراتژیک, ونزوئلا

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

رئیس‌جمهوری کلمبیا از کشورهای آمریکای لاتین و اروپا خواست تا از الگوی نخست وزیر ایتالیا پیروی کرده و توافق‌های دفاعی با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند. به گزارش ایرنا، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا در حساب کاربری رسمی خود در شبکه ایکس نوشت: نخست وزیر ایتالیا تصمیم گرفته است که توافق‌ها با اسرائیل را به ... کلمبیا: اروپا و آمریکای لاتین توافق‌ها با اسرائیل را به حالت تعلیق درآورند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, ایران, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, دیپلماسی, کلمبیا, گزارش

لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

رئیس جمهور برزیل از ایالات متحده خواست تا به محاصره کوبا پایان دهد. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا»، رئیس جمهور برزیل، گفت که ایالات متحده باید به محاصره کوبا پایان دهد چرا که مردم این کشور را در رنج و عذاب قرار می‌دهد. رئیس جمهور اظهار داشت: «این ... لولا دا سیلوا خطاب به آمریکا: به محاصره لعنتی کوبا پایان دهید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, برزیل, جهان, حقوق بشر, خبر, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی, مکزیک, هائیتی

سفیر ونزوئلا: اروپایی‌ها به دنبال بازگرداندن استعمار هستند

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد، مسدود کردن حساب های بانکی و دارایی‌های این کشور در آمریکا و اروپا و دلسوزی آنها برای کمک‌های انسان دوستانه را استانداردهای دوگانه نامید و گفت: اروپایی‌ها به دنبال بازگرداندن استعمار خود در آمریکای لاتین هستند.

 

ساموئل مونکادا عصر پنج شنبه پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل برای رای گیری درباره دو قطعنامه آمریکا و روسیه با موضوع ونزوئلا در جمع خبرنگاران، این مطلب را مطرح کرد.

 

وی با اشاره به اظهارات کشورهای اروپایی و آمریکا در این نشست، افزود: برخی از کشورها آمدند و درباره نگرانی‌های خود نسبت به مردم ونزوئلا صحبت کردند اما همزمان تمام نقل و انتقالات بانکی و دارایی‌های کشور ما را مسدود کرده‌اند.

 

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد ادامه داد: آنها نزدیک به ۱.۲ میلیون دلار طلای ما را در بانک انگلیس توقیف کرده‌اند و وقتی از آنها می‌خواهیم که به ما بازگردانید، می‌گویند که از طریق تحریم‌های آمریکا مورد مجازات قرار می‌گیریم.

 

مونکادا با بیان اینکه این کار به معنای فقدان استقلال بانک‌های انگلیس و گسترش بی‌حد و حصر قدرت آمریکا است، اضافه کرد:

 

استقلال بانک‌های انگلیس یک خیال و توهم بیش نیست، آنها طلای ما را سرقت کردند؛ آنگاه نماینده این کشور در سازمان ملل می‌گوید که نه اینگونه نیست ما نگران رفاه مردم ونزوئلا هستیم. آیا باورکردنی است؟

 

وی یادآور شد: آنها تهدید به استفاده از نیروی نظامی می کنند. مشهور است که ترامپ گفته است که همه گزینه ها روی میز است و این به معنای استفاده از نیروی نظامی است. به شدت نگران کننده است. خودتان قضاوت کنید؛ از یک سو آنها به حمله نظامی تهدید می‌کنند و پول‌های ما را می‌دزدند و از سوی دیگر نگران کمک‌های انسان دوستانه به مردم ونزوئلا هستند.

 

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد درباره کمبود حمایت از قطعنامه روسیه در شورای امنیت هم گفت: اعضای فعلی شورای امنیت، این شورا را مهندسی می‌کنند. آلمان، فرانسه، انگلیس، لهستان و بلژیک همچون یک گروه استعماری به یکدیگر محلق می‌شوند.

 

مونکادا افزود: رای امروز درباره قطعنامه روسیه، پیامد اکثریت این‌ها در شورای امنیت است، دو سال پیش آرا متفاوت بود. اکنون آنها قدرت را در دست دارند. شما نگاه کنید که جامعه بین‌المللی ائتلاف ساخته شده آمریکایی نیست. از بین ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل، تنها ۵۰ کشور با آنها همراهند.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره بازگشت خوان گوایدو به کشور هم گفت: باید بدانید که ارکان قانون اساسی در کنار رئیس جمهوری فعالیت می‌کنند و تصمیم درباره گوایدو با مقامات دیوان عالی قضایی ما است؛ من در این باره نظری ندارم.

 

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل متحد افزود: باید بگویم که در حال حاضر گوایدو با حمایت آمریکا ادعا می‌کند که رئیس همه چیز است؛ همزمان رئیس‌جمهوری، رئیس دیوان عالی قضایی، رئیس مجمع ملی و رئیس همه قدرت‌های ونزوئلا است. در حالی که او حتی مدیریت یک واحد گشت پلیس را هم ندارد.

 

مونکادا با طرح این سوال که اروپایی‌ها در ونزوئلا به دنبال چه هستند، اظهار کرد: قدرت در ونزوئلا از طریق حاکمیت و مردم آن تعیین می‌شود. اروپایی‌ها به دنبال بازگرداندن استعمار در آمریکای لاتین هستند. آنها تنها به ونزوئلا محدود نخواهند شد، پس از آن به سراغ نیکاراگوئه، کوبا، بولیوی و دیگران هم خواهند رفت.

 

وی خاطرنشان کرد: مشروعیت قدرت و دولت ما از قانون اساسی و مردم ونزوئلا به دست می‌آید. آنها باید این را بدانند. اروپا و دیگر کشورها باید به قوانین کشور ما احترام بگذارند اما آنها به دنبال استعمار هستند.

 

سفیر ونزوئلا درباره شرایط بازداشت شدگان به ویژه برخی از زندانیان کشورهای دیگر هم گفت: قانون اساسی ما حقوق تمام زندانی‌ها اعم از زندانی های آمریکایی، ایتالیایی و مابقی را تضمین می‌کند. کنسول آمریکا این حق را خواهد داشت که با این بازداشت شدگان ملاقات کند؛ همچنان که پیش از این هم انجام می‌شد.

ایرنا

معاون مادورو خواستار توقف محاصره غیرقانونی ونزوئلا شد

معاون رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرد: محاصره ونزوئلا اجازه نمی‌دهد که مواد غذایی و دارو وارد کشورش شود حال آنکه کاراکاس از جامعه جهانی می‌خواهد که به این اقدام ضد حقوق بشری از سوی آمریکا پایان داده شود.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, ایتالیا, ایران, پرتغال, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, کوبا, ونزوئلا

تجمع یمنی‌ها در مقابل سفارت آمریکا در همبستگی با ونزوئلا

به نقل از المسیره، حامیان جبهه فرهنگی مقابله با تجاوز به یمن به همراه جبهه چپ انقلابی و تعدادی از احزاب سیاسی دیگر به منظور همبستگی با ونزوئلا در برابر اقدامات خصمانه آمریکا و محکومیت عادی سازی روابط با اسرائیل در مقابل سفارت واشنگتن در صنعا تجمع کردند.

ادامه

اروگوئه, اسراییل, اکوادور, امریکا, امریکای لاتین, برزیل, جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, شیلی, یمن

مسکو: تلاش آمریکا برای باز کردن مرز ونزوئلا شکست خورد

به گزارش اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه، گفت که تلاش آمریکا برای باز کردن مرز ونزوئلا به بهانه ورود کمک‌های بشردوستانه با شکست مواجه شد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, روسیه, ونزوئلا