اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

جان سوینی وزیر اول اسکاتلند در اظهاراتی از کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس خواست تا پارلمان این کشور را برای اعمال تحریم علیه اسرائیل و پایان دادن به فروش سلاح به این رژیم به دلیل جنگ آن علیه فلسطینی‌های نوار غزه فرا بخواند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از الجزیره، سوینی در پیامی در ... اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, اسکاتلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

افشاگری لاوروف در باره پشت‌پرده تصمیم غرب برای به رسمیت‌ شناختن فلسطین

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اظهارات برخی مقامات غربی از جمله رئیس‌جمهور فرانسه درباره تصمیم این کشور برای به رسمیت شناختن فلسطین در اجلاس آینده مجمع عمومی سازمان ملل، خطاب به این کشورها پرسید: اگر دستگاه دیپلماسی شما به این نتیجه رسیده است، چرا دو ماه صبر می‌کنید؟ چرا فوراَ این کار را ... افشاگری لاوروف در باره پشت‌پرده تصمیم غرب برای به رسمیت‌ شناختن فلسطین

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استرالیا, اسراییل, اسلوونی, انگلیس, اوکراین, ایران, ایرلند, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, سازمان ملل, سوریه, غرب, فرانسه, فلسطین, فنلاند, کانادا, لبنان, مصر, نروژ, نسل‌کشی, نیوزلند

تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

پایتخت فرانسه شاهد تظاهرات گسترده هواداران صلح و در حمایت از فلسطین و همبستگی با نوار غزه بود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، حامیان فلسطین در پاریس، پایتخت فرانسه در حمایت از فلسطینیان و همبستگی با نوار غزه دست به تظاهرات گسترده زدند. تظاهرات‌کنندگان نسل‌کشی و گرسنگی کودکان و ممانعت اسرائیل از ... تظاهرات گسترده حامیان فلسطین در پاریس + فیلم

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خبر, صلح, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, فیلم, همبستگی

دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های آمریکا را حمله آشکار به استقلال قضایی خود خواند

دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۲ قاضی و ۲ دادستان دیگر این نهاد را محکوم کرد و آن را «حمله‌ای آشکار» به استقلال خود خواند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این دیوان چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تحریم‌ها حمله‌ای آشکار به استقلال یک نهاد قضایی بی‌طرف است. دیوان ... دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌های آمریکا را حمله آشکار به استقلال قضایی خود خواند

ادامه

آمریکا, اسپانیا, استقلال, اسراییل, افغانستان, ایرلند, ترکیه, جنایات جنگی, جهان, خبر, دیوان داوری لاهه, سنگال, فرانسه, فلسطین, کلمبیا, کوبا, گرسنگی, لیبی, مکزیک, نسل‌کشی

واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

هیئت وزیران عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اظهارات متوهمانه نخست‌وزیر اسرائیل برای ایجاد آنچه «اسرائیل» بزرگ خوانده است را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هیئت وزیران عربستان سعودی در نشست خود در شهر نئوم، به ریاست «محمد بن سلمان» ولیعهد و نخست‌وزیر این کشور به شدت اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل درباره آنچه «رؤیای اسرائیل ... واکنش هیئت وزیران عربستان به رؤیای متوهمانه «اسرائیل بزرگ»

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, اوکراین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, عربستان, فلسطین

گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل باید پاسخگوی اشغالگری‌هایش باشد

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطین تاکید کرد که «اسرائیل باید به علت سال‌ها اشغال فلسطین به جامعه جهانی پاسخگو باشد.»

 

به گزارش روز جمعه ایرنا از آناتولی، «مایکل لینک»، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطین در بیانیه‌ای از جامعه جهانی خواست که «اسرائیل را به‌ دلیل ۵۴ سال اشغال کشور فلسطین پاسخگو کنند.»

 

وی در این بیانیه نوشته است که در پنجمین سالروز تصویب قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت، جامعه جهانی باید تعهدها و قوانین خود را جدی بگیرد.

 

لینک تاکید کرد که بدون دخالت قاطع بین‌المللی برای مقصر دانستن اسرائیل در این اشغال، هیچ امیدی وجود ندارد که فلسطینیان در آینده نزدیک بتوانند سرنوشت خود را تعیین کنند و درگیری‌ها پایان یابد.

 

گزارشگر ویژه سازمان ملل افزود: اگر قطعنامه ۲۳۳۴ توسط جامعه جهانی اجرا می شد و اسرائیل به آن عمل می‌کرد، به احتمال زیاد در آستانه برقراری یک صلح عادلانه و پایدار بودیم.

