شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا: جنگ فناوری آمریکا و چین برای دنیا گران تمام می‌شود

شبکه ان.بی.سی نیوز استرالیا گزارش داد، ایالات متحده تلاش کرده است تا مانع از ظهور چین در به اصطلاح جنگ سرد فناوری شود که در حال تبدیل شدن به میدان جنگ تعیین کننده برای رقابت بین دو کشور است.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, دانش, مقاله

وابستگی آمریکا به فناوری “ارزان اما کارآمد” چین

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت پهپادهای پیشرفته برای انجام ماموریت‌های تصویربرداری که وزارت دفاع آمریکا برای جایگزینی نمونه‌های چینی ساخته، بسیار گران تر و ناکارآمدتر از مدل‌های چینی از آب درآمده و نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از نمونه ارزان و درعین حال باکیفیت چینی استفاده کنند.

ادامه

امریکا, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

رئیس‌جمهوری کوبا واکسن آبدالا با اثربخشی ۹۲.۲ درصدی را رویدادی افتخارآمیز برای این کشور و دانشمندان آن دانست

به دنبال نتایج بالینی موفقیت‌آمیز واکسن «آبدالا» و اثربخشی ۹۲.۲ درصدی، این واکسن ساخت کوبا تاییدیه استفاده اضطراری را دریافت کرده و منطقه آمریکای لاتین و کارائیب عملا به نخستین واکسن بومی برای مقابله کرونا دست یافته است.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, کوبا

۴ مورد ابتلا به فلج صورت بین دریافت‌کنندگان واکسن کرونای “فایزر”

سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) ۴ مورد ابتلا به فلج صورت را در میان داوطلبان دریافت کننده واکسن کووید-۱۹ شرکت “فایزر” و “بیونتک” گزارش کرده است.

 

به گزارش ایسنا، یک گزارش جدید از رگولاتورهای سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) نشان داده است که چهار داوطلب واکسن آزمایشی کووید-۱۹ شرکت “فایزر”(Pfizer) پس از دریافت این واکسن آزمایشی دچار فلج صورت معروف به “فلج بل”(Bell’s palsy) شده‌اند.

 

“فلج بل” یک بیماری است که باعث فلج موقتی عضلات صورت می‌شود. این بیماری می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که عصبی که عضلات صورت شما را کنترل می‌کند، ملتهب، متورم یا فشرده شود.

 

فلج عصب زوج هفتم مغزی یا عصب صورتی منجر به “فلج بل” می‌شود. در این حالت عضلات صورت به صورت ناگهانی و به‌ طور موقت فلج می‌شوند، اغلب تنها یک طرف صورت را گرفتار می‌کند. درگیری عصب صورتی معمولاً به تنهایی یک بیماری نیست، بلکه علامتی از یک بیماری دیگر مانند عفونت، آسیب یا تومور عصب صورتی است. فلج خودبخودی عصب صورت بدون شواهد سایر بیماری‌ها، “فلج ایدیوپاتیک بل” نامیده می‌شود. اگرچه دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد “فلج بل” دارای یک مکانیسم ایمنی التهابی ویروسی است. این بیماری در هر گروه سنی رخ می‌دهد ولی در ۲۰ تا ۴۰ سالگی شایع تر است. در یک جمعیت صدهزار نفری سالانه ۱۰ تا ۲۰ مورد از آن رخ می‌دهد.

 

علائم فلج بل شامل ضعف در یک طرف صورت، انقباضات کوتاه‌مدت عضلانی، افتادگی پلک و لب، اشک‌ریزش و سرازیر شدن آب دهان در طرف مبتلا، خشکی چشم، خشکی دهان، اختلال چشایی، مشکل در مکیدن پستان توسط نوزاد و لبخند کج می‌باشد.

 

سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) در گزارش خود اضافه کرده که مشخص نیست که چه عواملی باعث “فلج بل” در این چهار داوطلب شده است. این یعنی اینکه لزوما بر اثر تزریق واکسن کووید-۱۹ “فایزر” نبوده است.

 

بر اساس گزارش رسانه‌ها، رگولاتورها از متخصصان بهداشت خواسته‌اند داوطلبانی را که در آزمایشات واکسن کووید-۱۹ شرکت “فایزر” کرده‌اند، تحت نظر داشته باشند.

 

پیش از این، “آلبرت بورلا” مدیرعامل شرکت “فایزر” در مورد درجه تاثیر این واکسن، مشکوک به نظر می‌رسید. وی در جریان مصاحبه خود با شبکه “ان بی سی” گفت: من فکر می‌کنم این چیزی است که باید بررسی شود. ما در حال حاضر درباره آنچه که دیده‌ایم، مطمئن نیستیم.

تلاش برای بی اعتبار کردن واکسن روسی کرونا

سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: اقدامات اطلاعاتی با تأمین مالی خارجی، به منظور بی‌اعتبار کردن واکسن “اسپوتنیک-۵” علیه ویروس کرونا در حال انجام است، ولی انتشار این اطلاعات کاذب ، باعث افزایش خواص درمانی واکسن‌های خارجی نمی‌شود.

ادامه

جهان, خبر, دانش, روسیه, شرق اروپا

ریانووستی از مرگ ۶ نفر در مراحل آزمایش واکسن کرونا شرکت فایزر خبر داد

پایگاه خبری روسی ریانووستی به نقل از اداره غذا و دارو آمریکا اعلام کرد که شش نفر پس از دریافت واکسن آزمایشی تولید شده توسط شرکت داروسازی آمریکایی “فایزر” و شرکت آلمانی “بایون تک” جان خود را از دست دادند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر

اذعان مجله «فورچون» آمریکا، به برتری واکسن‌های کرونای چین در جهان

مجله آمریکایی «فورچون» در گزارشی به این موضوع پرداخت که واکسن‌های ضد کرونای تولید شده توسط کشور چین چطور می‌توانند خلأهای باقی مانده در پروسه تولید و تامین واکسن‌های تولید شده توسط شرکت‌های آمریکایی «فایرز» و «مودرنا» و شرکت انگلیسی «آسترازنکا» را پر کنند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, المان, امریکا, اندونزی, انگلستان, جهان, چک, دانش, مقاله