ایران یک فرمول سه مرحله‌ای برای مذاکرات پیشنهاد کرد

به گفته منابعی در ایران، طرف ایرانی یک طرح سه مرحله‌ای را از طریق میانجی‌ها به طرف آمریکایی پیشنهاد کرده است. به گزارش CGTN : گزارش‌ها نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران از طریق میانجی‌ها، یک فرمول مذاکره سه‌مرحله‌ای را به طرف آمریکایی ارائه داده که در صورت پذیرش واشنگتن می‌تواند مبنایی برای شروع مذاکرات ... ایران یک فرمول سه مرحله‌ای برای مذاکرات پیشنهاد کرد

ادامه

آمریکا, ایران, برنامه هسته‌ای, تنگه هرمز, خاورمیانه, خبر, لبنان

آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

داده‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل هزینه بیشتر سلاح‌هایی را که آمریکا به آن می‌فروشد، پرداخت نمی‌کند و این مالیات‌دهندگان آمریکایی هستند که این هزینه ها را می پردازند. به گزارش ایرنا، این نشریه در مطلب روز چهارشنبه خود عنوان کرده است که دولت ترامپ انتظار دارد که مالیات‌دهندگان آمریکایی نه تنها هزینه ماجراجویی‌های نظامی وی، ... آسیا تایمز: جنگ‌های اسرائیل با پول جیب آمریکایی‌ها تأمین می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, طبقه کارگر, گزارش

تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

تاکر کارلسون، چهره تأثیرگذار جریان محافظه‌کار آمریکا، با انتقادی کم‌سابقه از دونالد ترامپ، سیاست‌های او در قبال جنگ ایران را مغایر با شعار «اول آمریکا» دانست؛ موضعی که از تعمیق شکاف در میان حامیان جمهوری‌خواه و بازتعریف اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا حکایت دارد. به گزارش ایرنا به نقل از ام‌اس‌ان نیوز، تاکر کارلسون، چهره سرشناس ... تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, منافع ملی

 مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

یک قانونگذار ارشد روسیه گفت که ایران برای جنگ در برابر تجاوز آمریکا به‌خوبی آماده شده بود و تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، آلکسی پوشکوف رئیس کمیسیون سیاست اطلاع‌رسانی در شورای فدراسیون روسیه گفت: ایرانی‌ها برای جنگ بسیار خوب آماده شده بودند. وی افزود: آنها عملا همه ...  مقام روس: این جنگ برای ایران مساله بقاست و «تا آخرین لحظه مقاومت خواهد کرد.»

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا

جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

یک استاد دانشگاه برجسته علوم سیاسی آمریکا به بررسی تبعات منفی جنگ ایران در پرونده‌های مختلف از جمله مناسبات بین المللی آمریکا و افول هژمونی جهانی آن و بی اعتمادی فزاینده به واشنگتن پرداخت. به گزارش خبرگزاری مهر، جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و استاد دانشگاه شیکاگو و یکی از برجسته‌ترین نظریه‌پردازان سیاسی دوران ... جان مرشایمر: جنگ با ایران فاجعه‌ بود/ دیگر کسی زیر چتر آمریکا نمی‌رود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, افغانستان, انرژی, تحلیل, تنگه هرمز, خاورمیانه, خلیج فارس, شرق آسیا, صهیونیسم, عراق, گرینلند, هژمونیسم

تحلیل «عبدالباری عطوان» از دیدار وزیران خارجه بحرین و سوریه

عبدالباری عطوان تحلیلگر مسائل خاورمیانه در یادداشتی در پایگاه «رای الیوم» درخصوص مصافحه ولید المعلم وزیر خارجه سوریه و شیخ خالد بن احمد آل خلیفه وزیر خارجه بحرین نوشت: این اقدام در نوع خود اقدامی نادر و کم سابقه بود نه به دلیل شدت گرمی و روبوسی بلکه به این خاطر که شبکه های العربیه و الحدث بارها آن را پخش و اعلام کردند این اقدام در چارچوب احیای نقش عربی در پرونده سوریه است. این شبکه ها توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه نکردند.

 

وی در ادامه گفت: این اقدام وزیر خارجه بحرین پس از گذشت ۷ سال از تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب و اعمال فشار کشورهای عضو این اتحادیه به سایر کشورهای عربی برای پیروی از این تصمیم، طرح بحرین به شکل انفرادی نبوده بلکه به منزله آزمایشی از سوی عربستان بود زیرا استقبال شبکه العربیه که در تحریک علیه مقامات سوریه و تلاش برای سرنگونی دولت سوریه در صف اول قرار داشت تصادفی نیست.

 

در مورد این اتفاق نکاتی وجود دارد که عبارتند از:

 

۱- بحرین بدون چراغ سبز عربستان و امارات دست به چنین اقدامی نمی زند، با توجه به اینکه تقریبا در بحران سوریه از نظر سیاسی، نظامی و مالی نقش کمتری در بحران سوریه داشته است بعید نیست که وزیر خارجه بحرین مامور به انجام این کار شده است و هدف از آن ایجاد زمینه برای گفتگو و تماس با سوریه است.

 

۲- این اتفاق پس از نشست محرمانه وزیران خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، مصر و اردن با مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا صورت گرفت، نشستی که هدف آن فراهم کردن مقدمات برگزاری نشست سران کشورهای مذکور در ژانویه با هدف تشکیل ناتوی عربی است.

 

۳- کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به این نتیجه رسیده اند که بحران سوریه در ایستگاه پایانی خود است، ائتلاف آمریکا شکست خورده، بقای بشار اسد و نظام سوریه قطعی است و موضوع بازپس گیری ادلب توسط ارتش سوریه چند روز یا در نهایت چند هفته بیشتر طول نخواهید کشید.

 

عطوان در ادامه با اعلام اینکه اقدام وزیر خارجه بحرین شاید تلاشی برای دور کردن سوریه از محور مقاومت به رهبری ایران باشد گفت که عربستان سعودی بیش از ۱۰ میلیارد دلار به بشار اسد پیشنهاد کرد که در مقابل آن از ایران دور شود.

 

وی در پایان تأکید کرد که سران سوریه در بهترین روزهای خود بسر می‌برند و توانسته‌اند بر ۸۰ درصد از خاک خود مسلط شده، بمب انفجاری ادلب را در دامن ترکیه انداخته‌اند و کشورهای عربی که از سرکرده‌های مسلح برای سرنگونی دمشق حمایت می‌کردند، امروز در تلاش هستند که دل سوریه را به دست آورند.

مهر

“هاآرتص” از محدود شدن تل‌آویو توسط مسکو استقبال کرد/ «اسرائیل فقط زبان زور را می‌فهمد»

به گزارش افکارنیوز، روزنامه «هاآرتص» در یادداشتی به قلم «گیدئون لِوی» نویسنده چپ‌گرا و مخالف «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، به بررسی تصمیم روسیه در مجهز کردن سوریه به سامانه‌های پدافند موشکی S-300 پرداخته و نوشت برای اولین بار طی سال‌های اخیر، یک کشور به تل‌آویو گفت دیگر کافی است.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شمال غرب آسیا

مسکو: محاصره دریایی روسیه اعلام جنگ است

رئیس کمیسیون سیاستگذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون روسیه (مجلس سنا) اعلام کرد: محاصره دریایی روسیه که به تازگی توسط یکی از مقام های آمریکا اعلام شده، حاوی پیام اعلام جنگ به ماست.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا, هندوستان

گاردین: ایرانی‌ها انقلابی که ساخته رئیس‎جمهور آمریکا باشد را نمی‌خواهند

روزنامه “گاردین” در یادداشتی در نقد موضع ترامپ و یاران او در قبال ایران می نویسد: “جان بولتون مشاور امنیت ملی رییس جمهوری امریکا هشدار داد که ایران می تواند روانه جهنم شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه

آمریکا عراق را به قطع کمک نظامی و مالی تهدید کرد

یک مسوول بلندپایه آمریکا تهدید کرد که در صورت تشکیل دولت جدید عراق با نخست وزیری که مورد تایید جمهوری اسلامی ایران باشد، واشنگتن آنچه وی حمایت نظامی و مالی از عراق خواند را قطع خواهد کرد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, شمال غرب آسیا, عراق

جنبش عدم تعهد از برجام حمایت کرد

جنبش عدم تعهد در واکنش به ریاست روز سه شنبه دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بر نشست شورای امنیت سازمان ملل که تلاش کرده بود از آن تریبون، خروج غیر قانونی دولت خود از برجام را توجیه کند، بار دیگر حمایت قاطع اعضای این جنبش از برجام را اعلام کرد.

ادامه

اسراییل, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر