سناتور آمریکایی: بمباران مدارس و روستاها منزجر کننده است

«الیزابت وارن» سناتور دموکرات آمریکایی در پیامی با اشاره به تجاوز نظامی مشترک آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد که بمباران مدارس و روستاها منزجر کننده است. به گزارش خبرآنلاین، وارن در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه رئیس جمهور آمریکا، نوشت: ... سناتور آمریکایی: بمباران مدارس و روستاها منزجر کننده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, ایران, جنایات جنگی, جهان, خاورمیانه, کارائیب, کودکان, گزارش, ونزوئلا

ایران یک فرمول سه مرحله‌ای برای مذاکرات پیشنهاد کرد

به گفته منابعی در ایران، طرف ایرانی یک طرح سه مرحله‌ای را از طریق میانجی‌ها به طرف آمریکایی پیشنهاد کرده است. به گزارش CGTN : گزارش‌ها نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران از طریق میانجی‌ها، یک فرمول مذاکره سه‌مرحله‌ای را به طرف آمریکایی ارائه داده که در صورت پذیرش واشنگتن می‌تواند مبنایی برای شروع مذاکرات ... ایران یک فرمول سه مرحله‌ای برای مذاکرات پیشنهاد کرد

ادامه

آمریکا, ایران, برنامه هسته‌ای, تنگه هرمز, خاورمیانه, خبر, لبنان

آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

داده‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل هزینه بیشتر سلاح‌هایی را که آمریکا به آن می‌فروشد، پرداخت نمی‌کند و این مالیات‌دهندگان آمریکایی هستند که این هزینه ها را می پردازند. به گزارش ایرنا، این نشریه در مطلب روز چهارشنبه خود عنوان کرده است که دولت ترامپ انتظار دارد که مالیات‌دهندگان آمریکایی نه تنها هزینه ماجراجویی‌های نظامی وی، ... آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, طبقه کارگر, گزارش

تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

تاکر کارلسون، چهره تأثیرگذار جریان محافظه‌کار آمریکا، با انتقادی کم‌سابقه از دونالد ترامپ، سیاست‌های او در قبال جنگ ایران را مغایر با شعار «اول آمریکا» دانست؛ موضعی که از تعمیق شکاف در میان حامیان جمهوری‌خواه و بازتعریف اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا حکایت دارد. به گزارش ایرنا به نقل از ام‌اس‌ان نیوز، تاکر کارلسون، چهره سرشناس ... تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, منافع ملی

 مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

یک قانونگذار ارشد روسیه گفت که ایران برای جنگ در برابر تجاوز آمریکا به‌خوبی آماده شده بود و تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، آلکسی پوشکوف رئیس کمیسیون سیاست اطلاع‌رسانی در شورای فدراسیون روسیه گفت: ایرانی‌ها برای جنگ بسیار خوب آماده شده بودند. وی افزود: آنها عملا همه ...  مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا

انتقاد شدید نماینده دائم آلمان در سازمان ملل از سیاست‌های ترامپ

نماینده دائم آلمان در سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی درباره تخریب منازل فلسطینیان در شرق بیت‌المقدس اشغالی انتقاد شدیدی به سیاست‌های یکجانبه آمریکا تحت ریاست جمهوری ترامپ در مسائل خاورمیانه وارد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، “کریستوف هاسگن”، نماینده دائم آلمان در سازمان ملل سیاست خاورمیانه‌ای ایالات متحده آمریکا را شدیدا مورد انتقاد قرار داده و گفت: ما به قدرت قوانین بین‌المللی اعتقاد داریم و ما اعتقادی به قدرت قدرتمندترها نداریم. برای ما قوانین بین‌المللی منحصر به فرد نیست.

 

وی که روز گذشته در شورای امنیت سازمان ملل در نیویورک سخن می گفت به طور خاص درباره اختلافات بین فلسطین و اسرائیل به نماینده آمریکا اشاره کرده و گفت: ایالات متحده آمریکا تحت رهبری “دونالد ترامپ” به صورت یکجانبه به برخی توافقات بین‌المللی توجه می‌کند. در این زمینه وی به قطعنامه‌ها در اختلافات با کره شمالی اشاره کرد.

 

وی همچنین گفت که از طرف دیگر آمریکا وقتی قطعنامه‌ای به محکومیت شهرکسازی‌های اسرائیل در مناطق اشغالی می پردازد آن را رها می‌کند. حتی بعضا درباره ضمیمه کردن احتمالی بخش‌هایی از کرانه باختری به اسرائیل صحبت می‌شود و ما در این باره بسیار نگرانیم.

 

هاسگن همچنین اظهار داشت که آلمان هیچ گونه تغییرات قلمروی را نخواهد پذیرفت و این مسئله همچنین درباره شرق بیت‌المقدس هم صدق می‌کند. وی بخصوص درباره تخریب برخی منازل فلسطینیان در شرق بیت‌المقدس به وسیله نیروهای اشغالگر بیت‌المقدس ابراز نگرنی کرد.

 

دولت ترامپ در سال های گذشته تصمیمات یکجانبه زیادی را به نفع اسرائیل اتخاذ کرده که از جمله آن ها قبول ادعاهای اسرائیل در بلندی‌های جولان اشغالی و به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارت خود به این منطقه بوده است. از این رو فلسطینیان دیگر ایالات متحده را میانجی عادلی برای حل مناقشات خود با اسرائیل نمی‌دانند و دستیابی به راه حل دو دولتی برای آن ها به آینده ای دور رفته است.

 

صندوق بین‌المللی پول: رشد اقتصادی جهان با تحریم‌های امریکا علیه ایران کاهش یافته است

صندوق بین‌المللی پول روز سه شنبه در جدیدترین گزارش خود، از کاهش رشد اقتصادی جهان خبر داد و یکی از علل آن را تحریم های یکجانبه آمریکا علیه ایران معرفی کرد.

ادامه

افغانستان, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, پاکستان, جهان, خاورمیانه, خبر, شمال افریقا