یورش رژیم ولایت فقیه و دولت‌ پزشکیان به سفرۀ زحمتکشان

با استناد به قیمت مواد خوراکی در بازار، ۱۴ اسفندماه ایلنا نوشت: “در بهمن ماه که یک شوک جدید ارزی به اقتصاد وارد شد… متوسط تورم خوراکی‌ها فقط در ماه بهمن حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است”؛ با تمام این اوصاف، برای پیش‌برد سیاست ارزان‌سازی نیروی کار رژیم ولایت فقیه جهت ارائه سودهای کلان ... یورش رژیم ولایت فقیه و دولت‌ پزشکیان به سفرۀ زحمتکشان

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, تورم, حقوق بشر, درمان, سرمایه داران, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, معیشت

مصونیت اسرائیل از مجازات، از سوی دولت‌های غربی مانند آلمان، فرانسه، کانادا، آمریکا و هلند سازمان ملل را فلج و متلاشی کرده است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در سخنانی با اشاره به تداوم نسل‌کشی در نوار غزه و گسترش آن به کرانه باختری، تأکید کرد که ساختار کنونی سازمان ملل متحد از هم گسیخته و در اجرای وظایف خود به‌طور کامل ناتوان شده است. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ... مصونیت اسرائیل از مجازات، از سوی دولت‌های غربی مانند آلمان، فرانسه، کانادا، آمریکا و هلند سازمان ملل را فلج و متلاشی کرده است

ادامه

آلمان, آمریکا, اسراییل, ایدئولوژیک, تحلیل, جهان, حقوق بشر, سازمان ملل, صهیونیسم, غرب, فرانسه, فلسطین, کانادا, نسل‌کشی, هلند

اعتراض کارگران نفت گچساران؛ دیگر فریب وعده‌ها را نمی‌خوریم!+ فیلم

یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ کارکنان شرکتی (ارکان ثالث – پیمانکاری) شاغل در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، بار دیگر دست به تجمع اعتراضی زدند. اعتراض آن‌ها به خلف وعده‌های پیاپی مسئولان در حذف شرکت‌های پیمانکاری و تحقق مطالبات شغلی و معیشتی است. کارگران معترض، که در محوطه دفتر مرکزی شرکت و مهمانسرای نرگسی تجمع ... اعتراض کارگران نفت گچساران؛ دیگر فریب وعده‌ها را نمی‌خوریم!+ فیلم

ادامه

امنیت شغلی, ایران, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فیلم, مبارزه طبقاتی, معیشت

نظرسنجی: آمریکایی ها معتقدند تعرفه های ترامپ به سود ثروتمندان است

طبق آخرین نظرسنجی مشترک یوگاو و سی بی اس، مردم آمریکا می گویند ثروتمندان و شرکت‌های بزرگ بیشترین سود را از تعرفه‌های «دونالد ترامپ» بر واردات و سیاست‌های تجاری خواهند برد. به گزارش ایرنا از تارنمای «هیل»، در این نظر سنجی که روز یکشنبه منتشر شد، ۷۴ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که تعرفه‌ها و سیاست‌های ... نظرسنجی: آمریکایی ها معتقدند تعرفه های ترامپ به سود ثروتمندان است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, حقوق بشر, خبر

برای صلح وآزادی: به‌کوچ اجباری وپاکسازی قومی مردم فلسطین پایان دهید!

اعلامیهٔ “فدراسیون جهانی سندیکا‌های کارگری” به‌مناسبت ۳۰ مارس/۱۰ فروردین، “روز جهانی سرزمین فلسطین” کشتارهای مداوم از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ / ۱۵ مهر ۱۴۰۲ ادامه داشته و شدت هم گرفته است. این حمله‌های همراه با کشتار که با حمایت کامل و تشویق ایالات متحده، اتحادیه اروپا، و متحدان‌شان انجام می‌گیرد، تا کنون به از دست دادن ... برای صلح وآزادی: به‌کوچ اجباری وپاکسازی قومی مردم فلسطین پایان دهید!

ادامه

آزادی, آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, اشغالگری, امپریالیسم, پاک‌سازی قومی, تحلیل, سازمان ملل, سوریه, صلح, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, لبنان, نسل کشی, همبستگی

مولوی عبدالحمید: رهبر ومسئولین جمهوری‌اسلامی نمی‌توانند از این مسئولیت شانه خالی کنند

زدن و کشتن مردم، راه‌حل نیست/رأی مردم را گرفتید و حتی از آن‌ها دلجویی نکردید.

 

به گزارش سحام؛ شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل‌سنت زاهدان، در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ مهر ۱۴۰۱، با تأکید بر لزوم مجازات عاملان حادثه جمعه خونین زاهدان، همۀ مقامات عالی کشور را در این اتفاق مسئول دانستند و خواستار پاسخگویی آنان شدند.

 

مولانا عبدالحمید کشتار مردم زاهدان را در نوع خود بی‌نظیر خواندند و افزودند:‌ «جریانی که اخیرا در زاهدان پیش آمد، حادثه بسیار دلخراشی بود. چنین حادثه‌ای در نوع خودش در هیچ‌کجای ایران سابقه ندارد. ما بسیار متعجبیم که مسئولان رده‌بالا چرا در این رابطه سکوت کرده‌اند. ده‌ها نفر در همین مصلی و خیابان بدون هیچ دلیلی به قتل رسیدند. بسیاری از آن‌ها تیر به سر و سینه‌شان خورده بود. چه کسی این‌ها را و به چه جرمی به قتل رسانده است؟»

 

ایشان تأکید کردند که «مسئولان و مدیران کشور و رهبری جمهوری اسلامی که تمامی نیروهای مسلح تحت فرمان ایشان هستند، همه مسئول هستند و هیچ‌کسی نمی‌تواند از این مسئولیت شانه خالی کند.»

 

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در خصوص آمار کشته‌شدگان در این حادثه اظهار کردند: «من عدد دقیق کشته‌شدگان را نمی‌توانم ذکر کنم و تا حدود ۹۰ نفر هم آمارهایی اعلام شده است. بسیاری هم زخمی و فلج شده‌اند. عده زیادی دست و پایشان قطع شده است یا قطع نخاع شده‌اند.»

 

امام جمعه اهل سنت زاهدان تأکید کردند: «به کدام مجوز در جایی که خدا عبادت می‌شود، شلیک کرده‌اید؟ به چه دلیلی دو ساعت مردم را به گلوله بسته‌اید؟ اینجا یک مأمور هم کشته نشده و این، دلیلی بر آن است که مردم سلاحی با خود نداشته‌اند.»

 

ایشان با یادآوری اینکه کشته‌شدگان این حادثه تنها در حدود دو ساعت بیش از کل کشته‌شدگان سه هفته اعتراضات سراسری اخیر بوده، افزودند: «انتظار ما از مسئولان تهران آن بود که به این مسئله رسیدگی کنند. بزرگترین خواسته اولیای دم و مردم استان هم این است که تک‌تک مامورانی که مرتکب این قتل شدند، مواخذه شوند و کسی که به آن‌ها فرمان داده است، دستگیر شود. مسئولانی که در این جریان کوتاهی کردند، باید پاسخگو باشند.»

 

مولانا عبدالحمید در ادامه ضمن قدردانی از همۀ کسانی که در ایران و خارج از ایران با مردم زاهدان ابراز همدردی کردند، به گلایه از ایرانیانی پرداختند که در این قضیه سکوت کردند. ایشان گفتند: «ما سخت از ایرانیانی گلایه‌مندیم که مردم مدت‌ها با آن‌ها همکاری می‌کردند و حالا هیچ حرفی نزدند. به‌خصوص آن‌هایی که فعلا در دولت نیستند اما روزی در دولت بودند و چندین سال حکومت کردند و از این مردم رأی گرفتند. ما از علمای شیعه هم گلایه‌مندیم که در این حادثه هیچ حرفی نزدند.»

 

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در این‌باره افزودند: «به هر حال همۀ ما در جبهه‌های جنگ برای تمامیت ارضی ایران کشته داده‌ایم. مرزهای شرق و جنوب شرقی را همین مرزداران نگه داشته‌اند و اگر شما در قلب ایران با امنیت زندگی می‌کنید، این مردم مرزها را نگه داشته‌اند. همه ما ایرانی هستیم و همه اعضای یک پیکریم. ما انتظار داشتیم که آنان که از طریق همین مردم به قدرت رسیده‌اند، حداقل این جریان را محکوم می‌کردند.

 

از رئیس‌جمهور بسیار سخت گلایه‌مندیم. مردم به چه قیمتی در پروژه تحریم انتخابات به شما رأی دادند آقای رئیس‌جمهور؟ شما رأی این مردم را گرفتید و به خواسته‌های آنان رسیدگی نکردید و در این حادثه حتی از مردم دلجویی هم نکردید.»

نماینده چین: آمریکا در مسئله حقوق بشر با ریاکاری بسیار و استاندارد دوگانه عمل می‌کند

اگر آمریکا واقعا به جنایت علیه بشریت اهمیت  می‌دهد، باید در مورد جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی ارتش آمریکا در عراق، افغانستان، سوریه و دیگر کشورها تأمل کند و پاسخگوی جان غیرنظامیان بی‌گناهی باشد که با گلوله‌های سربازان ارتش آمریکا جان خود را از دست داده‌اند.

ادامه

افغانستان, امریکا, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سوریه, عراق, نسل کشی, هنگ کنگ

چگونه برای تأمین منافع صنفی‌سیاسی باید مبارزه کرد؟

بعد از اعتراض‌ها و اعتصاب‌های گستردۀ کارگران کشورمان با خواست اصلی‌شان یعنی حذف دلالان نیروی کار به‌خصوص در صنایع نفت و گاز در تابستان ۱۳۹۹، کارگزاران رژیم مطابق معمول تصمیم به مهار اعتراض‌ها از طریق سرکوب و اخراج فعالان کارگری گرفتند.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, سیاسی, عدالت اجتماعی, کارگری, معلمان, مقاله

اعتراض هزاران نفر از مردم هائیتی به مداخله آمریکا

هائیتی در حالی با طوفان بحران‌های سیاسی، اجتماعی و بهداشتی دست‌وپنجه نرم می‌کند که هزاران نفر از مردم این فقیرترین کشور قاره آمریکا در اعتراض به مداخله آمریکا در این کشور کارائیب به خیابان‌ها آمدند و خواستار کناره‌گیری نخست وزیر شدند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, فقر, گزارش, هائیتی

هشدار روسیه و چین درباره فعالیت های بیولوژیک آمریکا در اوکراین

روسیه به همراه شماری دیگر از کشورها، فعال‌سازی ماده ۶ کنوانسیون سلاح های بیولوژیک به دلیل فعالیت های آمریکا را خواستار شدند.

ادامه

امریکا, اوکراین, بریکس, بیولوژیکی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, زیمبابوه, سازمان ملل, سوریه, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا