تهدیدهای ژاپن برای منطقه آسیا-اقیانوسیه؛ نظامی‌گری نوین و خطرات آن

عبور یک ناوشکن ژاپنی از تنگه تایوان در روز جمعه، نمایش قدرتی بود که به شدت پایه‌های سیاسی روابط چین و ژاپن را تضعیف کرده و تهدیدی مستقیم برای حاکمیت و امنیت چین محسوب می‌شود. این حرکت در حالی صورت گرفت که تنش‌ها میان چین و ژاپن پس از اظهارات سانائه تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، درباره ... تهدیدهای ژاپن برای منطقه آسیا-اقیانوسیه؛ نظامی‌گری نوین و خطرات آن

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, تایوان, تحلیل, جهان, چین, شرق آسیا, صلح

«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

آزمایش موشک بالستیک مجهز به کلاهک خوشه‌ای توسط کره شمالی

کره شمالی یک موشک بالستیک مجهز به کلاهک خوشه ای و مین‌های انفجاری آزمایش کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، کره شمالی روز دوشنبه اعلام کرد برای دومین بار در این ماه، موشک‌های بالستیک مجهز به کلاهک‌های بمب خوشه‌ای را آزمایش کرده است؛ اقدامی که احتمالا نشان‌دهنده تلاش این کشور برای تقویت ... آزمایش موشک بالستیک مجهز به کلاهک خوشه‌ای توسط کره شمالی

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

گاها به اقتصاد جهانی یادآوری می‌شود که هنوز هم، به‌طور واقعی، از یک گذرگاه آبی باریک عبور می‌کند. تنگه هرمز یکی از نقاطی است که در آن جغرافیا و اقتصاد با نیروهای ژئوپلیتیکی در تقابل قرار می‌گیرند. وقتی این تنگه باز است، جهان به ندرت به آن توجه می‌کند. اما زمانی که بسته می‌شود، تمامی ... تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, پاکستان, تحلیل, تنگه هرمز, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, مقاله

شی جین‌پینگ با وزیر امورخارجه روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد

شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری خلق چین، صبح روز چهارشنبه ۱۵ آوریل در تالار بزرگ خلق پکن، با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش CGTN : شی جین‌پینگ در این دیدار، با اشاره به این که امسال سی‌امین سالگرد برقراری روابط مشارکتی راهبردی و هماهنگی چین و روسیه و بیست‌وپنجمین سالگرد ... شی جین‌پینگ با وزیر امورخارجه روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد

ادامه

جنوب, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شورای امنیت, صلح, گزارش, مشارکت راهبردی, مقاله, همکاری راهبردی

جنگنده‌های آمریکایی در ژاپن از آشیانه‌های خود خارج شدند

آمریکا در هشداری کاملا آشکار به کره شمالی که حامل پیامی نظامی است، ‌جنگنده های پیشرفته خود را در ژاپن آرایش داده و با انجام تمرینات ویژه، قوای هوایی خود را به حال آماده باش درآورده است.

 

 

زرادخانه ای از جنگنده های آمریکایی که به «بال هجدهم» موسوم است و پرنده های پیشرفته نظامی آمریکا را در خود جای داده است، ‌امروز بر اساس گزارش رسانه های ژاپنی با خروج از آشیانه ها آرایش هجومی به خود گرفته است.

 
این در شرایطی است که نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده است که کاملا در آماده باش کامل بسر می برد و در ژاپن نیروهایش را در اقدامی غیرمنتظره وارد یک رزمایش بزرگ هوایی کرده است.

 
تصاویر موجود نشان می دهد که هواپیماهای نظامی و جنگنده های «اف ۱۵»، «اچ اچ ۶۰ هاوس»، «یی ۳ سنتریس» و «کی ۱۳۵» این کشور در این تمرینات ویژه شرکت کرده اند.

 
از «بال هجدم» آمریکا به عنوان بزرگترین زرادخانه جنگنده های این کشور یاد می شود که بالاترین قوای رزمی و عملیاتی را در اختیار دارد.

 
همزمان رسانه های گروهی ژاپن از جمله تارنماهای ژاپن تایمز و ژاپن نیوز شامگاه جمعه (به وقت محلی) تصاویر متعددی را از جنگنده های آمریکایی منتشر کرده اند.

 
در این تصاویر و گزارش ها، گروه بزرگی از جنگنده ها و اسکادرانی از هواپیماهای نظامی آمریکا نشان داده می شود که در پایگاه هوایی «کادنا» ژاپن آرایش ویژه ای گرفته اند.

 
همزمان با این تحولات چین به شدت به همه جوانب ذی ربط توصیه اکید کرده است که اقدامی عجولانه انجام ندهند که مشکل ساز شود.

 
این کشور افزوده است که جنگ و استفاده از ابزار نظامی به هیچوجه نمی تواند مسایل موجود را حل و فصل کند و باید به دنبال گفت و گو بود.

 
از سوی دیگر در حالی که جنگ لفظی میان مقام های کره شمالی و آمریکا شدت گرفته است، ‌پیونگ یانگ می گوید که آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ گستاخ تر شده است.

 
این کشور از آنچه خوی تجاوزکارانه و دشمنی بیشتر آمریکا با کره شمالی در دوران ترامپ یاد کرده، بشدت ابراز ناخرسندی و خشم کرده است.

 
«هان سئونگ ریول» معاون وزیر خارجه کره شمالی امروز (جمعه) در مصاحبه ای خاطر نشان کرد که توئیت های ترامپ بسیار نگران کننده است و در آنها او دائما در حال تهدید پیونگ یانگ است.

 
وی در عین حال هشدار داد که اگر نشانه ای از احتمال تجاوز آمریکا به کره شمالی مشاهده شود این کشور بی درنگ دست به حمله متقابل و پیشدستانه خواهد زد.

 
مقام کره شمالی گفت: کشورش بر این باور است که ترامپ بسیار تجاوزکارانه تر و گستاخانه تر از اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا برخورد می کند.

 
وی گفت که در چنین شرایطی کره شمالی تسلیحات هسته ای کیفی و کمی بیشتری تولید خواهد کرد و اگر ترامپ واقعا جنگ می خواهد پیونگ یانگ هم آماده است.

 
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی هم گزارش کرده است که مقام های کره جنوبی تکرار کرده اند که ترامپ بدون رایزنی با این کشور دست به اقدامی نخواهد زد.

 
پیشینه دشمنی کره شمالی و آمریکا به جنگ سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ کره باز می گردد؛ زمانی که «ترومن» رئیس جمهوری آمریکا بود و نهایتا درگیری های نظامی با پیمان متارکه جنگ و بدون امضای رژیم صلح به پایان رسید.

 
همزمان وانگ یی وزیر خارجه چین نیز از همه طرف های ذی ربط خواسته است برای رفع تنش ها به دنبال از سرگیری گفت و گوها باشند.

 
وی با اعلام اینکه اگر جنگی به وقوع بپیوندد خیلی از طرف ها ضرر خواهند کرد، گفت: برای این جنگ برخی ها بهای سنگینی باید پرداخت کنند و این موضوعی است که در دل تاریخ ثبت می شود.

 
وزارت خارجه کره جنوبی نیز در بیانیه ای که امروز منتشر کرده به اظهارات معاون وزیر خارجه کره شمالی واکنش نشان داده و افزوده است که کره شمالی در صورت آزمایش اتمی و یا پرتاب موشک بالستیک به سختی مجازات خواهد شد.

 
بسیاری بر این باورند که درگیری و جنگ بخصوص برای کره جنوبی ویرانگر خواهد بود و حتی اگر کره شمالی سلاح هسته ای نداشته باشد دارای یک ارتش قوی است که می تواند در جنگ اقدامات فراوانی انجام دهد.
ایرنا

کره‌شمالی: در برابر حمله آمریکا دست‌بسته نمی‌مانیم!

معاون وزیر امور خارجه کره شمالی اعلام کرد کشورش در مقابله با حمله احتمالی آمریکا دست‌بسته نخواهد ماند.   به گزارش آسوشیتدپرس، «هان سونگ ریول» معاون وزیر امور خارجه کره‌شمالی در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت که توئیت‌های «دونالد ترامپ» که همیشه حالت تجاوزگرانه و خصمانه‌ای دارد باعث تشدید تنش‌ها شده است.   وی ادامه داد رئیس‌جمهوری ... کره‌شمالی: در برابر حمله آمریکا دست‌بسته نمی‌مانیم!

ادامه

امریکا, جهان, خبر, کره شمالی

چین نسبت به استفاده از زور علیه کره شمالی هشدار داد

به نقل از رویترز، دولت چین روز پنجشنبه اعلام کرد استفاده از نیروی نظامی و زور نمی تواند تنشهای موجود در شبه جزیره کره را حل و فصل کند.   چین با اینکه تنها حامی کره شمالی به حساب می آید، با برنامه های نظامی این کشور مخالف است و خواهان گفتگو و مذاکره برای ... چین نسبت به استفاده از زور علیه کره شمالی هشدار داد

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر

پیونگ‌یانگ: حمله آمریکا به سوریه، تاییدیست بر برنامه هسته‌ای ما

یک مقام وزارت خارجه کره‌شمالی اعلام کرد که حمله آمریکا به سوریه ضرورت ادامه فعالیت هسته‌ای پیونگ‌یانگ را تایید می‌کند.   به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام وزارت خارجه کره‌شمالی که به نام وی اشاره‌ای نشده است، با اشاره به حمله آمریکا به سوریه که جمعه گذشته صورت گرفت، این حملات را «مطلقا نابخشودنی» خواند ... پیونگ‌یانگ: حمله آمریکا به سوریه، تاییدیست بر برنامه هسته‌ای ما

ادامه

جهان, خبر, کره شمالی

طومار مردم کره جنوبی علیه استقرار سامانه “تاد” آمریکا

مردم کره‌جنوبی و فعالان گروه مدنی با امضای طوماری علیه استقرار سامانه دفاع موشکی تاد آمریکا در کره جنوبی، آن را غیرقانونی دانستند.   به گزارش خبرگزاری شینهوا، سکنه شهرهای “سئونگجو” و “گیمچئون” در جنوب شرق کره جنوبی و فعالان گروه‌های مدنی در مقابل دادگاه قانون اساسی در سئول تجمع کرده و مراتب اعتراض خود ... طومار مردم کره جنوبی علیه استقرار سامانه “تاد” آمریکا

ادامه

جهان, خبر, کره جنوبی