سقوط یک جنگنده آمریکایی دیگر در کره‌جنوبی

ارتش آمریکا تایید کرد که یک جنگنده اف-۱۶ آمریکایی در آب‌های نزدیک کره‌جنوبی سقوط کرده است. این سومین باری است که یک هواپیمای جنگی آمریکا در کمتر از یک سال گذشته در این منطقه سقوط می‌کند. به گزارش ایسنا، به گزارش یونهاپ، خلبان این جنگنده آمریکایی بامداد امروز چهارشنبه مجبور شد هواپیمایش را رها کرده ... سقوط یک جنگنده آمریکایی دیگر در کره‌جنوبی

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, شبه جزیره کره, شرق آسیا

آمریکا: ایالات متحده نمی‌تواند در ساخت کشتی‌های جنگی با چین برابری کند

کارلوس دل تورو وزیر نیروی دریایی آمریکا گفت: نیروی دریایی چین نسبت به رقیب آمریکایی خود از مزایای قابل توجهی برخوردار است و ایالات متحده نمی‌تواند در ساخت کشتی‌های جنگی با چین برابری کند. به گزارش ایرنا، سی ان ان چهارشنبه شب گفت، رئیس نیروی دریایی ایالات متحده تصریح کرد که نیروی دریایی چین دارای ... آمریکا: ایالات متحده نمی‌تواند در ساخت کشتی‌های جنگی با چین برابری کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, چین, شرق آسیا, غرب

بالاخره کوین مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد/ امضای «چک سفید» برای اوکراین خبری نخواهد بود

بالاخره بعد از ۱۵ دور رای‌گیری در پنج روز، در ساعات ابتدایی امروز (شنبه) کوین مک‌کارتی جمهوری‌خواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید، اما ۱۴ رای‌گیری ناموفق و امتیازات زیادی که به مخالفان داده، نشان از راه دشوار او در ادامه این مسیر دارد. به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت روزنامه نیویورک‌تایمز، کوین مک‌کارتی، ... بالاخره کوین مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد/ امضای «چک سفید» برای اوکراین خبری نخواهد بود

ادامه

آمریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

افزایش بودجه کمک نظامی به اوکراین، اعلان جنگ علیه منافع ملی ایالات متحده است

روزنامه «امریکن کانسروتیو» تایید افزایش بودجه کمک به اوکراین را اعلام جنگ علیه منافع ملی آمریکا خواند. به گزارش ایلنا، روزنامه «امریکن کانسروتیو» تایید افزایش بودجه کمک به اوکراین را اعلام جنگ علیه منافع ملی آمریکا خواند.  «بردلی دیوین»، نویسنده‌ آمریکایی، طی مقاله‌ای در این روزنامه عنوان کرد که اقدامات اخیر کنگره آمریکا نشان از ... افزایش بودجه کمک نظامی به اوکراین، اعلان جنگ علیه منافع ملی ایالات متحده است

ادامه

آمریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه

جمهوری خواهان کنترل مجلس نمایندگان را بدست گرفتند

جمهوریخواهان توانسته اند سرانجام پیروزی خود در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا را تثبیت کنند و به طور رسمی حزب پیروز انتخابات شوند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، براساس تازه‌ترین نتایج شمارش آرای انتخابات میان دوره‌ای کنگره آمریکا، حزب جمهوری خواه پس از چهار سال توانست رهبری دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا را ... جمهوری خواهان کنترل مجلس نمایندگان را بدست گرفتند

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

۶۱درصد آمریکایی‌ها معتقدند افغانستان “باید آینده‌اش را بدون مداخله آمریکا تعیین کند”

بر اساس یک نظرسنجی جدید محبوبیت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پی مناقشه مربوط به خروج از افغانستان کاهشی بی سابقه را تجربه کرده است.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، بر اساس این نظرسنجی با این حال همه آمریکایی‌ها معتقد نیستند که مسئولیت وضعیت ایجاد شده در افغانستان صرفا به دوش جو بایدن رئیس جمهور این کشور است.

 

طبق این نظرسنجی انجام شده از سوی Marist National Poll /NPR /PBS Newshour محبوبیت جو بایدن نیز به ۴۳ درصد رسیده که پایین ترین سطح محوبیت ثبت شده برای او در نظرسنجی از زمان رسیدن او به ریاست جمهوری است. طبق این نظرسنجی اکثریت آمریکایی ها با نحوه مدیریت بایدن بر سیاست خارجی مخالفت کرده اند و بخش بزرگی از پاسخگویان نیز “شکست” را در توصیف نقش آمریکا در افغانستان برگزیدند.

 

این نظرسنجی نشان داد که حدود ۵۶ درصد آمریکایی‌ها با مدیریت جو بایدن بر سیاست خارجی مخالفت کرده اند. بر اساس داده‌های منتشر شده از سوی Marist Poll  حدود ۶۱ درصد از پاسخگویان با نحوه خروج سربازان آمریکایی از افغانستان مخالفت کرده‌اند. هر چند آمریکایی‌ها نسبت به اینکه در افغانستان باید چه اتفاقی می افتاد اطمینان نداشته اند، طبق این نظرسنجی اکثریتی عمده معادل حدود ۷۱ درصد می گویند که آمریکا در نقشش در افغانستان شکست خورد.

 

این ۷۱ درصد شامل ۷۳ درصد پاسخگویان جمهوریخواه و همچنین ۶۶ درصد پاسخگویان دموکرات است؛ این نشان دهنده یک مخالفت عمده در میان هم حزبی های بایدن است.این بخش همچنین شامل حدود ۷۵ درصد پاسخگوین با گرایش مستقل است.

 

۶۱ درصد آمریکایی ها معتقدند افغانستان “باید آینده اش را بدون مداخله آمریکا تعیین کند” در حالی که ۲۹ درصد از پاسخگویان گفتند این “وظیفه” آمریکا است که همچنان در امور مربوط به این کشور جنگزده دخیل باشد.

 

همچنین در این نظرسنجی سوال شد که چطور آمریکا باید وضعیت افغانستان را مدیریت می کرد. ۳۷ درصد گفتند همه سربازان آمریکایی باید از این کشور خارج می شدند در حالی که ۳۸ درصد گفتند تعدادی از سربازان باید باقی می ماندند. درصد کمی معادل ۱۰ درصد گفتند که هیچ سرباز آمریکایی نباید از افغانستان خارج می شد و پنج درصد هم حتی از اعزام سربازان بیشتر به افغانستان حمایت کردند.

 

بر اساس این نظرسنجی آمریکایی ها فکر نمی کنند که مسئولیت وضعیت افغانستان صرفا به دوش بایدن نیست. ۳۶ درصد جورج دبلیو بوش را به عنوان مسئول ترین فرد در “شکست” ماموریت نظامی آمریکا در افغانستان انتخاب کردند در حالی که۲۱ درصد جو بایدن را انتخاب کرده و ۱۵ درصد نیز باراک اوباما و ۱۲ درصد هم دونالد ترامپ را به عنوان مسئول اصلی این شکست انتخاب کردند.

درخواست قانونگذاران آمریکایی از بایدن برای تعطیلی گوانتانامو

ده‌ها قانونگذار دموکرات در کنگره آمریکا، از جمله روسای کمیسون‌های نیروهای مسلح، امور خارجه و اطلاعات، روز پنجشنبه از جو بایدن، رئیس جمهور این کشور خواستند که زندان گوانتانامو در کوبا را “فورا” ببندد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, کوبا