بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
وضعیت معیشت کارگران نگران کننده است
سخنگوی فراکسیون کارگری مجلس گفت: برخی از کارگران حتی بیمه، قرارداد و درآمد ثابت ندارند. برخی کارخانجات توان پرداخت یا افزایش حقوق کارگران را ندارند از سویی بسیاری از شرکتهای تولیدی و خدماتی به دلیل مشکلات اقتصادی و عدم پرداخت حقوق در حال تسویه حساب با کارگران خود هستند.
اعتمادآنلاین| جبار کوچکی نژاد، سخنگوی فراکسیون کارگری مجلس با تبریک هفته کارگر به جامعه کارگری، گفت: مشاغل زیادی در کرونا دچار آسیب شدند اما کارگران به ویژه کارگران فصلی و ساختمانی بیشترین آسیب را دیدند البته شرایط نابسامان و بحرانهای اقتصادی هم مشکلات زیادی را برای کارگران ایجاد و مشکلات آنها را دوچندان کرد.
به گزارش خانه ملت، سخنگوی فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه کارگران در شرایط بسیار سخت اقتصادی و معیشتی قرار دارند، افزود: برخی از کارگران حتی بیمه، قرارداد و درآمد ثابت ندارند و در حال حاضر با مشکلات زیادی مواجه هستند؛ تولیدکنندگان بخش خصوصی هم دچار مشکل شدهاند و برخی کارخانجات توان پرداخت یا افزایش حقوق کارگران را ندارند از سویی بسیاری از شرکتهای تولیدی و خدماتی به دلیل مشکلات اقتصادی و عدم پرداخت حقوق در حال تسویه حساب با کارگران خود هستند.
وی با بیان اینکه دولت باید از منابع در اختیار برای بهبود وضعیت کارگران هزینه کند، گفت: مجلس در تبصره ۱۴ بودجه ۱۴۰۰، ۳۰ هزار میلیارد تومان را برای حمایت از تولید پیشبینی کرد بنابراین نیاز است دولت بخش عمده این مبلغ را برای حمایت از کارگران هزینه کند.
کارگران در اول ماه مه صدای خود را برای مطالبات جهانی خود بلند خواهند کرد
روزجهانی کارگر، اتحادیههای کارگری در سراسر جهان صدای خود را برای صلح، اشتغال پایدار، حقوق، پایداری و عدالت اجتماعی – اقتصادی و … بلند خواهند کرد تا برابری را برای تمامی مردم برقرار سازند.
بیانیه مشترک حزبهای کمونیست و کارگری: «نه» به ثبت اختراعِ واکسن
همهگیری کووید-۱۹ اکنون بیش از یک سال است که باعث فاجعهای بزرگ شده است. در این مدّت، در بسیاری از کشورها، میلیونها کارگر گرفتار این بیماری شدهاند و سلامت، شغل، یا حتّیٰ جان خود را از دست دادهاند.
فریادی که به جایی نمیرسد! … روایتِ شش کارگر که زنده زنده در آتش کارگاهِ مبلسازی سوختند
همه مقصرند؛ تمام کسانی که امروز مدعی هستند که «باید جلوگیری میشد»، مقصرند چون باید نظارت میکردند و نکردند؛ آنهایی که نیامدند و بازرسی نکردند، مقصرند؛ حتی آنهایی که از وجود چنین کارگاههایی باخبرند اما به مراجع ذیصلاح اطلاع نمیدهند نیز مقصرند! نتیجهی این بیتفاوتیِ گسترده، جزغاله شدن این کارگران بینواست.
بیانیه مشترک پانزده تشکل بمناسبت “اول ماه مه” یازده اردیبهشت روز جهانی کارگر
گرامی باد “اول ماه مه” (یازده اردیبهشت) ، روز همبستگی بین المللی کارگران جهان ! امسال هم در حالی به استقبال “اول ماه مه” – روز همبستگی بین المللی طبقه کارگر می رویم که بحران جهانی سلامت، زندگی کارگران را تحت الشعاع قرار داده است.