 

مایکل لینک، گزارشگر ویژه سازمان ملل حقوق بشر در سرزمین های اشغالی فلسطین آبان گذشته نیز در بیانیه‌ای تاکید کرده بود که برای پایان ۵۴ سال اشغال فلسطین توسط رژیم اسرائیل به یک رویکرد شجاعانه نیاز است.

 

وی افزود: رویکرد دیروز، تنها به بن بست‌های دیپلماتیک مکرر منجر شده و الگوهای نقض حقوق بشر و اشغال بی‌پایان تا حد زیادی بدون مانع ادامه یافته است. این در درجه اول یک شکست سیاسی بوده است.

 

گزارشگر ویژه سازمان ملل افزود: شرایط زندگی فلسطینی‌ها، چه رسد به آینده سیاسی آن‌ها، ناامن‌تر شده است. سرپیچی اسرائیل (از قوانین و تعهدات بین‌المللی) تقریباً کنترل نشده ادامه دارد. روند صلح رو به مرگ است و صحبت جدی در مورد احیای آن وجود ندارد. ما شاهد شکل گیری یک کشور فلسطینی نیستیم، بلکه شاهد تقویت واقعیت یک کشور با حقوق نابرابر هستیم.

 

لینک از جامعه بین‌المللی و بازیگران اصلی آن خواست تا قوانین و قطعنامه‌های خود را در ارتباط با اشغالگری رژیم اسرائیل اجرا کنند.

 

اسرائیل بدون توجه به قوانین بین المللی و در سایه حمایت‌های آمریکا و غرب مشغول ساخت شهرک‌های اشغالی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین است.

 

طبق گزارش‌ها، ۱۳ شهرک غیرقانونی یهودی در بیت‌المقدس شرقی و ۲۵۳ شهرک در کرانه باختری وجود دارد که بیش از ۶۶۰ هزار یهودی در آن ساکنند.

 

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در خاک فلسطین چندی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات اسرائیلی از آغاز سال ۲۰۲۱ دستکم تاکنون ۴۲۱ خانه فلسطینی ها را تخریب کرده‌اند.

 

براساس این گزارش این اقدام اسرائیل در واقع بیانگر رشد ۲۴ درصدی تخریب ساختمان‌های فلسطینی و ۵۰ درصد رشد آوارگی مردم فلسطین توسط رژیم اسرائیل در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۲۰ را نشان می‌دهد.

فائو: جهان عرب شاهد افزایش ۹۱درصدی گرسنگی از سال ۲۰۰۰ بوده است

گزارش منتشر شده توسط سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد نشان می‌دهد کشور‌های درگیر جنگ در جهان عرب از ناامنی شدید غذایی رنج می‌برند.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سودان, سوریه, سومالی, شمال افریقا, عراق, فقر, فلسطین, گزارش, لیبی, یمن

تصویب قطعنامه‌ای علیه اشغالگری اسرائیل در مجمع عمومی سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی قطعنامه ای را با عنوان حاکمیت فلسطینیان و ساکنان عرب جولان اشغالی بر منابع طبیعی خود در سرزمین‌های تحت اشغال اسرائیل به تصویب رساند.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, کانادا

برگزاری همایش نوبتی حزب‌های کمونیست و کارگری جهان

همان‌گونه که در گزارش نشست کارگروه سازمان‌دهی و رسیدگی به پیشرفت امور «همایش بین‌المللی حزب‌های کمونیست و کارگری» در آبان ماه اشاره شده بود، این همایش در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آذر ۱۴۰۰ (۱۰ تا ۱۲ دسامبر ۲۰۲۱) به‌دلیل محدودیت‌های همه‌گیری کرونا به صورت آنلاین، با شرکت هیئت‌های نمایندگی ۷۳ حزب برگزار شد.

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, استرالیا, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, امریکا, انگلستان, ایران, ترکیه, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, ژاپن, سوسیالیسم, شرق اروپا, فلسطین, کارگری, کمونیسم, کوبا, گزارش, نئولیبرالیسم, همبستگی, هندوستان, یونان

شی جین‌پینگ: تا زمانی که مساله فلسطین حل نشود، منطقه رنگ صلح واقعی را نمی‌بیند

رئیس جمهوری چین مساله فلسطین را مساله‌ای اساسی در خاورمیانه دانست و ضمن تاکید بر حمایت پکن از خواست فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل خود تاکید کرد: تا زمانی که مساله فلسطین حل نشود، منطقه هرگز از صلح واقعی برخوردار نخواهد شد.

ادامه

اسراییل, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, فلسطین