چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

کپیتال اکونومیکس رشد اقتصادی سال اینده چین را ۱۰ درصد پیش‌بینی کرد

ارزش یوان به بالاترین سطح ۲.۵ سال اخیر رسید.

 

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، پول ملی چین در معاملات روزانه بازهم با صعود به کار خود پایان داد به گونه‌ای که ارزش یوان در برابر دلار به بالاترین سطح خود در طول ۳۰ ماه اخیر رسید. با توجه به موفقیت چین در کنترل شیوع کرونا در این کشور رشد اقتصادی این کشور در سطح بسیار بالاتری از آمریکا قرار دارد.

 

یوان در معاملات بازار ارزی با ۰.۱۴ درصد افزایش به بالاترین سطح خود از میانه سال ۲۰۱۸ رسید و نرخ برابری دلار معادل ۶.۵۴۷ یوان اعلام شد. نرخ برابری دلار در برابر یوان در هفته‌های اخیر عددی بین ۶.۵ تا ۶.۷ یوان بوده است.

 

در حال حاضر میزان ذخایر ارزی این کشور نیز در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و آن طور که دفتر مدیریت ذخایر ارزی چین اعلام کرده، میزان ذخایر ارزی این کشور با ۵۰ میلیارد دلار افزایش نسبت به ماه قبل به سه تریلیون و ۱۷۸ میلیارد دلار رسیده است. این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که بانک مرکزی چین با هدف حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی این کشور دست به تزریق نقدینگی گسترده در بازارهای مالی زده است.

 

در برابر دیگر ارزهای مهم جهانی، نرخ برابری یورو معادل ۷.۹۳ یوان، پوند معادل ۸.۶۵۳ یوان و هر فرانک سوییس ۷.۳۵۹ یوان اعلام شد.

 

با توجه به افزایش محسوس صادرات چین انتظار می‌رود این کشور رشد اقتصادی خوبی را تجربه کند تا جایی که تحلیل‌گران موسسه کپیتال اکونومیکس در گزارشی پیش‌بینی کردند رشد اقتصادی سال اینده این کشور به ۱۰ درصد برسد که ۲.۱ درصد بیشتر از برآورد قبلی و بالاترین نرخ رشد در بین ۲۰ اقتصاد نخست جهان خواهد بود. این موسسه همچنین نرخ رشد اقتصادی امسال چین را نیز ۲.۵ درصد پیش‌بینی کرده که نسبت به برآورد قبلی ۰.۵ درصد بیشتر شده است.

انحصارهای امپریالیستی، نیروی کار ارزان و استثمار کارگران کشورهای فقیر

“قانون مسئولیت‌پذیری و احترام به حقوق انسانی” قانونی که باید از جانب شرکت‌های آلمانی در خارج از کشور اجرا و رعایت شود، برای تصویب از طرف دولت آلمان بازهم به‌تعویق افتاد. اکنون این شرکت‌ها و کارتل‌ها می‌دانند که چه باید بکنند!

ادامه

اتیوپی, اقتصادی, المان, بنگلادش, جهان, حقوق بشر, خبر, کارگری, گزارش

رکورد ۷۵ میلیارد دلاری مازاد تجاری چین

بدنبال افزایش تقاضای مصرف کنندگان آمریکایی و همزمان با افزایش ۲۱.۱ درصدی صادرات چین در ماه نوامبر سال جاری میلادی (۱۰ آبان تا ۱۰ اذر ۱۳۹۹) در مقایسه با دوره مشابه سال ۲۰۱۹، مازاد تجاری چین رکورد ۷۵.۴ میلیارد دلاری را ثبت کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

سبد معیشت در آبان به ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید/ افزایش حداقل ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی در هزینه‌های زندگی

سبد معیشت در آبان به ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است و دستمزد تنها قادر به پوشش یک‌سوم هزینه‌های زندگی است. شاهد بالاترین نرخ عقب‌افتادگی مزد در سال‌های اخیر هستیم.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, کارگری, گزارش