چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با استناد به داده‌های واقعی از وضعیت تردد کشتی‌های وابسته به ایران در خلیج فارس به‌رغم وجود به اصطلاح محاصره دریایی آمریکا، خاطرنشان کرد که ارزیابی میزان موفقیت این محاصره پیچیده بوده و به نظر می‌آید که چندان کارآمد نیست. به گزارش ایسنا، بریجت دیاکون، تحلیلگر مجله کشتیرانی لویدز لیست اینتلیجنس ... خبرگزاری فرانسه: محاصره دریایی آمریکا علیه ایران چندان کارآمد نیست

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, محاصره دریایی

چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به همراه اصلی‌ترین متحد خاورمیانه‌ای خود، اسرائیل، حمله نظامی گسترده علیه ایران در روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ را آغاز کرد و در همان روز نخست جنگ توانست رهبر عالی ایران و تعدادی از فرماندهان و مقامات عالی ایران را به شهادت برساند، تصورش این بود که با توجه ... چرا ترامپ در تقلا برای خروج سریع از جنگ ایران است؟

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنگ, جهان, چین, خاورمیانه, سلاح هسته‌ای, مقاله, همبستگی

قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

قیمت آتی نفت برنت در معاملات روز جاری با افزایش یک دلار و ۳۷ سنتی، معادل ۱.۳ درصد، به ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت به ازای هر بشکه رسید. به گزارش خبرگزاری مهر، قیمت آتی نفت برنت که روز چهارشنبه برای اولین بار در بیش از دو هفته گذشته، به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد، ... قیمت جهانی نفت امروز ۳ اردیبهشت؛ هر بشکه برنت ۱۰۳ دلار و ۲۸ سنت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انرژی, ایران, جهان, خبر

رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

دانیل اورتِگا، رئیس‌جمهور نیکاراگوئه در اظهاراتی تند علیه همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ او را به دلیل به‌راه‌انداختن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، اورتگا تأکید کرد که اقدامات ترامپ در قبال ایران موجب بی‌ثباتی در خاورمیانه شده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی گذاشته ... رئیس‌جمهور نیکاراگوئه: ترامپ دچار «اختلال روانی» است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, مقاله, نیکاراگوئه

با تشدید جنگ تجاری؛ صادرات ال‌ان‌جی‌ از آمریکا به چین متوقف شد

داده‌های رفینیتیو ایکون نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر هیچ کشتی حامل گاز طبیعی مایع آمریکا، به سواحل چین که دومین واردکننده بزرگ ال‌ان‌جی جهان است، نرسیده است.

 

به گزارش  اسپوتنیک، داده‌های رفینیتیو ایکون نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر هیچ کشتی حامل گاز طبیعی مایع آمریکا، به سواحل چین، که دومین واردکننده بزرگ ال‌ان‌جی جهان است، نرسیده است.

 

دولت ترامپ روز جمعه، تعرفه‌های واردات ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای چینی را از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش داد و باعث تشدید مناقشات تجاری آمریکا-چین شد. اختلافاتی که از جون ۲۰۱۸ آغاز شده است.

 

امسال تنها ۲ کشتی تانکر ال‌ان‌جی، یکی در ماه ژانویه و دیگری در ماه فوریه، از آمریکا، که چهارمین صادرکننده بزرگ ال‌ان‌جی در جهان است، به سوی چین حرکت کردند. این در مقایسه با ۴ ماه اول ۲۰۱۸، که ۱۴ کشتی حامل ال‌ان‌جی آمریکا به چین ارسال شدند، افت شدیدی را نشان می‌دهد.

 

سال گذشته، در کل ۲۷ کشتی حامل ال‌ان‌جی آمریکا به چین رهسپار شدند، که بیشتر این کشتی‌ها قبل از آغاز جنگ تجاری بین دو کشور بنادر آمریکا را ترک کرده بودند.

 

یکی از مقامات شرکت چنییر انرژی، که مالک چندین پایانه صادرات ال‌ان‌جی آمریکا است، به رویترز گفت: جنگ تجاری غیرسازنده است و برخی هزینه‌های اضافی را برای مشتریان چینی ایجاد می‌کند و احتمالاً در آینده تأثیری منفی بر فعالیت‌های ما خواهد گذاشت.

 

اما دونالد ترامپ در مجموعه توییت‌های اخیر خود نظر دیگری دارد و گفته است که افزایش اخیر تعرفه‌ها، درآمدهای مستقیم زیادی را برای خزانه‌داری آمریکا ایجاد کرده است.

مهر

تهدید اعمال تحریم از سوی آمریکا علیه مجریان پروژه انتقال گاز «نورد استریم ۲»

آمریکا نگران نفوذ روسیه در اروپا به واسطه طرح انتقال گاز به این کشور ها است به این دلیل این کشور، شرکت‌های درگیر در این پروژه را تهدید به تحریم کرده است.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, تحریم, جهان, خبر, روسیه, فرانسه

مرکز پژوهش‌های مجلس؛ ۴۰ درصد در زیر خط فقر قرار دارند

مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به تفاوت ۳۲ درصدی تورم کالاهای اساسی و کالاهای غیرمشمول بخاطر اختصاص ارز ترجیحی به واردات کالاهای اساسی، افزایش شدید تقاضا برای واردات این کالاها و تضعیف تولید ملی را از تبعات اجرای این سیاست دانست.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, خبر, فقر

گلوبال‌تایمز: آمریکا در درک منافع مشترک با چین گرفتار کج‌فهمی است

یک روزنامه دولتی چین با اشاره به مناقشه تجاری با آمریکا تاکید کرد، پکن بر سر مسائل اصولی امتیاز نمی‌دهد و آمریکا به اشتباه باور دارد که روابط تجاری و اقتصادی دوجانبه تنها به نفع پکن است و استقامت چین را دست‌کم گرفته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا