هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک ... اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان

ذخایر ارزی چین به بالاترین میزان طی شش سال گذشته رسید

ذخایر ارزی چین در پایان دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی به ۳.۲۵ تریلیون دلار رسید که نسبت به ماه پیش از آن ۲۷.۸ میلیارد دلار افزایش داشته و به بالاترین رقم طی شش سال گذشته رسیده است.

 

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از گلوبال تایمز، مقامات می‌گویند که افزایش ارزش‌گذاری پول چین همچنان عامل اصلی افزایش ذخایر ارزی چین در سال ۲۰۲۱ است.

 

“وانگ چونینگ”‌ یک سخنگوی اداره ارزی forex چین گفت که به علت افزایش موارد ویروس کرونا در ماههای و انتظار تغییرات سیاست پولی و مالی در برخی کشورهای بزرگ ، شاخص دلار آمریکا کاهش یافته که این امر موجب “افزایش ارزش‌گذاری” پول‌هایی غیر از دلار آمریکا شد و به بالا رفتن ذخایر ارزی چین کمک کرد.

 

“شی جونیانگ”‌استاد اقتصاد دانشگاه شانگهای نیز گفت: در نتیجه فعالیت قوی‌تر از حد انتظار در بخش تولیدی به لطف تدابیر موثر دولت برای جلوگیری و مبارزه با پاندمی (کرونا) ، صادرات چین افزایش یافته است که این مساله به رشد ذخایر ارزی کشور کمک می‌کند.

 

در حالی که داده‌های تجاری ماه دسامبر چین قرار است روز جمعه منتشر شود، بازار تا حد زیادی انتظار دارد که صادرات چین به مسیر افزایشی خود ادامه دهد.

 

عوامل بنیادین اقتصاد چین و افزایش ذخایر ارزی موجب حمایت از ارزش یوان چین در سال ۲۰۲۲ خواهد شد و باید توجه داشت که یوان در سال ۲۰۲۱ نیز در برابر پول‌های مختلف خارجی و بخصوص دلار آمریکا عملکرد نسبتا خوبی داشت.

 

با این حال به گفته کارشناسان، نرخ برابری تنها یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار بر صادرات است. صادرات چین در سال ۲۰۲۲ میلادی بستگی به عملکرد کلی اقتصاد چین و اقتصاد جهانی در دوره پسا پاندمی دارد.

آمریکا یا ایران؛ کدامیک پای شورای همکاری خلیج فارس را به پکن باز کرد؟

وزرای خارجه چهار کشور از عضو شورای همکاری خلیج‌فارس و دبیر کل این شورا از روز دوشنبه به پکن رفته‌اند و قرار است تا روز جمعه در پکن با مقام‌های دولت چین دیدار و گفت‌وگو کنند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, بحرین, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, شورای همکاری خلیج فارس, عربستان سعودی, عمان, کویت, مقاله

سرمایه‌گذاری‌های بین قاره‌ای چین در اجرایی‌کردن طرح «یک کمربند-یک جاده»

در طول دو دهه گذشته، چین برای اجرایی کردن طرح بزرگ «یک کمربند – یک جاده» در پروژه های مختلفی سرمایه گذاری کرده است و به عنوان سرمایه گذار اولیه در بسیاری از کشورهای با درآمد پایین و متوسط به شمار می‌آید و به برخی نیز وام اعطا کرده است.

ادامه

اروپا, اسیا, اسیای مرکزی, افریقا, اقتصادی, امریکا, اندونزی, روسیه, سوئیس, قزاقستان, گزارش, هلند

خروج ونزوئلا از چرخه ابَرتورم با وجود تحریم های آمریکا

بانک مرکزی ونزوئلا اعلام کرد این کشور از چرخه ابَرتورم که از سال ۲۰۱۷ شروع شده بود، خارج شده و نرخ تورم ماهانه این کشور در ماه دسامبر به ۷.۶ درصد رسیده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, خبر, ونزوئلا