جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

رسانه های آمریکایی در حالی با صدها مقاله حضور داماد دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران را پوشش می دهند که اشاره ای به پرونده فساد مالی وی در روابط تجاری اش با عربستان نمی کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، انتقادات از جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که ... جارد کوشنر و پرونده فسادی که علنی نشد 

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, فساد

«شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

رئیس‌جمهور چین در گفتگو با ولیعهد عربستان سعودی، از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین امروز دوشنبه با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به صورت تلفنی رایزنی کرد. بر اساس اعلام این رسانه، رئیس جمهور چین ... «شی جین‌پینگ» از راه‌حل دیپلماتیک برای حل بحران در منطقه حمایت کرد/ هشدار شدیداللحن به آمریکا

ادامه

آمریکا, تنگه هرمز, جنگ, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان سعودی, فیلیپین

هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

مجله آمریکایی مجله The American Conservative به پیامدهای جنگ افروزی واشنگتن علیه ایران بر عرصه‌های نظامی و اقتصادی این کشور اشاره کرد. به گزارش مهر به نقل از نووستی، جنگ آمریکا علیه ایران به مثابه نقطه عطف اساسی در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود و ممکن است پایان دوران هژمونی تک‌قطبی آمریکا بر نظام بین‌الملل ... هشدار محافل نظامی: بازسازی ذخایر تسلیحاتی استفاده شده می‌تواند سال‌ها طول بکشد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه

اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ده‌ها کهنه‌سرباز آمریکایی پس از تجمع اعتراضی در ساختمان کنگره آمریکا توسط پلیس بازداشت شدند. این تجمع در اعتراض به جنگ علیه ایران و سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برگزار شد. طبق گزارش ایسنا؛ معترضان که این اقدام را در قالب ائتلافی از گروه‌های کهنه‌سربازان سازماندهی کرده بودند، در مرکز ساختمان تجمع کرده و با ... اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز به بازداشت ده‌ها معترض انجامید

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, ضد جنگ, عراق

تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

گاها به اقتصاد جهانی یادآوری می‌شود که هنوز هم، به‌طور واقعی، از یک گذرگاه آبی باریک عبور می‌کند. تنگه هرمز یکی از نقاطی است که در آن جغرافیا و اقتصاد با نیروهای ژئوپلیتیکی در تقابل قرار می‌گیرند. وقتی این تنگه باز است، جهان به ندرت به آن توجه می‌کند. اما زمانی که بسته می‌شود، تمامی ... تنگه هرمز؛ مسئله‌ای فراتر از درگیری‌های منطقه‌ای

ادامه

آسیا, آمریکا, اروپا, اسراییل, اقتصادی, انرژی, ایران, پاکستان, تحلیل, تنگه هرمز, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, مقاله

آمریکا به نقض حاکمیت عراق متهم شد

«برهم صالح»، رییس جمهوری عراق بمباران چندین منطقه از جمله فرودگاه در حال ساخت کربلا توسط نیروهای آمریکایی را نقض حاکمیت ملی کشورش دانست.

 

صالح در بیانیه ای که السومریه نیوز منتشر کرده نوشته است که ریاست جمهوری عراق بمباران چندین منطقه از جمله فرودگاه در حال ساخت کربلا توسط نیروهای خارجی که منجر به شهادت و زخمی شدن نیروهای امنیتی و شهروندان غیر نظامی عراق شد را محکوم و آن را نقض حاکمیت ملی می‌داند.

 

وی همچنین از جامعه بین‌الملل خواستار حمایت از عراق و احترام به حاکمیت و تصمیم ملی و استقلال این کشور شد.

 

رئیس جمهور عراق بار دیگر تاکید کرد که رسیدگی به اوضاع امنیتی از طریق حمایت از دولت عراق در انجام وظایف و ارتقای توان خود در اجرای قانون و حمایت از حاکمیت و جلوگیری از تبدیل شدن خاک آن به میدان جنگ نیابتی به دست می‌آید.

 

برهم صالح گفت که نقض های مکرری که دولت در معرض آن قرار می‌گیرد، تضعیف سیستماتیک قدرت و توانایی آن همراه با مرحله‌ای که در آن عراق با چالش‌های گسترده و بی‌سابقه نظیر سیاسی، اقتصادی، امنیتی، مالی و بهداشتی روبه رو بوده خطرناک است.

 

وی تاکید کرد: اگر این خطرات ادامه یابد باعث می‌شود که عراق به وضعیت بی‌دولتی دچار و به هرج ومرج کشیده شود، به ویژه آنکه با وجود نشانه‌هایی از تلاش گروه داعش برای انجام اقدام‌های تروریستی بیشتر همراه است.

 

رئیس جمهور عراق در ادامه گفت که این لحظه تاریخی نیازمند انسجام ملی و وحدت صفوف پیرامون پروژه ملی متمرکز بر کشور دارای حاکمیت و تصمیم مستقل و جلوگیری از تبدیل عراق به میدان دیگران و تمرکز بر حمایت و تکمیل پیروزی بر تروریسم است.

 

وی از جامعه بین‌الملل خواست تا عراق را در این تلاش و احترام به حاکمیت و تصمیم ملی مستقل حمایت کنند.

 

پلیس بابل عراق: ۱۵ نیروی امنیتی در حمله آمریکا کشته یا زخمی شدند

 

فرماندهی پلیس بابل امروز (جمعه) از کشته و زخمی‌شدن ۱۵ عضو پلیس در اثر بمباران آمریکا در منطقه «جرف النصر» این استان خبر داد.

 

فرماندهی پلیس بابل در بیانیه‌ای که خبرگزاری الاخباریه منتشر کرده نوشت که جنگنده‌های آمریکایی پاسگاه‌ها و مقرهای ستاد بسیج مردمی، ارتش و نیروهای ضربتی عراق در منطقه جرف النصر را در نخستین ساعت بامداد امروز بمباران کردند. این حملات شامل مناطق مرکزی، السعیدات و بهبهانی بود.

 

در این بیانیه آمده است که در این حمله‌ها سه نفر از اعضای ارتش عراق به شهادت رسیدند و ۵ نفر دیگر زخمی شدند.

 

فرماندهی پلیس بابل اعلام کرد که هنوز از سرنوشت دو همکار دیگر پلیس تا این لحظه که سقف پاسگاه آنها به دلیل بمباران تخریب شده اطلاعی در دست نیست.

 

به گزارش پایگاه خبری “آفاق”، یکی از این افراد کشته شده، از کارمندان غیر نظامی فرودگاه درحال احداث کربلا بود که در تجاوز هوایی جنگنده‌های آمریکایی جان باخته است.

 

همچنین در این حملات ۲ نیروی پلیس استان بابل نیز کشته شده‌اند.

 

هفت مجروحان این تجاوز هوایی نیز شامل سه نیروی الحشد الشعبی، دو نیروی ارتش و دو نیروی وابسته به وزارت کشور عراق هستند.

 

ستاد رسانه‌ای اطلاعاتی عراق بامداد جمعه در بیانیه‌ای با تأیید حملات جنگنده‌های آمریکا اعلام کرد که پایگاه‌های وابسته به الحشد الشعبی، هنگ‌های اضطراری و کماندوهای لشکر ۱۹ ارتش عراق را هدف تجاوز هوایی ایالات متحده قرار گرفته است.

 

وزارت دفاع آمریکا بامداد روز جمعه نیز اعلام کرد که پنج مقر تسلیحاتی شبه نظامیان شیعه عراق هدف عملیات نظامی قرار گرفته است.

 

بدنبال تجاوز هوایی آمریکا به پایگاه‌های الحشد الشعبی در مناطق مختلف عراق، نیروهای امنیتی عراقی به صورت گسترده در نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد و در برخی از استان‌هایی که حملات ایالات متحده صورت گرفته است، مستقر شدند.

 

شبکه المیادین نیز گزارش داد که جنگنده‌های آمریکایی در آسمان “خان النخیله” منطقه واقع میان کربلا و نجف واقع در جنوب عراق در حال پرواز هستند.

 

المیادین همچنین گزارش داد که حملات آمریکایی‌ها مقر فرماندهی عملیات الجزیره، الطبابه” والفارسیه در “جرف النصر” را هدف قرار داده است.

 

حمله جنگنده‌های آمریکایی به پایگاه‌های الحشد الشعبی دو روز پس از آن صورت گرفت که پایگاه التاجی محل حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در ۳۰ کیلومتری شمال بغداد چهارشنبه شب گذشته هدف ۱۹ راکت کاتیوشا قرار گرفت که در جریان آن چهار نظامی آمریکایی و انگلیسی کشته و ۲۶ نظامی دیگر زخمی شدند.

“حمله تلافی‌جویانه” آمریکا به مواضع ایران در سوریه

خبرگزاری آناتولی می‌گوید جنگنده‌های ائتلاف به رهبری آمریکا “سه موضع نظامی متعلق به ایران” در سوریه را بمباران کردند. ظاهرا این اقدام در واکنش به پرتاب موشک به یک پایگاه محل استقرار نیروهای ائتلاف در عراق انجام شده است.

ادامه

امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق