هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هاآرتص؛ «آلوف بن» سردبیر روزنامه‌ی عبری هاآرتص در مقاله‌ای نوشت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عملا با فشار وارد ... هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش, لبنان

افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی جنجالی، از ابعاد پنهان توافق آتش‌بس در غزه پرده برداشت و نوشت که «بنیامین نتانیاهو» حقایق توافق را از افکار عمومی پنهان کرده است. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، شبکه روسیه الیوم به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارونوت» فاش کرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر اسرائیل، در توافق آتش‌بس ... افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

معاریو: اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس فقط یک ناظر بود

روزنامه معاریو در مقاله‌ای به مقایسه نقش سران اسرائیل در آتش‌بس و مبادله اسیران پرداخت و در خلال آن عنوان کرد؛ اسرائیل در این مذاکرات هیچ نقشی و هیچ نفوذ قابل توجهی نداشت. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، اشلومو شامیر، مقاله نویس و پژوهشگر مطرح در معاریو نوشت: پر واضح بود که اسرائیل هیچ نقش ... معاریو: اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس فقط یک ناظر بود

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استعمار, اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, صلح, گزارش, مصر

خبرگزاری فرانسه: حماس بر آزادی ۷ رهبر فلسطینی اصرار دارد

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه از پافشاری بر آزادی هفت تن از رهبران فلسطینی در مبادله اسرای قریب الوقوع خبر داد. به گزارش یکشنبه شب ایرنا، خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات گزارش داد که حماس اقدامات مربوط به تحویل اسرای زنده اسرائیلی را تکمیل کرده است. این ... خبرگزاری فرانسه: حماس بر آزادی ۷ رهبر فلسطینی اصرار دارد

ادامه

آزادی, اسراییل, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, فلسطین

عضو جبهه خلق برای آزادی فلسطین: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نیست

«مروان عبدالعال» عضو دفتر سیاسی جبهه خلق برای آزادی فلسطین در اظهاراتی تأکید کرد که مساله سلاح مقاومت هرگز در میز مذاکرات مطرح نشده است. به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، عبدالعال در گفت وگو با شبکه الاقصی تصریح کرد: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نشده و اداره نوار یک مساله ملی باقی می‌ماند. این سخنان ... عضو جبهه خلق برای آزادی فلسطین: سلاح مقاومت در مذاکرات مطرح نیست

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

زاخارووا: آمریکا به دنبال پوشاندن مجرمان واقعی تحریکات با سلاح‌های شیمیایی است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، آمریکا و همپیمانان اروپایی آن به دنبال پوشاندن مجرمان واقعی پشت تحریکات مربوط به سلاح‌های شیمیایی با طرح اتهامات علیه روسیه و افزایش فشار بر مقام‌های سوری هستند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در کنفرانسی خبری گفت: آمریکا از همپیمانانش می‌خواهد فشارها را بر رهبران سوریه افزایش دهند و آنطور که گفته‌اند در کنفرانس بعدی کشورهای عضو کنوانسیون تسلیحات شیمیایی سیگنال‌هایی قدرتمند به روسیه بفرستند. واضح است که هدف انجام هر کار ممکن برای پوشاندن مغزمتفکرها و سازماندهنده‌های واقعی همه این تحریکات مربوط به سلاح‌های شیمیایی است.

 

به گفته زاخارووا، شبه نظامیان سوریه به سبب حمایت شرکای یورو-آتلانتیکی آنها به مهارت‌هایی در زمینه تروریسم شیمیایی دست یافته‌اند. وی افزود: به نظر می‌رسد آمریکا و همپیمانانش در ضمن پیگیری اهداف ژئوپلتیکی خود اهمیت نمی‌دهند که این نوع رویکرد چطور بر وضعیت امنیتی در خاورمیانه و فراتر از آن تاثیر خواهد گذاشت.

 

این دیپلمات روس تصریح کرد، آمریکا تنها عضو کنوانسیون تسلیحات شیمیایی است که هنوز روند نابودسازی ذخایر اعلام شده تسلیحات شیمیایی خود را تکمیل نکرده است.

 

زاخارووا ادامه داد: حادثه رخ داده برای آلکسی ناوالنی، وبلاگ نویس روس صراحتا نشان داد که بسیاری از همپیمانان آمریکا از جمله همپیمانان اروپایی آن دانش و ظرفیت‌های فنی تولید ماده نوویچوک را دارند. با این وجود، اتهامات آنها مبنی بر اینکه روسیه یک برنامه دولتی تسلیحات شیمیایی دارد و هنجارهای کنوانسیون تسلیحات شیمیایی را تضعیف می‌کند همچون تلاش‌هایی بی پروا برای توجیه فعالیت‌ها در مخالفت با روسیه از طریق اعمال تحریم‌ها به شیوه‌ای کاملا بدبینانه هستند؛ کاری که تبدیل به عادت آمریکا و همپیمانانش شده است.

 

او افزود، آمریکا و همپیمانانش عمدا به دنبال درگیر ساختن سازمان منع تسلیحات شیمیایی در بازی سیاسی خود هستند. با این حال به گفته زاخارووا، در نتیجه “رسوایی‌های پیرامون گزارش‌های دروغ درباره تحریکات با سلاح‌های شیمیایی در سوریه” وجهه این سازمان خدشه دار شده است و تلاش‌های آنها برای تحمیل اراده خود بر دبیرخانه فنی سازمان منع تسلیحات شیمیایی چیزی است که باعث تضعیف فعالیت این سازمان شده است.

 

زاخارووا همچنین تاکید کرد، بیانیه اخیر برلین در تاکید بر ضرورت مدرنیزه سازی مساله کنترل تسلیحات متعارف در اروپا مغایر با فعالیت‌های ناتو که ناقض معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای (ان.پی.تی) هستند، است.

 

زاخارووا به ابهام آمیز و غیرمنسجم بودن موضع دولت آلمان در خصوص مسائل امنیتی اروپا در ضمن تداوم “شرکت فعالانه برلین در فعالیت‌های تحریک آمیز و بی‌ثبات کننده مرتبط با به اصطلاح ماموریت‌های اشتراک هسته‌ای ناتو” و متناقض بودن این مواضع با درخواستش برای مدرنیزه سازی کنترل تسلیحات اشاره کرد.

 

به گفته زاخارووا ماموریت‌های اشتراک هسته‌ای ناتو مشارکت کشورهای غیرهسته‌ای در برنامه ریزی استفاده از تسلیحات هسته‌ای و آموزش مربوط به مهارت‌های مرتبط را در نظر گرفته که مستقیما منجر به نقض معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای می‌شود.

 

زاخارووا خاطرنشان کرد: بهبود هر چه بیشتر اقدامات اعتماد ساز و امنیت ساز و ایجاد نظام جدید کنترل تسلیحات تنها در صورتی امکان‌پذیر است که شرایط مطلوب برقرار شود و در درجه اول کشورهای غربی سیاست به اصطلاح مهار روسیه را رد کنند. در این زمینه روسیه پیشنهاد تمرکز بر اجرای تدابیر موجود مربوط به تقویت اعتماد و امنیت را به همراه گام‌های مشخصی برای کاستن از تنش و فعالیت‌های نظامی در طول مرزهای ناتو-روسیه را می‌دهد.

انتقاد تل آویو از اتحادیه اروپا؛ چرا ترور فخری‌زاده را محکوم کردید؟

وزیر اطلاعات اسرائیل ضمن خشنودی از ترور دانشمند هسته‌ای ایران، از اتحادیه اروپا به دلیل محکوم کردن این اقدام انتقاد کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, افریقای جنوبی, المان, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, ونزوئلا

دادگاه فدرال آلمان: برلین حق دخالت در پایگاه آمریکایی رامشتاین را ندارد

دادگاه اداری فدرال آلمان حکم داده است که دولت این کشور نباید برای هدایت حملات پهپادی از پایگاه هوایی رامشتاین از سوی ارتش آمریکا، ممنوعیت ایجاد کند.

ادامه

افریقا, المان, امریکا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, یمن

ناو هواپیمابر نیمیتز به سمت خلیج فارس برگشت

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو.اس.اس. نیمیتز (USS Nimitz) به همراه سایر کشتی‌های جنگی که در ناوگروه همراهش وجود دارند، در حال بازگشت به خلیج فارس هستند.

ادامه

افغانستان, امریکا, ایران, جهان, خبر, عراق

نتانیاهو درباره محسن فخری‌زاده چه گفته بود؟

۳۰ آوریل سال ۲۰۱۸ تل‌آویل: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در یک کنفرانس خبری ادعا کرد مدارکی در اختیار دارد که نشان می‌دهد ایران «همچنان» به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای است.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر