چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اسپوتنیک: باحمله به یکی از میادین نفتی در سوریه، عشایر مبارز عرب این میدان نفتی را از آمریکایی‌ها پس گرفتند

عشایر عرب منطقه شرق سوریه پس از درگیری شدید با شبه نظامیان مورد حمایت ارتش آمریکا، کنترل یک میدان نفتی در این منطقه را به دست گرفتند.

 

به گزارش روز جمعه ایرنا از خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از  منابع محلی، این عشایرعرب در منطقه العزیه در حومه شمالی دیرالزور با حمله  به یکی از میادین نفتی نزدیک میدان کونیکو ،پس از ساعت ها درگیری با عناصر مسلح گروه موسوم به “نیروهای سوریه دموکراتیک” (قسد)، توانستند کنترل این میدان نفتی را پس بگیرند.

 

به گفته این منابع این حمله به دلیل محروم کردن مردم منطقه از منابع میادین نفتی و غارت این منابع نفتی توسط نیروهای آمریکایی و افراد مسلح وابسته به آنها صورت می‌گیرد.

 

به نوشته اسپوتنیک، یک گروه مسلح بزرگ وابسته به شبه‌نظامیان قسد، با پشتیبانی جنگنده های آمریکایی در حال محاصره منطقه و چاه‌های نفت در شمال دیرالزور هستند تا میدان نفتی مزبور را از عشایر پس بگیرند.

 

با شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و ادامه کشتار مردم این کشور کردند.

 

طی سال‌های اخیر آمریکا در منطقه غرب آسیا به ویژه در سوریه بلای جان مردم و سارق منابع نفتی آنها شده است، اقدامی که پیش از این گروهک تروریستی داعش انجام می‌داد.

 

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان «قسد» تحت حمایت آنها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

سفر یک هیأت از آفریقای جنوبی به سوریه و دیدار با بشار اسد

به گزارش خبرگزاری فارس، «کاندیت ماشگو دلامینی» معاون وزیر روابط بین‌الملل آفریقای جنوبی در صدر یک هیأت به دیدار بشار اسد رئیس جمهور سوریه رفت و طرفین درباره آخرین تحولات منطقه و جهان رایزنی کردند.

ادامه

افریقای جنوبی, اقتصادی, اوکراین, بریکس, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, لیبی, یمن

حمله آمریکا به شرق سوریه/ آماده‌باش نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق

در پی حمله به دو پایگاه غیر قانونی نیروهای آمریکایی در شرق سوریه، ارتش آمریکا اعلام کرد، بالگردهای تهاجمی وابسته به آن برخی پایگاه‌های وابسته به شبه نظامیان را که برای حمله علیه نیروهای این کشور استفاده می‌شد هدف قرار داده است. همزمان پنتاگون از آماده باش نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق خبر داد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق

سانا: پایگاه آمریکا در سوریه برای دومین بار هدف حمله قرار گرفت

پس از حملات راکتی دیشب به ۲ پایگاه آمریکا در شرق سوریه، منابع رسمی سوریه خبر دادند که پایگاه آمریکا در شرق این کشور برای دومین بار هدف حمله قرار گرفته است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه