سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

پکن می‌گوید که واشنگتن از نظریه «تهدید چین» به عنوان بهانه‌ای برای به دست آوردن کنترل بر کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا، «لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: اظهارات مقامات آمریکایی مملو از سوگیری ایدئولوژیک و ذهنیت جنگ سرد و نشان دهنده دروغ و اشتباهات آشکار است. ... پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, آمریکای مرکزی, ایدئولوژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, کارائیب

چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

پکن لغو تعرفه بر کالاهای حوزه فناوری را گامی در جهت درست توصیف کرد و گفت آمریکا باید تمامی تعرفه‌ها را به طور کامل لغو کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه و بلومبرگ؛ دولت چین اعلام کرد که تصمیم آمریکا برای معافیت برخی لوازم الکترونیکی از تعرفه‌ها «گامی کوچک در جهت اصلاح اشتباهات ... چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

«نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

روزنامه «نیویورک تایمز» امروز یکشنبه، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با دولت چین در حالی که تنش‌های تجاری تشدید شده، در بن‌بست قرار گرفته است که این مساله کسب‌وکارهای آمریکایی را در معرض آسیب قرار می‌دهد. به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» با بیان این مقدمه نوشت: جنگ تجاری بین آمریکا ... «نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: هزینه تعرفه‌های تاریخی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا علیه چین وضع کرده‌است، به خارج از آمریکا گسترش یافته و به ضرر اقتصاد جهان تمام شده‌است. به گزارش روز شنبه ایرنا، واشنگتن پست نوشت: جنگ تجاری ترامپ باعث گسیختگی بی سابقه در نظام تجاری شده است که تبعات آن به طرز غیرقابل پیش ... واشنگتن پست: تعرفه‌های تاریخی ترامپ علیه چین به ضرر اقتصاد آمریکا و جهان است

ادامه

آسه آن, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا

آمریکا برای متوقف کردن کره شمالی از روسیه و چین کمک خواست

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اظهار کرد، چین و روسیه باید از کره شمالی در پی اقدام این کشور در از سر‌گیری آزمایش موشک بالستیک قاره پیما بخواهند از دست زدن به “تحریکات” بیشتر اجتناب کند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جالینا پورتر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری گفت: چین و روسیه باید پیامی قوی به (کره شمالی) ارسال کنند تا از دست زدن به تحریکات بیشتر خودداری کند.

 

کره شمالی اعلام کرد روز جمعه یک موشک بالستیک قاره پیمای بزرگ و جدید را پرتاب کرده است؛ آزمایشی که به گفته کیم جونگ اون، رهبر این کشور هدفش نشان دادن قدرت نیروی هسته‌ای این کشور و بازداشتن آمریکا از دست زدن به هرگونه اقدام نظامی است. این اولین آزمایش تمام و کمال یک موشک بالستیک قاره پیما از سوی کره شمالی، یک کشور مسلح به سلاح هسته ای، از سال ۲۰۱۷ تا کنون محسوب می‌شود.

 

پورتر که در اظهاراتش از مخفف نام رسمی “جمهوری دموکراتیک خلق کره” برای اشاره به کره شمالی استفاده کرد، پرتاب این موشک را نقض “گستاخانه” قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل خواند.

 

او گفت: ما از همه کشورها می‌خواهیم که جمهوری دموکراتیک خلق کره را در قبال چنین تخلفاتی پاسخگو کنند و همچنین از کره شمالی می‌خواهیم برای شرکت در مذاکراتی جدی پای میز مذاکره بیاید.

 

او که درباره موضع چین و روسیه در شورای امنیت اظهار نظر نکرد، افزود: “ما در مراحل اولیه رایزنی در مورد این موضوع هستیم. تحولاتی مطرح بوده‌اند که باید برای همه کشورها، به ویژه آنهایی که با کره شمالی مرز مشترک دارند، مایه نگرانی باشند. تصمیم جمهوری دموکراتیک خلق کره برای بازگشت به آزمایش موشک بالستیک قاره پیما یک تشدید آشکار تنش است.”

 

آخرین باری که کره شمالی دست به پرتاب موشک بالستیک قاره پیما زد مربوط به سال ۲۰۱۷ است که تحریم های شورای امنیت سازمان ملل علیه این کشور را در پی داشت اما آمریکا و متحدانش هم اکنون با روسیه و چین بر سر جنگ اوکراین اختلاف دارند و در این وضعیت مطرح کردن چنین واکنشی دشوارتر است.

رزمایش روسیه در جزایر مورد مناقشه با ژاپن

رسانه‌های ژاپنی امروز (شنبه)، چند روز پس از آن که مسکو مذاکرات صلح با ژاپن را به دلیل تحریم‌هایش به دلیل حمله روسیه به اوکراین متوقف کرد، اعلام کردند که روسیه در حال برگزاری رزمایش‌هایی در جزایر مورد ادعای توکیو است.

ادامه

اتحاد شوروی, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, روسیه, ژاپن, شرق آسیا

نماینده چین: کشورها نباید دیگران را مجبور به انتخاب یک طرف در درگیری کنند

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل متحد به کشورهای عضو مجمع عمومی سازمان ملل گفت که وضعیت انسانی در اوکراین به طور فزاینده‌ای جدی می‌شود، اما کشورها نباید دیگران را مجبور به “انتخاب طرف” در درگیری کنند.

ادامه

امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا

رهبر کره شمالی: برای رویارویی طولانی مدت با آمریکا آماده هستیم

پیونگ یانگ بامداد جمعه اعلام کرد که روز پنجشنبه به دستور مستقیم کیم جونگ اون، یک موشک بالستیک قاره پیمای جدید  (ICBM به نام هواسونگ-۱۷ ) با موفقیت آزمایش شد و رهبر کره شمالی گفت که کشورش برای رویارویی طولانی مدت با آمریکا کاملا آماده است.

ادامه

امریکا, جهان, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

چین اولین پایگاه خود را در اقیانوس آرام ایجاد می‌کند

بر اساس پیمان امنیتی پیشنهادی با جزایر سلیمان، نیرو‌های چینی می‌توانند برای محافظت از ایمنی پرسنل و پروژه‌های خود در جزایر سلیمان مستقر شوند.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, جزایر سلیمان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژئوپلیتیک, شرق آسیا