یحیی سریع: فرودگاه «بن‌گوریون» را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که فرودگاه «بن گوریون» با موشک هایپرسونیک «فلسطین ۲» هدف قرار گرفته است. به گزارش ایلنا به نقل از ‌المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که فرودگاه «بن گوریون» با موشک هایپرسونیک «فلسطین ۲» هدف قرار گرفته است. وی افزود که این موشک با موفقیت از ... یحیی سریع: فرودگاه «بن‌گوریون» را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, یمن

مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

یک مقام اسرائیلی با اشاره به شکست تل آویو در از بین بردن حماس اذعان کرد که این جنبش همچنان ۲۰ هزار مبارز آماده در اختیار دارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مجله آمریکایی «آتلانتیک» به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنان حدود ۲۰ هزار ... مجله «آتلانتیک»: حماس همچنان ۲۰ هزار مبارز دارد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژی, اسراییل, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین, گرسنگی, گزارش, نسل‌کشی

افشاگری البناء از طرح خطرناک آمریکا برای لبنان

روزنامه لبنانی فاش کرد که فرستاده آمریکا در تلاش است تا طرحی را برای ایجاد منطقه‌ای امنیتی و عاری از سکنه در روستاهای مرزی لبنان به سود اسرائیل پیش ببرد؛ طرحی که به گفته منابع دیپلماتیک اروپایی، لبنان را تنها در برابر دو گزینه تسلیم یا رویارویی قرار می‌دهد. به گزارش ایسنا، روزنامه «البناء» نوشت ... افشاگری البناء از طرح خطرناک آمریکا برای لبنان

ادامه

آمریکا, استعمار, اسراییل, جهان, خاورمیانه, سوریه, گزارش, لبنان

اخراج ۱۵ افسر اسرائیلی به دلیل درخواست آتش‌بس در غزه

یک روزنامه اسرائیلی از اخراج ۱۵ افسر نیروی هوایی ارتش اسرائیلی به دلیل امضای طوماری در خصوص پایان دادن به جنگ نوار غزه خبر داد. به گزارش روز جمعه ایرنا، روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» نوشت که ارتش اسرائیلی ۱۵ افسر نیروی هوایی که درجه یکی از آنها سرتیپی است را به دلیل امضای طوماری در ... اخراج ۱۵ افسر اسرائیلی به دلیل درخواست آتش‌بس در غزه

ادامه

اسراییل, اشغالگری, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین

اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

جان سوینی وزیر اول اسکاتلند در اظهاراتی از کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس خواست تا پارلمان این کشور را برای اعمال تحریم علیه اسرائیل و پایان دادن به فروش سلاح به این رژیم به دلیل جنگ آن علیه فلسطینی‌های نوار غزه فرا بخواند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از الجزیره، سوینی در پیامی در ... اسکاتلند خواستار تحریم اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, اسکاتلند, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

آتش سوزی‌های عمدی مایحتاج عمومی مردم سوریه توسط امریکا با هدف فشار بر دمشق

سوریه، ارتش آمریکا و ستیزه جویان مورد حمایت آن را به آتش سوزی‌های عمدی با هدف کمبود مایحتاج عمومی مردم به منظور فشار بر دمشق متهم کرده است.

 

به گزارش ایرنا، خبرگزاری اسپوتنیک روسیه خبر داد، اتاق عملیاتی بین ایران، روسیه و سوریه به منظور تامین امنیت پایدار تردد کشتی های ایرانی و روسی در دریای مدیترانه جهت ارسال مواد نفتی و غذایی به سوریه تشکیل شده است.

 

 خبرگزاری روسی امروز یکشنبه، در خبری که در رسانه‌های سوریه بازتاب یافت، به نقل از یک منبع آگاه افزود: در این خصوص جلسات فشرده‌ای طی روزهای گذشته بین نمایندگان ایران، روسیه و سوریه با هدف شکستن محاصره اقتصادی کُشنده آمریکا و اروپا علیه مردم سوریه برگزار شده است.

 

این منبع گفته که پس از سرقت نفت سوریه توسط ارتش آمریکا و شبه نظامیان مورد حمایت آن در شمال سوریه و قاچاق آن‌ها به عراق و جلوگیری از رسیدن تانکرهای حامل سوخت به بنادر سوریه، کمبود سوخت یکی از بزرگترین بحران هایی است که سوریه طی دهه‌های گذشته شاهد آن بوده است. وی اضافه کرده که کار اتاق یاد شده در وهله اول، هماهنگی چند جانبه برای تامین نیازهای نفتی و رسیدن سوخت به بنادر سوریه است،

 

منبع یاد شده همچنین ادعا کرده که بر اساس هماهنگی‌های انجام شده و مصوب توسط کمیته یاد شده، کشتی‌های جنگی روسیه به منظور تامین امنیت نفتکش‌های ایرانی در برابر هرگونه حملات و جلوگیری از دزدی‌های دریایی از این نفکتش‌ها، آن‌ها را تا رسیدن به آب‌های سرزمینی سوریه اسکورت می‌کنند.

 

این منبع در مورد مکانیزم عملکرد کشتی‌های حامل نفت خام گفت: تامین واردات نفت سوریه طی دوره آینده از طریق تجمیع تعدادی از نفتکش‌های ایرانی و ارسال آن‌ها در قالب یک دسته واحد به سوریه مشروط بر اینکه ناوگان دریایی روسیه در مدیترانه حداقل تا پایان امسال امنیت دسترسی آن‌ها به بنادر سوریه را به طور مداوم بر عهده بگیرد، ادامه خواهد یافت.

 

به گفته این منبع سازوکار جدید در روزهای گذشته کشتی‌های جنگی روسیه با مراقبت از چهار نفتکش ایرانی که نفت خام و گاز طبیعی حمل می‌کردند دسترسی آن‌ها به آب‌های سرزمینی سوریه را تضمین کردند.

 

این منبع با خودداری از معرفی مبدا ارسال این کشتی‌ها به منظور جلوگیری از مانع تراشی و هدف قراردادن آن‌ها در آب‌های آزاد، اضافه کرد: در روزهای آینده تعدادی کشتی حامل مواد غذایی و برخی کالاهای اساسی که در صنایع دارویی کاربرد دارد وارد آب‌های سرزمینی سوریه خواهد شد.

 

وی هماهنگی اخیر سه جانبه بین ایران، روسیه و سوریه را در قالب تفاهمات استراتژیک توصیف کرد و افزود: بر اساس این هماهنگی بیشتر نیازهای بازار سوریه به کالاها و مواد اساسی تامین خواهد شد و این موضوع طی چند روز آینده بصورت واقعی عملیاتی خواهد شد.

 

بر اساس گزارش اسپوتنیک همزمان با آن (حرکت نفتکش‌های ایرانی) ، کشتی‌های باری روسیه در چارچوب قراردادهای منعقد شده در زمان‌های قبلی که در حال اجراست، مقادیر زیادی گندم را به سوریه حمل می‌کنند و پیش بینی می‌شود که انتقال گندم روسیه تا پایان ماه ژوئن آینده ادامه داشته باشد و این بدان معناست که سوریه نیازهای خود را از آرد تا اواسط سال ۲۰۲۲ تأمین می‌کند.

 

ورود پی در پی منابع گندم به سوریه نشاندهنده آغاز برچیدن بحران عمیق نان در این کشور است که سوری‌ها بر اثر قاچاق ذخایر گندم این کشور به کشورهای همسایه توسط ارتش آمریکا تجربه می‌کنند.

 

فصل گذشته سلسله آتش سوزی های ویرانگر در زمین‌های کشاورزی مناطق شرق سوریه که از آن به عنوان سبد غذایی سوریه یاد می‌شود، بخش بزرگی از گندم و محصولات کشاورزی این مناطق را از بین برد.

 

سوریه، ارتش آمریکا و ستیزه جویان مورد حمایت آن را به آتش سوزی‌های عمدی با هدف کمبود مایحتاج عمومی مردم به منظور فشار بر دمشق متهم کرده است.

کانال ۱۳ اسرائیل: بررسی حملات بیشتر به تاسیسات اتمی ایران در کابینه امنیتی

به گزارش یک رسانه اسرائیلی، آویو کوخاوی، رئیس ستاد ارتش و یوسی کوهن، رئیس موساد قرار است روز یکشنبه در نشست کابینه امنیتی اسرائیل دو گزینه حملات بیشتر به برنامه هسته‌ای ایران و یا حفظ آرامش را مورد بحث قرار دهند.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, تشنج‌ زایی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر