فرمانده کودتای ماداگاسکار با ادای سوگند ریاست جمهوری وعده تغییرات عمیق داد

سرهنگ «مایکل راندریانیرینا» رهبر کودتای نظامی ماداگاسکار در پی ادای سوگند ریاست جمهوری، وعده تغییرات عمیق و پاسداری از قانون اساسی داد و گفت انتخابات جدید ظرف مدت ۲ سال آینده برگزار خواهد شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سرهنگ راندریانیرینا پس از ادای سوگند ریاست جمهوری گفت: امروز نقطه عطفی برای کشور ما و ... فرمانده کودتای ماداگاسکار با ادای سوگند ریاست جمهوری وعده تغییرات عمیق داد

ادامه

استعمار, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, اقیانوس هند, جهان, جوانان, حقوق بشر, شرق آفریقا, فرانسه, فساد, فقر, کودتا, گزارش, ماداگاسکار, معیشت

گام‌های تازه هند و چین، احیای پروازها به دنبال فشار تعرفه‌ای ایالات متحده

در پی بهبود روابط هند و چین، پروازهای مستقیم دهلی به شانگهای از نهم نوامبر (۱۸ آبان) آغاز می‌شود؛ اقدامی که نشان از کاهش تنش‌ها و گام‌هایی به سوی همکاری‌های اقتصادی و تجاری در شرایط فشار تعرفه‌های ایالات متحده دارد. به گزارش روز شنبه ایرنا،در جدیدترین تحولات از نزدیکی روابط هند و چین، دو کشور ... گام‌های تازه هند و چین، احیای پروازها به دنبال فشار تعرفه‌ای ایالات متحده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اقتصادی, جنگ تجاری, چین, شانگ‌های, گزارش, هندوستان

در راه ارتقای جنبش اعتصابی زحمتکشان بکوشیم!

راهکارهایی برای گسترش جنبش اعتصابی در مرحلهٔ کنونی ژرفش بحران‌های چندوجهی به‌ویژه بحران اقتصادی بر اثر اجرای برنامه جراحی اقتصادی و هم‌زمان بازگشت تحریم‌های گسترده در چهارچوب خواسته و اقدام‌های دولت‌های اروپایی و آمریکا، کار و زندگی توده‌های مردم به‌ویژه کارگران و زحمتکشان را با دشواری‌هایی به‌مراتب بیش از گذشته مواجه کرده ‌است. به‌موازات بحران‌های ... در راه ارتقای جنبش اعتصابی زحمتکشان بکوشیم!

ادامه

ارتجاع, استبداد, امپریالیسم, ایران, بازنشستگی, تحریم, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, صلح, طبقه کارگر, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به تلاش غرب برای جلوگیری کردن از خرید نفت این کشور در بازارهای بین‌المللی گفت: غرب با اقدامات خود، روابط انرژی در جهان را با اختلالی مصنوعی روبرو کرده است. ولادیمیر پوتین پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ در نشست عمومی هشتمین مجمع بین‌المللی «هفته انرژی روسیه» در مسکو افزود:‌ پیش از این، ... رشد صادرات گاز روسیه پس از کاهش مقطعی ناشی از اقدام اروپا

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, آفریقا, آلمان, آمریکای لاتین, اروپا, ایران, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش

آمریکا در شوک واکنش قاطع چین؛ ریشه تنش تجاری جدید کجاست؟

تنش‌های تجاری میان چین و ایالات متحده اخیراً بار دیگر تشدید شده و نگاه جهانی را به خود معطوف کرده است. اما چرا روابط میان دو طرف ناگهان به سوی بحرانی تازه سوق یافته است؟ این رویارویی تا کجا پیش خواهد رفت؟ ریشه این وضعیت در عدم پایبندی آمریکا به تعهدات خود و اعمال دوباره ... آمریکا در شوک واکنش قاطع چین؛ ریشه تنش تجاری جدید کجاست؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, تنش‌زایی, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

خسارت جنگ تجاری بر اقتصاد جهان ۴۳۰ میلیارد دلار است

تازه ترین بررسی های آماری نشان می دهد که میزان خسارت اقتصادی وارده به جهان و رشد تولید ناخالص داخلی دنیا به علت جنگ تجاری چین و آمریکا به بیش از ۴۳۰ میلیارد دلار می رسد.

 

روزنامه ساوت چاینا هنگ کنگ روز پنجشنبه گزارش کرد این در شرایطی است که ‘وانگ یی’ وزیر خارجه چین در نیویورک از آمریکا خواسته است بسرعت به جنگ سردی که در حال شکل گیری پس از شروع مناقشات تجاری دو کشور است، پایان دهد.

 

کارشناسان بر این باورند که جنگ تجاری چین و آمریکا بتدریج اقتصاد جهانی را به زیر می کشد و نزدیک به نیم درصد از رشد تولید ناخالص داخلی دنیا را کاهش خواهد داد و به نظر می رسد چالش های بیشتری در پیش رو است.

 

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود در سازمان ملل اعلام کرد که کشورش آماده پایان دادن به این جنگ تجاری نیست و عقب نشینی نخواهد کرد و دوران تحت فشار بودن اقتصاد آمریکا گذشته است.

 

در شرایطی که وزارت خزانه داری آمریکا بتدریج در تلاش بود تا مسیر گفت و گوها با چین را باز کند ، اظهارات ترامپ و اعمال ۱۰ درصد تعرفه بر روی ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای چین باعث لغو گفت و گوهای برنامه ریزی شده دو کشور از سوی چین شد و کاخ سفید نشان داد آماده مذاکره نیست.

 

نشریه هنگ کنگی می نویسد که بدترین کابوس ها در انتظار بازار است چین هم مقابله به مثل کرده و بر روی کالاهای آمریکایی به ارزش ۶۰ میلیارد دلار بین ۵ تا ۱۰ درصد تعرفه اعمال کرده است.

 

‘شی جین پینگ’ رییس جمهوری خلق چین گفته است کشورش برای مقابله با باج خواهی آمریکا خیز برداشته است و به اقدامات مقابله جویانه اش در برابر واشنگتن افتخار می کند.

 

کارشناسان می گویند اقتصاد آمریکا هم شاهد پسرفت خواهد بود رشد تولید ناخالص داخلی این کشور نزدیک به نیم درصد کمتر خواهد شد و در دو سال آینده این رقم به ۱ درصد خواهد رسید.

 

نشریه هشدار داده است که در بدترین شرایط پیش بینی می شود جنگ تجاری دو کشور باعث بروز بحرانی بانکی و مالی در جهان مشابه بحران سال ۲۰۰۸ میلادی شود.
ایرنا

سیستم کوپنی توزیع کالاهای اساسی، راهکاری عملی به‌نفع قشرهای محروم جامعه

روزنامه اعتماد، ۱۵ شهریورماه، می‌نویسد: “روز گذشته محمد ‌باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به مجلس رفت تا در مورد طرح تأمین کالاهای اساسی به نمایندگان گزارش دهد که درنهایت نمایندگان مجلس ضمن مخالفت با کلیات طرح تأمین کالاهای اساسی این طرح را از دستور کار مجلس خارج کردند.

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, مقاله

بانک مرکزی اروپا: آمریکا بازنده اصلی جنگ تجاری‌ست که خود به راه انداخته

فرانس پرس گزارش داد: محققان بانک مرکزی اروپا روز چهارشنبه اعلام کردند فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا ظرف یک سال بیش از ۲ درصد کاهش خواهد یافت، اگر که واشنگتن یک جنگ تجاری را در سطحی گسترده در پیش بگیرد.

ادامه

اتحادیه آفریقا, اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر

بستهٔ ارزی دولت، و قدرت خرید زحمتکشان

یک دلار آمریکا در هفته دوم شهریورماه به ۱۵ هزار تومان نیز رسید. رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به تأثیرهای افزایش لگام گسیخته قیمت ارز بر معیشت زحمتکشان، اخیراً اعلام کرده بود: “نرخ کالاهای اساسی تا پایان فروردین‌ماه  ۹۸ بدون تغییر باقی خواهد ماند.”

ادامه

اقتصادی, ایران, کارگری, مقاله

کره جنوبی واردات نفت از ایران را بطور کامل متوقف کرده است

سخنگوی وزارت نفت گفت: کره جنوبی نخستین کشوری است که در پی اعمال تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران، به طور کامل واردات نفت از ایران را قطع کرده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر, ژاپن, کره جنوبی, هندوستان