
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
در چین از قطاری رونمایی شده که سریعترین وسیله نقلیه زمینی موجود در جهان است.
شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.
روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریتهای تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونههای چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدلهای چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح میدهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.
به دنبال نتایج بالینی موفقیتآمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.
تحلیلی جدید از آزمایش بالینی واکسن کووید۱۹ دانشگاه آکسفورد نشان میدهد یک دوز از این واکسن در برابر ویروس کرونا فقط ۷۶ درصد کارآمد است.
به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، طبق تحلیلی جدید واکسن کووید ۱۹ اکسفورد تا ۱۲ هفته پس از دریافت دوز اول فقط ۷۶ درصد کارآمد است.
محققان دانشگاه آکسفورد ادعا میکنند این واکسن انتقال ویروس را ۶۷ درصد کاهش میدهد. همچنین طبق تحقیق جدیدی که روز سه شنبه منتشر شده کارآمدی واکسن پس از تزریق دوز دوم با فاصله زمانی ۳ ماه، در جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ به ۸۲.۴ درصد اعلام شده است.
به گفته پژوهشگران این یافتهها هم اکنون در لنست منتشر شده است.
اندرو پولارد محقق ارشد آزمایش بالینی واکسن آکسفورد در این باره میگوید: اطلاعات جدید تاییدیهای بر اطلاعات به دست آمده از مرحله میانی آزمایش بالینی است. همچنین از توصیه کمیته واکسیناسیون و ایمن سازی انگلیس برای تزریق دوز ارتقادهنده در فاصله ۱۲ هفته پشتیبانی میکند.
این نخستین باری است که اطلاعاتی از قابلیت واکسن آکسفورد برای متوقف کردن گسترش ویروس کرونا منتشر شده است.
هیچیک از ۱۲۴۰۸ نفر واکسینه شده با یک دوز، ۲۲ روز پس از ایمن سازی به دلیل کووید ۱۹ در بیمارستان بستری نشده است.
این محققان ادعا میکنند فاصله میان دریافت دو دوز تأثیری قابل توجه روی کارآمدی آن دارد. طبق این پژوهش واکسن پس از تزریق ۲ دوز با فاصله دریافت ۱۲ هفته یا بیشتر ۸۲.۴ درصد کارآمد است. حال آنکه تزریق دو دوز واکسن با فاصله ۶ هفته ۵۴.۹ درصد کارآمد است.
جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه خاطر نشان کرد : با توجه به اینکه ظرفیت واکسن سازی ایران هم بالاست طرف روس و ما توافق کردیم که این واکسن در داخل ایران نیز به شکل مشترک تولید شود.
پس از آنکه ۲۳ سالمند نروژی به دلیل دریافت واکسن آمریکایی فایزر جان باختند، کارشناسان بهداشتی چین از نروژ و دیگر کشورها خواستند برنامه تزریق واکسن فایزر را به دلیل عدم اطمینان از ایمنی آن معلق کنند.
رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: کوبا یکی از معدود کشورهایی است که صنعت تولید واکسن آن بسیار پیشرفته است و در سالهای قبل نیز تنها کشوری بوده که فناوری تولید واکسن را به ایران انتقال داده است.
کوبا باید این واکسن را بر روی انسانهای کشوری در خارج از کوبا نیز آزمایش کنند که میزان مبتلایان بسیار دارد. میزان ابتلا به ویروس کووید۱۹ در کوبا به دلیل مدیریت مطلوب در سطحی نازل نگه داشته شده است.