برنامه‌ غرب برای فاز بعدی جنگ در اوکراین

بر اساس گزارش یک نشریه آمریکایی، متحدان غربی به دنبال تغییر دادن روند جنگ در اوکراین با تشدید و گسترش آموزش‌ها به نیروهای اوکراینی در زمینه عملیات‌های ترکیبی هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، کارشناسان و تحلیلگران آمریکایی بر اساس گزارش نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» اعتقاد پیدا کرده‌اند روند جنگ در اوکراین احتمالا در یک بن‌بست قرار بگیرد و آنها به منظور اجتناب از این وضعیت به دنبال تشدید آموزشها به ارتش اوکراین برای اجرای مانورهای ترکیبی هستند.

نیویورک تایمز در مقاله‌ خود اذعان می‌کند: «به رغم همه هیاهوی به راه افتاده بر سر دادن تانک‌های پیشرفته جنگی از سوی غرب به اوکراین، آنها قرار نیست راه حل جادویی برای رساندن کی‌یف به پیروزی در این جنگ باشند. به جایش ارتش آمریکا بار دیگر تلاش دارد ارتش اوکراین را بر مبنای تصویر خودش بازسازی کند تا بیشترین شانس را به این کشور برای در هم شکستن مواضع تحکیم شده نظامی روسیه بدهد.»

«جولیان ای. بارنس» و «اریک اشمیت» تحلیلگران نیویورک تایمز در این مقاله تحلیل می‌کنند، آمریکا و متحدانش به دنبال تغییر روند تحول جنگ در اوکراین با دادن آموزش در زمینه اجرای مانورهای رزم با ترکیب تسلیحات شامل به کار‌گیری نیروهای پیاده‌نظام، تانک‌ها و توپخانه‌ها هستند.

نیویورک تایمز نوشته است: «آمریکا و متحدانش برای بازسازی ارتش اوکراین صرفا به ارائه تانکها و خودروهای زرهی وعده داده شده جدید بسنده نکرده و برنامه آموزش مخصوص استفاده از تمامی تجهیزات جدید به همراه یکدیگر را به ارتش اوکراین ارائه خواهند کرد. این یک برنامه آموزشی فشرده مخصوص برای چیزی که ارتش آمریکا جنگ با ترکیب تسلیحات می‌خواند بوده و برنامه‌ای که به واحد‌های آمریکایی برای تسلط بر این شیوه جنگ ارائه می‌شود اگر نگوییم چند سال اما حداقل چندین ماه زمان می‌برد.»

نویسندگان این مقاله نیویورک تایمز در ادامه اشاره می‌کنند که جنگ در اوکراین ممکن است سال جاری میلادی در بن‌بست قرار بگیرد.  آنها در ادامه نوشته‌اند: «آمریکا و متحدانش از روی این نگرانی که انسداد روند جنگ در اوکراین ممکن است به نفع روسیه تمام شود، در هفته‌های اخیر فعالانه بر سر اینکه چطور روند تحولات میدان جنگ را به نفع اوکراین تغییر دهند بحث کرده‌اند.»

آنها استدلال کرده‌اند، آمریکا و متحدانش برای رسیدن به این هدف نه تنها باید عرضه تسلیحات شامل تانک و خودروهای زرهی پیاده نظام و توپخانه را افزایش دهند بلکه باید آموزش دادن به ارتش اوکراین را توسعه دهند تا آنها فرصت به کارگیری این تجهیزات جدید به صورت ترکیبی را به دست آورند.

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز در ادامه این مطلب نوشته است: «تصمیم‌گیری درباره ارائه کمک‌های نظامی جدید به اوکراین برای ناتو و کاخ سفید یک بندبازی ظریف است. آنها همچنان که می‌خواهند توانمندی‌های جدید با پتانسیل در هم شکستن بن‌بست در میدان جنگ به کی‌یف بدهند همینطور نیز نمی‌خواهند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را به گسترده‌تر کردن جنگ تحریک کنند.»

در تحلیل این نشریه درباره مرحله بعدی جنگ در اوکراین آمده است: «در مرحله بعدی این جنگ، ارتش اوکراین خط سنگرهای حفاری شده واحدهای ارتش روسیه را هدف خواهد گرفت. شکستن این خطوط تنها با بردن یک واحد از تانک‌ها روی این سنگرها رقم نمی‌خورد. این کار نیازمند حمله‌ای هماهنگ است که طی آن سربازان پیاده نظام اهداف را نشانه‌گیری کنند، تانک‌ها به سمت آن مواضع شلیک کنند و توپ‌ها پشتیبانی و پوشش را ارائه دهند. یک چنین مانورهایی با ترکیبی از تسلیحات ستون فقرات عملیات‌های رزمی ارتش آمریکا و تمرکز شدیدترین تمرینهای ارتش آمریکا است.»

نیویورک تایمز در این مطلب نتیجه‌گیری می‌کند: «باید منتظر ماند و دید» که برنامه‌های پنتاگون برای دادن این آموزش ها به ارتش اوکراین در یک بازه زمانی کوتاه «چقدر واقع‌بینانه از آب درخواهد آمد.»

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله