رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

رئیس جمهوری کلمبیا عنوان کرد، دولتش نمی‌تواند در برابر اقدامات مُخرب اسرائیل در غزه و نقض قوانین بین المللی منفعل بماند و مردم فلسطین مستحق عدالت هستند. وی در ادامه تصریح کرد، اگر واکنش نشان ندهیم تاریخ به سختی ما را قضاوت خواهد کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، گوستاو پترو در نوشتاری در ... رئیس‌جمهور کلمبیا: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند/ نباید در برابر اقدامات اسرائیل منفعل بود

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, خاورمیانه, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین, کلمبیا

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد که این تحریم‌ها از نظر حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند. به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه هرگونه تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای مستقل که ناقض منشور ... مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, گردشگری

بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

پژوهشگران و مقام‌های دانشگاهی در شیلی معتقدند که پیوستن این کشور به بریکس می‌تواند به گسترش نقش‌آفرینی جهانی آن و حرکت به سوی نظمی عادلانه‌تر در عرصه سیاست و اقتصاد بین‌الملل کمک کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، در نشست «بریکس؛ چالش‌های منطقه‌ای» که در دانشگاه سانتیاگو، پایتخت شیلی برگزار شد، ... بررسی پیوستن شیلی به بریکس؛ گامی در مسیر نظم نوین جهانی

ادامه

آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جهان, جهان چند قطبی, چین, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, سلاک, شیلی, عادلانه, کارائیب, کشاورزان, گردشگری, گزارش, مرکوسوز

ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کاخ سفید دوشنبه شب اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به ... ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, کوبا

آمریکا به دنبال ایجاد «انقلاب رنگی» در کوبا است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه طی سخنانی تاکید کرد هدف آمریکا از وضع تحریم علیه کوبا و تحریک مردم این کشور در جریان اعتراضات اخیر، ایجاد انقلاب رنگی علیه دولت هاوانا است.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه طی سخنانی واشنگتن را به تلاش برای ایجاد «انقلاب رنگی» در کوبا متهم کرد.

 

براساس این گزارش، زاخارووا با اشاره به استفاده آمریکا از انقلاب‌های رنگی به عنوان ابزاری برای ساقط کردن رژیم‌های سیاسی غیر دلخواه واشنگتن در کشورهای مختلف گفت که آمریکا رکورد دار سخت کردن شرایط اجتماعی – اقتصادی در کشورهای دیگر از طریق وضع تحریم‌ها و دیگر ابزارها و استفاده از چنین شرایطی علیه حکومت‌های این کشورها است؛ دقیقاً مشابه آنچه امروز در کوبا شاهد آن هستیم.

 

وی آمریکا را از مداخله در امور داخلی کوبا برحذر داشته و گفت: تنها مردم این کشور هستند که باید برای آینده خود تصمیم بگیرند.

 

زاخارووا تصریح کرد: اگر واشنگتن واقعاً نگران وضعیت حقوق بشر در کوبا بوده و قصد کمک به مردم این کشور را دارد، می‌تواند با برداشتن تحریم‌ها و محاصره اقتصادی کوبا که از ابتدا وضع آنها نیز، توسط کل جامعه جهانی به عنوان فریب و نیرنگ آمریکا شناخته شده اند، به بهبود وضعیت مردم در کوبا کمک کند.

 

لازم به ذکر است، «فرانسیس سوآرِز» شهردار جمهوریخواه میامی آمریکا نیز امروز طی سخنانی خواستار بررسی گزینه حمله هوایی آمریکا به کوبا در پی شکل‌گیری تشنجات داخلی در این کشور شد.

 

شهردار کوبایی تبار میامی در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: آنچه باید اکنون مورد بررسی قرار داد، تشکیل یک ائتلاف برای اقدام نظامی احتمالی علیه کوبا است.

 

وی در خصوص عملیات نظامی آمریکا علیه کوبا در پاسخ به تشنجات داخلی این کشور تاکید کرد: آنچه که من می‌گویم این است که این گزینه باید مورد بررسی قرار گیرد و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

 

لازم به ذکر است، با توجه به سکونت اکثر کوبایی تبارهای آمریکا در ایالت فلوریدا، شهر میامی در این ایالت طی روزهای اخیر شاهد تظاهرات گسترده علیه دولت هاوانا و حمایت از اعتراضات ضد دولتی در کوبا بوده است.

 

لازم به ذکر است، دیپلمات‌های کوبایی با انتقاد از واکنش «ریاکارانه» واشنگتن نسبت به ناآرامی‌های اخیر در این کشور می‌گویند که ایالات متحده همزمان با تشدید فشار طاقت‌فرسای تحریم‌ها بر هاوانا از دولت کوبا می‌خواهد در برابر مطالبات مردم این کشور پاسخگو باشد!

 

در همین راستا، «برونو رودریگز» وزیر خارجه کوبا هشدار داد طرح هر گونه درخواست برای مداخله بشردوستانه در این کشور که در رسانه‌های اجتماعی مطرح می‌شود، ممکن است راه را برای مداخله نظامی ایالات متحده در خاک کوبا هموار سازد.

 

رودریگز خطاب به روزنامه نگاران گفت: «درخواست برای مداخله بشردوستانه در کوبا، درخواست برای مداخله نظامی از سوی آمریکا است». این دیپلمات بلندپایه کوبایی همچنین واشنگتن را مقصر اصلی بروز ناآرامی‌های اخیر در این کشور دانست.

 

وی افزود: «من دولت ایالات متحده را به دخالت مستقیم متهم کرده و آن را برای حوادثی که روز یازدهم ژوئیه اتفاق افتاد، به شدت مسئول و مقصر می‌دانم و دولت ایالات متحده باید پاسخگوی پیامدهای این حوادث باشد».

هشدار هاوانا درباره احتمال مداخله نظامی واشنگتن در کوبا

همزمان با ادامه مداخلات کشور‌های غربی در قبال اعتراض‌های اخیر کوبا، وزیر خارجه این کشور درباره هموار شدن زمینه برای مداخله نظامی واشنگتن در کوبا هشدار داد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, جهان, خبر, دخالت نظامی, کوبا

کاراکاس: شرکت آمریکایی دخیل در ترور رئیس‌جمهور هائیتی در توطئه علیه مادورو هم دست داشت

رئیس مجلس شورای ملی ونزوئلا گفت که شرکت امنیتی آمریکایی CTU که گفته می‌شود هفته گذشته در ترور رئیس جمهور هائیتی دست داشته، در توطئه علیه مادورو در سال ۲۰۱۸ نیز مشارکت داشته است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, دخالت نظامی, کلمبیا, هائیتی, ونزوئلا

رئیس جمهور کوبا گفت: «قرار نیست حق حاکمیت یا استقلال مردم خود را تسلیم کنیم»

وزیر خارجه کوبا با بیان اینکه دولت آمریکا برای براندازی دولت این کشور بودجه اختصاص داده گفت ایالات متحده عامل اصلی کمبودهای اقتصادی در این کشور آمریکای لاتین به شمار می‌رود.

ادامه

امپریالیسم, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, تحریم, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, کوبا, مداخله خارجی

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا