چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

دیدار رؤسای جمهور چین و موزامبیک

بعد از ظهر روز سه‌شنبه ۲۱ آوریل، شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری خلق چین در تالار بزرگ خلق پکن با فیلیپ نیوسی، رئیس جمهور موزامبیک که برای یک سفر رسمی در چین به سر می برد، دیدار و گفتگو کرد و دو طرف توافق کردند که روابط دوجانبه را به جامعه با سرنوشت مشترک چین و ... دیدار رؤسای جمهور چین و موزامبیک

ادامه

آفریقا, اقتصادی, جنوب شرق آفریقا, جهان, چین, سازمان ملل, صلح, کمربند و جاده, گزارش, مقاله, موزامبیک

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

گوردون براون: مردم انگلیس امسال با سرما و گرسنگی روبرو خواهند شد

نخست‌وزیر پیشین انگلیس گفت: اگر دولت کشورش دست به اقدام نزند مردم امسال از در سرما و گرسنگی دست و پنجه نرم خواهند کرد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «گوردون براون» نخست‌وزیر پیشین انگلیس روز دوشنبه درباره عواقب جنگ اوکراین برای مردم کشورش هشدار داد.

 

براون در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» گفت با هشدار درباره رسیدن فقر در انگلیس به سطحی تاریخی گفت: «شکی نیست که اگر اکنون دست به اقدام نزنیم، ماه اکتبر (مهر) مردم بدون غذا و در گرسنگی و سرما خواهند بود».

 

نخست‌وزیر پیشین انگلیس از حزب کارگر افزود: «اگر خیریه‌ها سازمان‌ها دست به اقدام فوری بزنند. معتقدم زمان آن رسیده که دولت کاری انجام دهد. خلاء در مرکز قدرت واقعاً باید پایان یابد».

 

این سیاست‌مدار سابق انگلیسی افزود، در حال حاضر در شهر زادگاه خود شاهد سطحی از فقر است که هرگز گمان نمی‌کرد دوباره تکرار شود.

 

از زمان شروع جنگ در اوکراین، کشورهای غربی تحریم‌های گسترده‌ای علیه روسیه اعمال کرده‌اند. مسکو به این کشورها هشدار داده عواقب این تحریم‌ها دامن خود آن‌ها را خواهد گرفت.

 

در انگلیس چهارشنبه هفته گذشته حدود چهل هزار کارگر حمل‌ونقل ریلی انگلیس در اعتراض به افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها طی چند دهه اخیر، دست به اعتصاب سراسری زدند. دبیر کل اتحادیه ملی حمل و نقل ریلی و دریایی انگلیس گفت، با توجه به اینکه دستمزدها با سرعت تورم این کشور هم‌خوانی ندارد، اجرای این اعتصاب ضرورت پیدا کرده است.

 

«کلاوس مولر» از مقام‌های بخش انرژی آلمان چند روز پیش هشدار داد این کشور بدون گاز روسیه در زمستان دوام نخواهد آورد. وی در ادامه سخنانش گفت: «در حالی که مخازن گاز آلمان تقریبا ۶۵ درصد پر شده و وضعیت در مقایسه با هفته‌های گذشته بهتر است اما هنوز این ذخایر برای عبور از زمستان بدون گاز روسیه ناکافی است».

 

از سوی دیگر بر اساس آمار منتشر شده، آمریکا برای دومین دوره پیاپی سه ماهه کوچک شدن اقتصاد و رکود را تجربه می‌کند. به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، آمریکا در بازه زمانی آوریل تا ژوئن (فروردین تا خرداد) برای دومین بار پیاپی، کوچک شدن ۰.۹ درصدی اقتصاد را تجربه کرده است.

 

در حال حاضر علاوه بر آمریکا، شمار زیادی از کشورهای اروپایی نیز در پی تحریم‌های گسترده علیه روسیه با افزایش بهای انرژی و مواد خوراکی مواجه شده‌اند. مسکو بارها اعلام کرده اثرات تحریم‌های سنگین کشورهای غربی به خود آن‌ها باز خواهد گشت.

پیشنهاد کمیسیون اروپا به کشورهای عضو اتحادیه: مقداری از پول بانک‌های روسیه را آزاد کنید

کمیسیون اروپا به کشورهای عضو اتحادیه پیشنهاد داده که «مقداری از وجوه» بانک‌های روسیه را که به دلیل تحریم‌های اتحادیه اروپا مسدود شده‌، آزاد کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا

بلومبرگ: کمپین فشار بر روسیه شکست خورده است

نشریه بلومبرگ می‌نویسد با مخالفت نیمی از اعضای گروه ۲۰ اقتصاد بزرگ دنیا با اعمال تحریم علیه روسیه، کمپین فشار آمریکا عملاً شکست خورده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسیا, افریقا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای شمالی, تایوان, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, فیلیپین, کامبوج, کنگو

راشاتودی: بحران گندم، جهان را به سمت گرسنگی سوق می‌دهد

تارنمای راشاتودی گزارش داد: برداشت محصول گندم در روسیه در خطر است و این امر می تواند جهان را به سمت گرسنگی سوق دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, افریقا, اقتصادی, امریکا, انگلستان, اوکراین, جهان, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, سریلانکا, شرق اروپا, غرب, قزاقستان, هندوستان