اتحادعمل فراگیر راهکار تقویت جنبش اعتصابی زحمتکشان است!

اعتصاب در صنایعی کلیدی مانند نفت و پولاد نموداری از رشدِ آگاهیِ طبقاتی کارگران است بحث‌های پرحرارت دربارهٔ وضعیت و سرنوشت حکومت جمهوری اسلامی پس از آغاز فرایند فعال‌سازی “مکانیسم ماشه”، تشدید نزاع‌های درون‌حکومتی و کشمکش جناح‌های گوناگون برسر چگونگی مواجهه با اوضاع به‌شدت بحرانی کنونی به‌موازات رشد اعتراض‌های مردمی به‌ویژه گسترش اعتراض‌های کارگری در ... اتحادعمل فراگیر راهکار تقویت جنبش اعتصابی زحمتکشان است!

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, بازنشستگان, تحلیل, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, نئولیبرالیسم, همبستگی

ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

با گذشت بیش از یک ماه از آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، صحنهٔ سیاسی میهن ما دستخوش فعل‌وانفعال‌ها در همه بُعدهای سیاسی و اجتماعی‌ است. به‌دنبال تجاوز نظامی رژیم جنایتکار اسرائیل و امپریالیسم آمریکا به‌کشور، مناسبات در هرم حاکمیت و جناح‌بندی‌های حکومتی با تغییرهایی معین روبه‌رو شده و شکل‌هایی نوپدید به‌خود گرفته ‌است. این ... ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, بازنشستگی, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, صلح, فرهنگیان

از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

سیاست‌های تبعیض‌آمیز ولایت فقیه علیه مهاجران افغانستانی به‌ویژه پس از آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه و به‌بهانهٔ جاسوسی برای اسرائیل نگرانی‌هایی به‌حق بین نیروهای مترقی و طرفداران حقوق بشر نسبت به سرنوشت این مهاجران که سالیان دراز در میهن ما زیسته‌اند، کار کرده‌اند، و زحمت کشیده‌اند بر انگیخته است. بن مایه این سیاست ها توسط نولیبرال ... از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

ادامه

اسراییل, افغانستان, ایران, بازنشستگان, تحلیل, جهان, حقوق بشر, دستمزد, زنان, طبقه کارگر, فقر, کشاورزی, کودکان, مهاجران

آیا جنگ برای «اتاق بازرگانی» نعمت است؟!

تغییر آیین‌نامهٔ “مشاغل سخت و زیان‌آور” در اتاق بازرگانی به‌نفع کلان‌سرمایه‌داران سود جو است! “اتاق بازرگانی” که صریحاً یکی از وظایف راهبردی‌اش را “کمک و ترغیب ارکان مختلف حکومت به بهبود فضای اقتصادی در جهت توسعهٔ بخش خصوصی و حمایت از کارآفرینی” [بخوان: حمایت از کارفرمایان] تعریف کرده است، در واقعیت امر در این راه ... آیا جنگ برای «اتاق بازرگانی» نعمت است؟!

ادامه

آمریکا, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, نئولیبرالیسم

پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

صدر حزب کمونیست شیلی: “حزب کمونیست در حال گذار از لحظه‌ای تاریخی است و باید تمام توانش را به کار گیرد و از عهدهٔ انجام این وظیفه برآید” ژانت خارا، عضو حزب کمونیست و وزیر کار سابق در دولت گابریل بوریچ، با کسب بیش از ۶۰درصد آرا در انتخابات مقدماتی نامزدهای ائتلاف مترقی در روز ... پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

ادامه

آمریکای لاتین, بازنشستگان, جهان, حزب کمونیست, شیلی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, همبستگی

تاوان چالش‌ها و مشکلات، ناشی از سوءمدیریت مسئولان را مردم به ویژه دهک‌های پایین جامعه می‌دهند

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته شهرستان تهران گفت: هر دولتی که روی کار آمده، دولت قبلی را تخریب و از سوءمدیریت آن انتقاد کرده، اما در عمل، خودش هیچ گرهی از مشکلات باز نکرده و نتوانسته به چالش‌ها پایان دهد.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اکبر عیوضی عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته شهرستان تهران، با انتقاد از وضعیت نابسامان گرانی و تورم و ناتوانی‌ها در کنترل قیمت‌ها گفت: از بیماری تا بیکاری، از گرانی تا تورم و خلاصه همه چالش‌ها و مشکلات، ناشی از سوءمدیریت مسئولان است اما تاوانش را مردم به ویژه دهک‌های پایین جامعه می‌دهند.

 

عیوضی با انتقاد از شعارزدگی و دادن وعده‌های بدون پشتوانه از سوی مسئولان گفت: در سال‌های گذشته وعده‌های رفع مشکلات، بهبود وضع معشیت مردم و پررنگ شدن سفره‌های کارگران و بازنشستگان را شنیده‌ایم، اما با کمال تاسف نتیجه این وعده‌ها نه تنها در عرصه‌های اقتصادی بلکه در سفره‌های دهک‌های پایین جامعه دیده نمی‌شود.

 

وی با اعلام اینکه فساد، رانت، اختلاس، زدوبند و اوضاع نامناسب اقتصادی کشور ناشی از سوءمدیریت در کنترل رفتارها و عملکردها بوده است، گفت: هر دولتی که روی کار آمده، دولت قبلی را تخریب و از سوءمدیریت آن انتقاد کرده، اما در عمل، خودش هیچ گرهی از مشکلات باز نکرده و نتوانسته به چالش‌ها پایان دهد.

 

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته شهرستان تهران با یادآوری شعارهای افزایش حقوق، بهبود معیشت و رفع مشکلات اقتصادی که بارها از سوی مسئولان مطرح شده، گفت: در تمامی اظهارنظرهای دولتمردان در دوره‌های مختلف، وعده بهبود اوضاع را دادند و دلیل تمامی مشکلات را سوءمدیریت دولت گذشته اعلام کردند، اما امروز می‌بینیم که در دولت جدید هم بعد از گذشتِ ۶ ماه وضعیت اقتصادی بد و گرانی و تورم لجام‌گسیخته‌تر شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه برای جبران تورم و گرانی دو راهکار بیشتر وجود ندارد، گفت: راهکار اول این است که توان مالی حقوق بگیران در قالب افزایش حقوق و دستمزد به اندازه‌ای بالا برود که پاسخگوی گرانی‌ها باشد و راهکار دوم آن است که دولت بتواند تورم را به اندازه‌ای پایین بیاورد که حقوق بگیران بتوانند با همین مبلغ ناچیزی که دریافت می‌کنند، پاسخگوی هزینه‌های زندگی باشند.

 

عیوضی با اعلام اینکه هیچ دولتی در افزایش دستمزد و پررنگ کردن سفره کارگران و بازنشستگان به درستی عمل نکرده است، گفت: تا امروز هیچ دولتی در کنترل قیمت‌ها موفق نبوده و تاوان این ناتوانی و سوءمدیریت را کارگران، بازنشستگان و دهک‌های پایین جامعه داده‌اند.

 

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته شهرستان تهران با تاکید بر اینکه تمامی اقشار جامعه از گرانی و تورم لطمه می‌بینند و بار سوءمدیریت دولت بر دوش دهک‌های پایین جامعه سنگینی می‌کند، گفت: بیشترین تبعات بحران‌ها نصیب حداقل بگیرانی می‌شود که در سخت‌ترین شرایط ناچار هستند با گرانی بالا و دستمزد ناچیز سر کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه سلامتی بزرگترین ثروت و نعمت است، گفت: بازنشستگان و سالمندان در شرایطی که حقوق‌های ناچیزی دریافت می‌کنند، با انواع بیماری‌ها دست به گریبان هستند و این زندگی را برای بازنشستگان سخت‌تر کرده است.

طرح اصلاح قانون کار و مزد توافقی، امنیت شغلی و معیشت زحمتکشان را نابود می‌کند!

یورش به امنیت شغلی کارگران با به‌اصطلاح اصلاح قانون کار و حمله به معیشت زحمتکشان در مقطع زمانی تعیین حداقل دستمزد کارگران همواره برنامه رژیم ولایی در سه دهه اخیر بوده است.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, بازنشستگان, پرستاری, حقوق بشر, دانشجویی, دهقانی, زنان, سیاسی, کارگری, معلمان, مقاله

سازمان تامین اجتماعی در مسلخ دولت پیمانکاران و رانت‌خواران

رییس کانون بازنشستگان شمیرانات با ابراز تاسف از اینکه در صورت حق‌خواهی و پیگیری مطالبات، مدیران منصوب در تامین اجتماعی به سادگی کنار گذاشته می‌شوند، گفت: همین امر باعث شده تا مطالبات سازمان سال‌ها روی هم انباشته شود.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش