خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

پس از هفته‌ها مذاکرهٔ غیر مستقیم جمهوری اسلامی با دولت ترامپ، که به گفتهٔ وال استریت ژورنال با هدف ”محدود کردن برنامهٔ هسته‌یی جمهوری اسلامی صورت می‌گرفت و به‌نظر بسیاری راهی مناسب برای حفظ صلح منطقه‌یی تلقی می‌شد“، در نهایت این مذاکرات ”به پوششی مناسب برای حملهٔ غافلگیرانه اسرائیل تبدیل شد.“ با حمله‌های جنایت‌کارانه و ... جنگ خانمان‌سوز، مبارزه با امپریالیسم، و منافع ملی

ادامه

آزادی, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تحلیل, تروریسم, زنان, سرمایه‌داری, سوریه, صلح, طبقه کارگر, عراق, فرانسه, فلسطین, گرسنگی, منافع ملی

یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

اجرای دستورهای خامنه‌ای و معافیتِ مالیاتی دادن به نزدیک به ۴۰ درصد اقتصاد کشور، دریافت نکردنِ مالیات از کل درآمد گروه‌های دلال، بخش‌های زیرزمینی اقتصاد، اقتصادِ سیاه و قاچاق و فعالان بازارهای غیررسمی، و اجرای “برنامه هفتم توسعهٔ ملی” فقط بخشی از عملکرد ضدمردمی حاکمیت در تحمیل فقر به بخشی قابل توجه از زحمتکشان کشور ... یورش همه‌جانبه به حقوق و منافع کارگران و زحمتکشان باعث وخیم‌تر شدن معیشت آنان گردیده ‌است!

ادامه

ایران, بازنشستگی, تحلیل, خصوصی‌سازی, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, غارتگری, فرانسه, فقر, معیشت

وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

در بیش از سه دههٔ اخیر که خامنه‌ای رهبری نظام چپاولگر حاکم را به‌عهده داشته و غارتگری هزاران پیمانکار و دلال مفت‌خورِ پایگاهِ طبقاتی‌اش را به میلیون‌ها زحمتکش کشور در تمام بخش‌های تولیدی و خدماتی تحمیل و معیشت، امنیت شغلی، و ایمنی آنان را نابود کرده است، ۲۰ اردیبهشت‌ماه امسال در به‌اصطلاح دیدار با کارگران ... وضعیت فقرآمیز معیشت زحمتکشان و غارت اندوخته‌های‌شان در تأمین اجتماعی

ادامه

آزادی, امنیت شغلی, بازنشستگان, خصوصی‌سازی, درمان, دستمزد, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, مارکسیسم, مبارزه طبقاتی, معیشت

هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

امروز در غزه، شاهد یک قساوت هستیم. تلاشی نه صرفاً برای کشتن یک ملت، بلکه برای محو کامل آن. تمام خانواده‌ها نابود شدند، بیمارستان‌ها به ویرانه تبدیل شدند، کتابخانه‌ها به خاکستر تبدیل شدند. این صرفاً فتح نظامی نیست، بلکه منطق استعمار و آپارتاید است. منطق حذف. هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، ... هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

ادامه

آپارتایت, آفریقا, آمریکا, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, تروریسم, جهان, سازمان ملل, صلح, فاشیسم, فقر, فلسطین, کانادا, کودکان, گرسنگی, منافع ملی, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

سازمان ملل: افغانستان در آستانه فروپاشی است/ کودکان افغان از گرسنگی می‌میرند

یک مقام ارشد سازمان ملل هشدار داد، میلیون‌ها افغان از جمله کودکان، در صورتی که اقدام فوری برای دور ساختن افغانستان از ورطه سقوط صورت نگیرد، ممکن است در اثر گرسنگی بمیرند.

 

به گزارش ایسنا، دیوید بیسلی، مدیر اجرایی سازمان “برنامه جهانی غذا” وابسته به سازمان ملل به خبرگزاری رویترز گفت که ۲۲.۸ میلیون تن -بیش از نیمی از جمعیت ۳۹ میلیون نفری افغانستان- با ناامنی غذایی حاد مواجه شده و “به سمت گرسنگی حرکت می‌کنند” در حالی که در مقام مقایسه دو ماه پیش، این رقم ۱۴ میلیون نفر بود.

 

او در این اظهاراتش در شهر دبی گفت: (با این وضعیت) کودکان خواهند مرد. مردم از گرسنگی خواهند مرد. اوضاع بسیار بدتر خواهد شد.  مردم به‌ویژه کودکان در این وضعیت کمبود بودجه و فروپاشی اقتصاد به تعداد چندین میلیون تن خواهند مرد.

 

افغانستان در ماه اوت پس از سرنگون شدن دولت مورد حمایت غرب در این کشور توسط طالبان، دچار بحران شده و این وضعیت حامیان مالی این کشور را واداشت به این که میلیاردها دلار از کمک‌هایشان را به اقتصاد وابسته به کمک‌های مالی در افغانستان متوقف کنند.

 

بحران غذایی در افغانستان که به نوبه خود در اثر تغییرات آب و هوایی تشدید شده است، حتی قبل از تسلط طالبان بر این کشور نیز وخیم بوده و دسترسی دولت جدید افغانستان به دارایی‌هایش در خارج از این کشور بلوکه شده و هنوز کشورها درگیر تصمیم‌گیری در خصوص نحوه تعامل با این نیروها هستند.

 

دیوید بیسلی گفت: آنچه ما پیش‌بینی می‌کنیم دارد بسیار سریعتر از انتظار ما به وقوع می‌پیوندد. کابل سریعتر از توقع هر کسی سقوط کرد و اقتصاد افغانستان هم دارد سریعتر از آن سقوط می‌کند.

 

وی گفت: دلارهای مختص کمک به توسعه افغانستان باید تغییر هدف یافته و صرف کمک‌های بشردوستانه شوند و برخی از کشورها قبلا این کار را انجام داده‌اند یا اینکه اعتبارات مسدود شده افغانستان از کانال این آژانس منتقل شوند. شما باید این سرمایه‌ها را آزاد کنید تا مردم بتوانند زنده بمانند.

۴ میلیارد نفر از حمایت‌های اجتماعی محروم هستند

«گای رایدر» مدیرکل سازمان بین‌المللی کار با صدور بیانیه‌ای در نشست سالانه صندوق بین المللی پول و گروه بانک جهانی نسبت به ضرورت بهبود بحران ناشی از پاندمی کرونا و افزایش حمایت اجتماعی برای اشتغال پایدار هشدار داد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, تحلیل, جهان, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش

سازمان بهداشت جهانی؛ بحران کرونا تا یک سال دیگر ادامه خواهد داشت

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بحران همه‌گیری کرونا به دلیل عدم واکسیناسیون کشورهای فقیر، یک سال دیگر ادامه خواهد داشت.

ادامه

اروپا, امریکا, انگلستان, ترکیه, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, فقر