انتقاد رهبران آمریکای لاتین از آمریکا و اسرائیل از تریبون سازمان ملل

هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تریبونی برای مخابره پیام‌های قاطع روسای جمهوری آمریکای لاتین برای انتقاد مستقیم از سیاست خارجی «تمامیت‌خواهانه» آمریکا و تجاوز اسرائیل علیه غزه تبدیل شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روسای جمهوری برزیل، شیلی، کلمبیا و پرو در جریان سخنرانی‌های خود در صحن سازمان ملل متحد، موضوعات مختلفی را ... انتقاد رهبران آمریکای لاتین از آمریکا و اسرائیل از تریبون سازمان ملل

ادامه

آمریکا, آمریکای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اقتصادی, اوکراین, ایدئولوژی, برزیل, پرو, تحریم, تحلیل, جنوب, جهان, زنان, سازمان ملل, شیلی, فقر, فلسطین, کلمبیا, مهاجرت, ناتو, نسل‌کشی

مدارس و دانشگاه‌های خوب برای ثروتمندان/فرزندان طبقه کارگر جا می‌مانند!

نه تنها مدارس بلکه دانشگاه‌های خوب هم فقط برای ثروتمندان است و فقرا راهی برای تغییر مناسبات تلخ زندگی خود ندارند. «مازیار گیلانی‌نژاد» فعال کارگری در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با تاکید بر اینکه کالایی‌سازی آموزش، موجب محرومیت بخش قابل توجهی از فرزندان دهک‌های فرودست از تحصیل شده است؛ گفت: در شرایط فعلی، بسیاری از ... مدارس و دانشگاه‌های خوب برای ثروتمندان/فرزندان طبقه کارگر جا می‌مانند!

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تحلیل, زحمتکشان, طبقه کارگر, فقر, کودکان

درفش صلح بر دوش جنبش جهانی سندیکاهای کارگری!

ما از کار برای ماشین جنگی خودداری می‌کنیم! بیانیهٔ “روز جهانی اقدام سندیکاهای کارگری برای صلح” “روز جهانی اقدام برای صلح” فراخوانی سالانه از سوی “فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری” است. این فراخوان برای مبارزه‌ای که به‌مناسبت سالگرد آغاز جنگ جهانی دوم با حمله آلمان نازی به لهستان، برای یادبود میلیون‌ها قربانی جنایت‌های نازی‌ها و فاشیست‌ها ... درفش صلح بر دوش جنبش جهانی سندیکاهای کارگری!

ادامه

آمریکا, اروپا, استقلال, امپریالیسم, اوکراین, تبعیض‌نژادی, جهان, ٰژئوپلیتیک, سرمایه‌داری, سودان, صلح, طبقه کارگر, غرب آسیا, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فقر, فلسطین, لهستان, مبارزه طبقاتی, مداخله نظامی, ناتو, نازیسم, نسل‌کشی, همبستگی, یمن

رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

رئیس جمهور آفریقای جنوبی در سخنانی در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو «بریکس» اعلام کرد: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی امروز دوشنبه در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو ... رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

ادامه

آفریقای جنوبی, اقتصادی, بریکس, تحلیل, جهان, جهان چند قطبی, سازمان تجارت جهانی, فقر

افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

نتایج مطالعه جدیدی فاش ساخت، تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا باعث رقم خوردن مرگ ۲۹ میلیون نفر در جهان در طول پنج دهه شده‌اند که این رقم معادل تلفات چندین جنگ است. به گزارش ایسنا، این پژوهش که نتایج آن در نشریه «لانست گلوبال هلث»‌ انتشار یافت، در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است. ... افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, استبداد, اقتصادی, بریکس, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فقر, کودکان, گرسنگی, گزارش

گاردین: خشکسالی وسقوط اقتصادی میلیون‌ها نفر در افغانستان را به‌گرسنگی کشانده است/ چاره‌ای جز علف خوردن نداریم

روزنامه گاردین در گزارشی با موضع فقر در افغانستان، نوشت که خشکسالی و سقوط اقتصادی میلیون ها نفر در این کشور را به گرسنگی کشانده است .

 

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری جمهور، گاردین امروز (دوشنبه) آلبومی از تصاویر مختلف مردم افغانستان را با سوژه فقر منتشر کرده که شدت فقر به ویژه در مناطق روستایی کشور را نشان می‌دهد.

 

گاردین در گزارشی زیر نام “خانواده‌ها در لبه بحران غذایی افغانستان – در تصاویر” توضیح داده است که خشکسالی، سقوط اقتصادی و افزایش قیمت مواد غذایی میلیون‌ها نفر را به گرسنگی کشانده است.

 

یکی از اعضای خانواده‌های فقیر و تنگدست به گاردین گفته است: “زندگی با خشک‌سالی‌های امسال سخت است. بعضی روزها چاره‌ای جز علف خوردن نداریم. این باعث شده پسر و همسرم بیمار شوند. دکتر گفته که روده‌های‌شان آسیب دیده است.”

 

یکی دیگر از اعضای این خانواده‌ها گفته است که قیمت گندم در محل زندگیشان ۵۰ درصد افزایش یافته و آنان توان خرید مواد غذایی را ندارند.

 

او گفته است: “نمی‌توانم روزی را به یاد بیاورم که فرزندانم بتوانند سه بار در روز غذا بخورند.”

 

با گذشت یک سال از خروج غیرمسئولانه آمریکا و متحدانش از افغانستان بعد از دو دهه اشغال نظامی و جنگ دراین کشور، مردم افغانستان همچنان گرفتار در گرداب تبعات مخرب این جنگ، در حسرت آرامش و ثبات بسر می برند و گرچه جنگ به‌ظاهر تمام شده اما فقر، بی ثباتی و ناامنی در این سرزمین خسته از جنگ، بیداد می‌کند.

 

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد می‌گوید که در حال حاضر نزدیک به ۲۵ میلیون نفر در افغانستان در فقر زندگی می‌کنند و ممکن است امسال ۹۰۰ هزار فرصت شغلی دیگر نیز در بازار کار افغانستان از بین برود.

 

هشدار نهادهای مختلف جهانی درباره افزایش فقر وبحران غذا در افغانستان به این معناست که حضور اشغالگرانه ۲۰ساله آمریکا و متحدانش در افغانستان، نه تنها کمکی به توسعه این کشور نکرده، بلکه افغانستان را به یکی از بحرانی ترین کشور جهان تبدیل کرد.

 

این در حالی است که بیش از ۷۰ اقتصاددان و کارشناس اقتصادی در نامه‌ای به جو بایدن و جنت یلن، رئیس جمهوری و وزیر خزانه داری ایالات متحده از دولت خواسته‌اند هفت میلیارد دلار دارایی مسدود شده افغانستان را آزاد کند.

بیش از یک سوم خانواده‌های آمریکایی ناتوان درتامین هزینه‌های اولیه زندگی

نتایج تحقیقات یک نهاد مطالعاتی آمریکایی نشان می‌دهد بیش از یک سوم خانواده‌های آمریکایی که تمام وقت در طول سال کار می‌کنند، درآمد کافی برای پوشش هزینه های اولیه زندگی خانواده خود را ندارند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, فقر

کارشناس اقتصادی؛ آمارها در ایران کاملا سیاسی و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند

یک کارشناس اقتصادی اظهار داشت: در اینکه آمار در ایران کاملا سیاسی است اصلا تردیدی وجود ندارد و معتقدم آمارهایی که به صورت رسمی منتشر می‌شوند، به صورت کافی و وافی قابل استناد نیستند و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند و تجربه زیسته مردم و افرادی که در ایران زندگی می‌کنند با ... کارشناس اقتصادی؛ آمارها در ایران کاملا سیاسی و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فقر, گزارش

جان مردم بیگناه قربانی بی‌کفایتی کارگزاران جمهوری اسلامی

سانحه‌ها و رخدادهای اجتماعی و طبیعی تلخ و دردناک در کشور، خواب و آسایش مردم را به کابوسی وحشتناک تبدیل کرده است.

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, امنیتی, انگلستان, ایران, حضور نظامی, حوادث, عدالت اجتماعی, فقر, محیط زیست, مقاله