مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه هاآرتص، از سرگیری حملات اخیر به نوار غزه را نه تنها غیرقانونی، بلکه غیراخلاقی می داند. به گزارش ایسنا، «گیدئون لوی» ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه روزنامه عبری زبان هاآرتص به خبرگزاری آناتولی گفت، با وجود ۱۵ ماه حمله و خرابی‌های بر جای مانده در غزه ... هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ادامه

اسراییل, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, مصر

معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) «اکرم امام‌اوغلو» را به عنوان تنها نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه معرفی کرد. به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین در ترکیه اعلام کرد حزب جمهوری‌خواه خلق روز یکشنبه اعلام کرد اکرم امام‌اوغلو با رای اکثریت قاطع به عنوان تنها نامزد حزب در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ترکیه انتخاب شده است و ... معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

ادامه

امنیتی, ترکیه, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, همبستگی

۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

منابع آگاه در سوریه از افزایش قربانیان جنایات عناصر رژیم تروریستی الجولانی خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که تعداد قربانیان جنایات رژیم تروریستی الجولانی در مناطق علوی نشین سوریه به هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافته است. آنها اضافه کردند: تعداد این جنایات طی هفته‌های گذشته ... ۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, زنان, سوریه, کودکان

دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

دادگاه ترکیه امروز یکشنبه، رای داد «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول تا زمان محاکمه در زندان بماند. به گزارش ایسنا، دادگاه جنایی ترکیه اکرم امام‌اوغلو را به دلیل تحقیقات در مورد فساد به زندان محکوم کرد. این دادگاه ترکیه با صدور حکمی بازداشت اکرم امام‌اوغلو را تایید و او را به زندان منتقل کرد. این رای ... دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد

رسانه‌های اسرائیل: فرد ترور شده «مسئول عملیات برون‌مرزی سپاه قدس» بوده است

در پی ترور یک عضو سپاه پاسداران در روز یکشنبه ۲۳ مه (۱ خرداد) در تهران، رسانه‌های اسرائیل می‌گویند که این فرد «جانشین فرمانده یگان ۸۴۰ نیروی قدس سپاه پاسداران» بوده که عملیات در خارج از ایران را هدایت می‌کرده و «موساد» او را از میان برداشته است.

 

به گزارش یورونیوز؛ تلویزیون دولتی ایران پیش‌تر گزارش داده بود سرهنگ حسن صیاد خدایاری (که بعدتر نام او در بیانیه‌های رسمی به حسن خدایی تغییر یافت) در جریان حمله مسلحانه دو موتورسوار در خیابان مجاهدین اسلام تهران هدف پنج گلوله قرار گرفته و کشته شده است.

 

رسانه‌های اسرائیلی می‌گویند یگان ۸۴۰ نیروی قدس، محل مسئولیت آقای خدایاری، یگانی بوده است که ماموریت آن ضربه زدن به منافع و حمله به شهروندان اسرائیل در سراسر جهان به شمار می‌رفته است.

 

یک ایستگاه رادیویی اسرائیلی به نام «کان بت» اعلام کرد این عضو سپاه قدس در حال آماده شدن برای «انجام اقدامات تروریستی در ترکیه، قبرس، کنیا و کلمبیا» بوده که «موساد» مانع شده است. این پایگاه رسانه‌ای گفته است که که سرهنگ صیاد خدایاری به تازگی به سمتی عالی در برنامه توسعه و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین ایران برای اهداف نظامی منصوب شده بود.

 

یک سایت خبری اسرائیلی دیگر به نام «وای نت» نیز به نقل از منابع خود گفته است آقای خدایاری جهت «اجرای عملیات خرابکاری علیه اسرائیلی‌ها و یهودیان در سراسر جهان» برنامه‌ریزی می‌کرد که توسط سازمان امنیت اسرائیل از میان برداشته شده است.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل نیز گفت حسن صیاد خدایی فردی بوده است که «منصور رسولی» را مامور کشتن یک کارمند کنسولگری اسرائیل در استانبول ترکیه کرده بود. به گفته این شبکه، هدف اصلی این تیم ترور «کنسول اسرائیل در استانبول» بوده است.

 

نام منصور رسولی در هفته‌های اخیر پس از آن در رسانه‌ها مطرح شد که به گفته منابع اسرائیلی، ماموران موساد او را که «عاملان ترورهای برون‌مرزی سپاه قدس» بوده است، در داخل خاک ایران دستگیر و بازجویی کرده‌اند.

 

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای از حسن صیاد خدایی‌ اصل به عنوان «مدافع سرافراز حرم» و «سرهنگ پاسدار» یاد کرده و ترور وی را به «ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی» نسبت داده است. مقامات و رسانه‌های رسمی ایران به آن دسته از نیروهای نظامی و شبه‌نظامی که به سوریه اعزام می‌شوند «مدافع حرم» می‌گویند. عبارت «استکبار جهانی» نیز می‌تواند به نقش اسرائیل یا آمریکا اشاره داشته باشد.

 

واکنش مقامات رسمی ایران و اسرائیل

 

بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل که در نیویورک به سر می‌برد در پاسخ به سوالی درباره ترور این سرهنگ سپاه در تهران گفت: «من به این موضوع نمی‌پردازم».

 

وی اضافه کرد: «اسرائیل کشوری بسیار قوی است. من درباره گزارش‌های مختلفی که در جاهای مختلف منتشر می‌شوند صحبتی ندارم.»

 

مقامات اسرائیل به طور معمول از تایید رسمی عملیات برون‌مرزی ماموران سازمان امنیت این کشور، به ویژه در ایران، خودداری می‌کنند.

 

در آن سو سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، با محکوم کردن این حمله گفت: «دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ذات شرارت‌بار خود را با ترور و شهادت یکی از سپاهیان جان برکف نشان دادند.»

 

آقای خطیب‌زاده بدون آن‌که از کشوری نام ببرد عامل ترور را «عوامل تروریستی وابسته به استکبار جهانی» عنوان کرده است.

 

دادستانی تهران گفته است که ماموران در تعقیب مظنونان این ترور هستند و برای این کار دستوری ویژه صادر شده است. مقامات ایران طی سال‌های گذشته بارها اسرائیل را مسئول ترور شماری از مسئولان و دست اندرکاران برنامه هسته‌ای و نظامی این کشور معرفی کرده‌اند.

 

قتل سرهنگ حسن خدایاری تازه‌ترین مورد ترورهای منتسب به اسرائیل در ایران پس از قتل محسن فخری‌زاده، ملقب به «پدر پرونده نظامی هسته‌ای جمهوری اسلامی» به شمار می‌رود.

روسیه: آمریکا به آموزش تروریست‌ها در سوریه و اعزام آنها به اوکراین ادامه می‌دهد

دستگاههای اطلاعاتی روسیه از تداوم آموزش تروریست‌ها توسط ارتش آمریکا در سوریه و اعزام آنها به اوکراین خبر دادند.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, ترکیه, تروریسم, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق اروپا, عراق, فرانسه, گزارش

رزمایش ائتلاف آمریکایی‌ در سوریه و طرح‌های غارتگرانه در این کشور

آمریکایی ها در ادامه سیاست های تجاوزکارانه و اجرای طرح های اشغالگرانه این بار و در اقدامی غیرقانونی دیگر همزمان با ورود نیروهای کمکی و تازه نفس در مناطق شرق سوریه رزمایش برگزار کردند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, تجاوز نظامی, تحریم, ترکیه, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه, غرب

وزیر دفاع سابق آمریکا طرح ترامپ برای قتل رئیس‌جمهوری ونزوئلا را فاش ساخت

«مارک اسپر» وزیر دفاع سابق آمریکا در کتاب خود فاش کرد که دونالد ترامپ مستاجر وقت کاخ سفید قصد داشت با کمک خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری این کشور را ترور کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, ونزوئلا