
صدر اعظم جدید آلمان پروژه گازی “نورد استریم ۲” را یک موضوع مرتبط با بخش خصوصی دانسته و هر گونه تصمیمگیری سیاسی درباره آن با توجه به مناقشات با روسیه بر سر اوکراین را رد کرد..
صدر اعظم جدید آلمان پروژه گازی “نورد استریم ۲” را یک موضوع مرتبط با بخش خصوصی دانسته و هر گونه تصمیمگیری سیاسی درباره آن با توجه به مناقشات با روسیه بر سر اوکراین را رد کرد..
رئیسجمهور مصر تاکید کرد یافتن راهکاری سیاسی و دائم برای بحران سوریه یک مسئله با اهمیت برای خاموش کردن شعله جنگ است.
رسانه های خارجی از کنترل ارتش سوریه بر منطقه کفرنبوده در حومه غربی حماه خبر دادند.
در پی ادامه تحرکات نظامی آمریکا در نقاط مختلف عراق از جمله حمله هفته گذشته بالگردهای آمریکایی به نیروهای پلیس فدرال عراق در استان کرکوک، ۱۲۰ نماینده عراقی خواستار مقابله پارلمان با این امر شدند.
بیش از ۵۰ نفر از مقام های سابق امنیتی، سیاسی و نظامی آمریکایی با تاکید بر لزوم بازگشت واشنگتن به برجام اعلام کردند، سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران و خروج وی ازتوافق هسته ای هیچ یک از اهداف او را محقق نمی کند و حتی تبعاتی برای ایالات متحده نیز خواهد داشت.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع سوریه، ارتش و نیروهای این کشور در چند روز گذشته در ادامه مبارزه با گروه تروریستی داعش در شرق استان حلب روستاهای الصالحیه، البطوشه، جباب المسعودیه، خزراف، الفرعیه، مستریحه، المزه، الواسطه، السکریه شرقی، بندوقه، الحمیدیه، القاهره، البومانع، دور احمدیاسین، خربه السوده، خان الشعر و الحمراوی را آزاد کردند.
در عملیات ارتش سوریه بیش از دوهزار تروریست کشته شدند، ۱۱۵ انواع خودرو، هفت تانک، ۶ نفربر، چهار توپ و ۱۴ مقر فرماندهی، پنج خودرو بمب گذاری شده و یک اتاق عملیات منهدم شد.
ابو ایوب چچنی، ابویعقوب ترکستانی، ابوقتاده ازبکی ‘امیر منطقه دبس عفنان’، محمود اسماعیل ‘امیر منطقه المشرفه’، احمد العثمان ‘مفتی داعش’ در مسکنه، عبدالرحمن مقناص از اتباع سعودی، ابو رحاب چچنی، ابویوسف استرالیایی، صفوان الذیب عراقی و عبدالرئوف ابوحنه از اتباع مغرب از تروریست های هلاک شده توسط ارتش سوریه هستند.
ارتش سوریه در این عملیات بر مجتمع گاوداری های مسکنه، ایستگاه قطار مسکنه، کارخانه شکر، مزرعه تشرین و چند منطقه دیگر مسلط شد.
با این پیشروی تمام مناطق شمال شهرک مسکنه به عنوان آخرین پایگاه گروه تروریستی تکفیری داعش در استان حلب سوریه پاکسازی شد.
ایرنا
هادی عامری، دبیرکل سازمان بدر عراق در مصاحبه با سومریه نیوز گفت که نیروهای بسیج مردمی کمی قبل به مرزهای عراق و سوریه رسیدند. وی افزود: این نیروها در روستای ام جریص که در مرزها واقع است، مستقر هستند. هادی عامری خاطرنشان کرد: این منطقه تحت مسئولیت بسیج مردمی است و ما در حال ... نیروهای بسیج مردمی عراق به مرزهای سوریه رسیدند
وزارت امور خارجه سوریه با ارسال دو نامه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل خواستار پایان دادن به فعالیت ائتلاف غیرقانونی آمریکایی و کشتار شهروندان خود از سوی این ائتلاف در سوریه شد. وزارت امور خارجه سوریه شب گذشته در این دو نامه بمباران شهر المیادین در جنوب شرق استان دیرالزور که ... سوریه خواستار پایاندادن بهکشتار شهروندان خود از سوی ائتلاف غیرقانونی آمریکایی شد
هواپیماهای شناسایی روسی و سوریه با رصد کاروان بزرگ داعش در استان حمص پس از سیر مراحل شناسایی هوایی اقدام به انهدام آن توسط موشکها و راکتهای هوا به زمین کردند. این کاروان قصد داشت با استفاده از تاریکی شب وارد محورهای مورد نظر خود شد تا یکی از بزرگترین عملیاتهای تروریستی را رقم ... رصد و انهدام بزرگترین کاروان داعش در حمص سوریه + ویدیو
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در ادامه عملیات آزادسازی حمص، یگانهای مهندسی و تخریب ارتش سوریه، امروز – جمعه -موشکهای آمریکایی و خمپارههای ساخت رژیم صهیونیستی اسراییل را در محله الوعر کشف و ضبط کردند. به گفته منابع امنیتی ارتش سوریه، این سلاحهای کشف شده شامل انواع موشکهای کبری، لاو، کاتیوشا، آرپیجی و و ... کشف سلاحهای آمریکایی و اسرائیلی در حمص + ویدیو