فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

افزایش بهای گاز در اروپا در بحبوحه برودت هوا و تعلیق مجوز پروژه نورداستریم-۲

همزمان با برودت هوا در اروپا، آلمان در حالی از تعلیق پروژه نورد استریم-۲ خبر داد که این تصمیم گیری موجب افزایش بهای گاز طبیعی در قاره سبز شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، رسانه‌ها روز سه شنبه از تعلیق مجوز پروژه خط لوله گازی «نورد استریم-۲» که گاز روسیه را به آلمان انتقال می‌دهد، همزمان با تشدید برودت هوا و افزایش بهای گاز در قاره اروپا خبر دادند.

 

به نوشته هفته نامه «نیوزویک» خط لوله نورد استریم-۲ علیرغم تکمیل ساخت آن در اوایل سال جاری، در حال حاضر بهره برداری نشده و آلمان آن‌را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورده است. این خط لوله گازی مهم پیش از بهره‌برداری به تایید مقام‎های آلمانی نیاز دارد.

 

تنظیم کننده این خط لوله قرار است نورد استریم-۲ را به عنوان یک اپراتور انتقال مستقل در آلمان تایید کند، اما اینک این خط لوله به این دلیل نامشخص بودن وضعیت مالکیت آن به حالت تعلیق درآمده است. آلمان بهانه آورده که نمی‌تواند مجوز این پروژه را صادر کند چون که نورد استریم ۲، تحت مالکیت شرکت گازپروم روسیه در سوئیس و نه در آلمان ثبت شده است

 

این تعلیق در حالی است که عرضه گاز در اروپا در حال کاهش است. کمبود گاز طبیعی با کاهش تولید توربین‌های بادی در سراسر منطقه مرتبط است. روسیه البته موافقت کرده است که در صورت درخواست اعضای اتحادیه اروپا، برق بیشتری را برای بقیه اروپا تامین کند.

 

لهستان، اوکراین و ایالات متحده سه کشور مخالف اجرای این پروژه هستند. نورد استریم-۲ که متعلق به غول گازی تحت کنترل روسیه، «گازپروم» با سرمایه گذاری چند شرکت اروپایی است، در زیر دریای بالتیک ساخته شده و لهستان و اوکراین را دور می‌زند و این مسئله اعتراض این کشورها را موجب شده است.

 

رئیس جمهور اوکراین گفته است که این کشور خط لوله انتقال گاز نورد استریم-۲ راسلاح ژئوپلیتیک و خطرناک روسیه علیه اروپا می‌داند، اما روسیه بارها اعلام کرده که به هیچ وجه از انرژی به عنوان یک اهرم فشار سیاسی استفاده نخواهد کرد.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در نشست مطبوعاتی مشترک در کی‌یف با «آنگلا مرکل» سرپرست صدر اعظم آلمان که رهبری پروژه خط لوله نورد استریم -۲ را با وجود مخالفت شدید اوکراین، لهستان و کشورهای بالتیک برعهده دارد، بیان کرد.

 

ایالات متحده به شدت با ساخت نورد استریم-۲ مخالفت کرده، اما در ماه ژوئیه با آلمان به توافقی دست یافت تا اجازه تکمیل خط لوله بدون اعمال تحریم‌ها بر نهادهای آلمانی را بدهد.

 

مخالفت با این خط لوله در دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ایالات متحده که خرید گاز مایع آمریکا را تبلیغ و به طور آشکار از کشور‌های اروپایی به دلیل خرید انرژی از روسیه انتقاد می‌کرد، تشدید شده بود.

 

آمریکا مدعی است که این خط لوله،وابستگی اروپا به منابع انرژی روسیه را افزایش می‌دهد اما آمریکا در تلاش است تا گاز مایع خود را از دریا به کشورهای اروپا یی بفروشد.

 

آنگلا مرکل چندی قبل در نشست خبری مشترک با «ماتئوش موراویه‌تسکی» نخست‌وزیر لهستان بار دیگر موضع برلین درباره خط لوله نورد استریم-۲ را بیان کرد و افزود که به اطلاع آمریکا رسانده که از این پروژه حمایت می‌کند.

 

شبکه خبری «تی‌آر تی» ترکیه نیز از افزایش بهای گاز به دلیل تصمیم آلمان خبر داد و نوشت، با این تصمیم برلین بهای منطقه‌ای گاز افزایش یافت

 

وبگاه «کامن اسپیس» نیز نوشت، قیمت گاز روز سه شنبه (۱۶ نوامبر) به بالاترین سطح در سه هفته اخیر در اتحادیه اروپا رسید. این به دلیل تعطیلی موقت روند صدور گواهینامه برای خط لوله جدید گاز نورد استریم -۲ از سوی آلمان است.

خبر آزادسازی ۳.۵ میلیارد دلار تلویحا تایید شد

با گذشت سه روز از انتشار خبر جنجالی و مبهم آزادسازی ۳.۵میلیارد دلار از منابع بلوکه شده، بالاخره صحت و سقم آن از سوی برخی مسئولان به صورت غیرمستقیم تایید شد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, عراق, کره جنوبی

۲۰ بنگاه رانتی سود خالص ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی داشتند/ در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی منتظر تورم ۷۰ درصدی باشیم

یک کارشناس اقتصادی اظهار کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، علاوه بر کالاهایی که مستقیما از این ارز استفاده می‌کنند بر دیگر کالاها هم اثر تورمی خواهد داشت. بنابراین در صورتی که حذف ارز ترجیحی رخ دهد باید منتظر تورم بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصدی باشیم و با یک جهش تورمی مواجه خواهیم بود.

ادامه

اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر