مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

اطلاعات جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد در منطقه «سومی» اوکراین نیروهایی مزدور از کره جنوبی در کنار نیروهای اوکراینی علیه سربازان روسی می‌جنگند. به گزارش ایسنا، منابع آگاه در آژانس‌های امنیتی روسیه بر اساس اطلاعات گرفته شده از اسرای جنگی اوکراینی گزارش دادند که مزدوران کره جنوبی بخشی از گردان صد و سی و ... مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کره جنوبی

استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

پس از آنکه مسکو از به رسمیت شناختن دولت طالبان خبر داد چین اعلام کرد از این مرحله جدید توسعه روابط روسیه و افغانستان استقبال می‌کند. به گزارش ایسنا، «مائو نینگ»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه، بیان داشت پکن از دور جدیدی از تحول روابط بین مسکو و کابل استقبال کرده و معتقد ... استقبال چین از تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

ادامه

آسیای میانه, افغانستان, تروریسم, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا

چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

وزیر امور خارجه چین در نشست خبری با همتای فرانسوی خود ضمن وقیحانه توصیف کردن حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت پکن به حق تهران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه جنگ نمی‌تواند مسئله هسته‌ای ایران را ... چین: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران «وقیحانه» بود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, فرانسه, فلسطین

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

ابراز امیدواری چین به روابط با دولت بایدن در جهت منافع مردم دو کشور

وزارت خارجه چین ضمن ابراز امیدواری برای تداوم روابط با آمریکا، بر لزوم سیاست جدید واشنگتن جهت ارتقای روابط دوجانبه تاکید کرد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، دولت چین در واکنش به ارزیابی رسانه‌های آمریکایی مبنی بر پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، گفت به بهبود روابط با واشنگتن امیدوار است.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «الجزیره»، وزارت خارجه چین امروز دوشنبه، گفت: «ما امیدواریم روابط با آمریکا به نفع مردم دو کشور ادامه پیدا کند».

 

بر این اساس، وزارت خارجه چین افزود: «ما به سیاست جدید آمریکا بر مبنای ارتقای روابط و به سود دو کشور نیاز داریم».

 

شبکه «سی‌جی‌تی‌اِن» چین نیز به نقل از وزارت خارجه این کشور گزارش داد که پکن به ارزیابی‌های رسانه‌ای درباره پیروز شدن بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به‌شکل متناسب با اصول بین‌المللی واکنش نشان خواهد داد زیرا هنوز نتایج رسمی طبق قوانین و فرایندها باید مشخص شود.

 

شامگاه شنبه بود که بود که رسانه‌های آمریکایی از جمله «سی‌اِن‌اِن»، «فاکس‌نیوز»، «سی‌بی‌اِس‌»، «آسوشیتدپرس» و «نیویورک‌تایمز» با بیان اینکه بایدن توانسته به ۲۹۰ رأی الکترال دست پیدا کند، او را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده اعلام کردند.

 

بعد از آن ترامپ با صدور باینیه‌ای ضمن نپذیرفتن پیروزی رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست‌جمهوری، مدعی شد او در هیچ ایالتی پیروز نشده و انتخابات فاصله زیادی با پایان دارد.

 

روزنامه «نیویورک‌تایمز» اما بامداد یکشنبه نوشت دستیاران ترامپ گمان نمی‌کنند که او به هیچ نحوی مانع به دست گرفتن قدرت توسط بایدن شود اما فعلا برنامه‌ای هم برای سخنرانی پذیرش شکست ندارد.

 

در این حال رسانه‌های دولتی چین امروز دوشنبه در سرمقاله‌هایی با موضوع واکنش به پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفتند، روابط دو کشور به این ترتیب می‌تواند با سطح بالاتری از پیش بینی پذیری بازیابی شده و روند خود را از مساله تجارت آغاز کند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، نشریه گلوبال تایمز چین در مطلب خود با بعید دانستن کاهش فشارهای آمریکا بر این کشور در مورد مسائلی همچون سین کیانگ و هنگ کنگ بیان داشت، پکن باید تا هر میزان که بتواند در جهت برقراری ارتباط کامل با تیم بایدن تلاش کند.

 

این نشریه تاکید کرد، دولت ترامپ عمدا تنش‌هایی را در روابط آمریکا و چین به ویژه بعد از درپیش گرفتن استراتژی تحت فشار گذاشتن چین که منجر به “حبابهایی” در سیاست آمریکا-چین شد، ایجاد کرد.

 

در این مطلب عنوان شد: ما معتقدیم این امکان وجود دارد که این حبابها را بترکانیم. این به نفع مردم هر دو کشور و جامعه بین‌المللی است که روابط چین-آمریکا قابل کنترل و آسان شود.

 

مجله گلوبال تایمز از سوی روزنامه رسمی خلق، متعلق به حزب کمونیست چین منتشر می‌شود اما به نمایندگی از حزب و دولت صحبت نمی‌کند.

 

روزنامه چاینا دیلی در سرمقاله جداگانه‌ای بیان داشت: این روشن است که بهبود روابط آمریکا با چین می‌تواند از تجارت شروع شود و مذاکرات برای بازیابی سطحی از تفاهم و اعتماد در روابط چین-آمریکا ضروری است.

 

چاینا دیلی که روزنامه رسمی انگلیسی زبان چین است، نوشت: این یکی از آخرین رشته‌هایی است که دو طرف را به هم مرتبط می‌کند. این قابل توجه است که نه پکن نه واشنگتن مبادرت به لغو به اصطلاح فاز اول توافقی که سر آن مذاکره کرده و به سختی حاصل کردند، نکرده‌اند.

 

گلوبال تایمز نوشت: چین باید تبدیل به کشوری شود که آمریکا نتواند آن را سرکوب یا بی ثبات سازد و همکاری با خودش را بهترین گزینه برای آمریکا به منظور تحقق منافع ملی خود کند.

چاینا دیلی: تاجران آمریکایی، چین را «پناهگاه امن» سرمایه‌ خود می‌دانند

روزنامه «چاینا دیلی» پرشمارگان‌ترین روزنامه انگلیسی زبان چین در سرمقاله خود با عنوان «چرا آمریکا در جدایی از چین ناکام خواهد ماند» نوشت به رغم تلاش‌های دولت آمریکا، تاجران آمریکایی، چین را «پناهگاه امن» سرمایه‌های خود می‌دانند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, شرق آسیا, ویتنام

تست موفقیت‌آمیز واکسن سینوفارم بر روی ۱۰۰ هزار نفر بدون آلودگی به کرونا و عوارض منفی

رسانه های چین روز شنبه از موفقیت آمیز بودن واکسن تولیدی این کشور خبر دادند و اعلام کردند: هیچ یک از افرادی که تاکنون واکسن کووید ۱۹ ساخت این شرکت را دریافت و به خارج سفر کرده اند، به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند.

ادامه

امارات, بحرین, پرو, جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, مراکش, مصر, مکزیک

فقر زدایی در چین، معجزهٔ‌‌ تاریخی بشریت است

“احترام به حقوق بشر و تضمین آن خواست مشترک و همیشگی تمامی انسان‌هاست و کاهش و نابودی فقر نیز یکی از مسئله‌های بسیار مهم حقوق بشری است. حزب کمونیست و دولت چین همیشه حق زیست و پیشرفت مردم را در اولویت برنامه های‌شان قرار داده و درراستای ترویج و تضمین حقوق بشر، در کاهش فقر ... فقر زدایی در چین، معجزهٔ‌‌ تاریخی بشریت است

ادامه

بانک جهانی, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, شرق آسیا, فقرزدایی, کمونیسم