چین: همکاری مسکو و پکن به کشورهای ثالث ارتباطی ندارد

سفارت چین در ایالات متحده در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ درباره قصد او برای گفت‌وگو با “شی جین‌پینگ”، همتای چینی خود درباره توقف خرید نفت از روسیه، اعلام کرد که کشورهای ثالث نباید در همکاری‌ دوجانبه میان مسکو و پکن مداخله کنند. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، لیو پنگ‌یوی، سخنگوی ... چین: همکاری مسکو و پکن به کشورهای ثالث ارتباطی ندارد

ادامه

آمریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, کره جنوبی, گزارش

وزیر دفاع ایتالیا تحریم‌های روسیه را بی‌اثر دانست

وزیر دفاع ایتالیا به صراحت اعلام کرد که تحریم‌های اعمال‌شده از سوی غرب علیه روسیه فاقد تأثیر بوده و دلیل آن، عدم مشارکت اکثریت کشور‌های جهان است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ گیدو کروزتو، وزیر دفاع ایتالیا، اثربخشی تحریم‌های غرب علیه روسیه را به دلیل عدم مشارکت اکثریت کشور‌های جهان در اجرای ... وزیر دفاع ایتالیا تحریم‌های روسیه را بی‌اثر دانست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جنوب اروپا, جهان, چین, روسیه, غرب, مجارستان, هندوستان

دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به فشار آمریکا برای توقف خرید نفت و گاز روسیه، تاکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری درباره واردات انرژی بر پایه منافع ملی ژاپن انجام خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یوجی موتو، وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ... دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گروه ۷, منافع ملی, هندوستان

تنش برفراز دریای جنوبی چین؛ استرالیا به چین اعتراض کرد

استرالیا پس از شلیک منور توسط جت جنگنده چینی در نزدیکی هواپیمای تجسسی این کشور، اعتراض دیپلماتیک خود را به پکن اعلام کرد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه ای بی سی استرالیا، در آخرین مورد از رویارویی بین نیروی دفاعی استرالیا و ارتش چین، یک هواپیمای تجسسی P-8 استرالیا در ... تنش برفراز دریای جنوبی چین؛ استرالیا به چین اعتراض کرد

ادامه

آمریکا, استراتژیک, استرالیا, انگلیس, تنش‌زایی, جنگ سرد, چین, خبر, دریای جنوبی چین, ژاپن, فیلیپین

قدرت‌نمایی پکن همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا

پکن همزمان با پایان رزمایش دریایی میان آمریکا، فیلپین و چند کشور متحد ایالت متحده، یک رزمایش نظامی در دریای جنوبی چین برگزار کرد. به گزارش روز جمعه ایرنا از نشریه صبح جنوب چین، این رزمایش در منطقه محدودی از آب‌های جنوب غربی صخره جزیره «خوانگ‌ین» (Huangyan Island) برگزار شد. این صخره مثلثی‌شکل از مجموعه‌ای ... قدرت‌نمایی پکن همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا

ادامه

آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, دریای جنوبی چین, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

روسیه: آمریکا اجازه اخلاقی برگزاری نشست دموکراسی را ندارد

وزارت امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آمریکا با داشتن نواقص متعدد در عرصه دموکراسی، اجازه اخلاقی برای برگزاری نشست دموکراسی را ندارد.

 

به گزارش ایرنا، در بیانیه وزارت خارجه روسیه  خاطرنشان شده است: آمریکا قبل از اینکه به صدور دموکراسی بپردازد، باید مسائل داخلی خود از جمله تفرقه بوجود آمده در جامعه این کشور را برطرف کند.

 

در این بیانیه گفته شده است: آمریکا در حالی سعی دارد نقش رهبر جهانی دموکراسی را ایفا کند که این کشور سال‌هاست که بیشترین تعداد زندانیان را دارد و در زندان‌های این کشور بیش از دو میلیون نفر در حبس بسر می‌برند.

 

وزارت خارجه روسیه در ادامه بیانیه گفته است: شرایط حبس بسیاری از زندانهای آمریکا تحقیرآمیز است و واشنگتن همچنان درباره شکنجه افراد در زندان گوانتانامو سکوت می‌کند.

 

«سازمان های اطلاعاتی امریکا مبتکر ایجاد زندان‌های سری در کشورهای متحد خود هستند اقدامی که در جهان بی‌سابقه است.»

 

در بخش دیگر بیانیه وزارت خارجه روسیه خاطرنشان شده است که لابی‌گری در آمریکا امری قانونی شده است. بسیاری از نمایندگان مجالس قانونگذاری آمریکا در واقع بخش های تجاری را کنترل می‌کنند و آنها در داخل آمریکا و کشورهای دیگر منافع حامیان خود یعنی شرکت‌های بزرگ و نه مردم را تامین می‌کنند.

 

آمریکا میزبان اجلاس سران برای دموکراسی است که سران کشورها، فعالان حقوق بشر و تجار را از ۹ تا ۱۰ دسامبر (۱۸ تا ۱۹ آذرماه) از طریق ویدئو کنفرانس گرد هم می آورد. از نمایندگان ۱۱۰ کشور و منطقه برای این اجلاس دعوت شده است.

 

جمهوری اسلامی ایران، روسیه، مجارستان، چین، ترکیه، عربستان سعودی، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، کره شمالی، ونزوئلا، نیکاراگوئه، سودان و اتیوپی و همچنین تعدادی دیگر از کشورهای آفریقایی، آمریکای لاتین و آسیا در فهرست دعوت شدگان این اجلاس نیستند.

 

وزارت خارجه آمریکا درحالی در یک حرکت نمایشی قصد برگزاری نشست دموکراسی با دعوت از ۱۱۰ کشور جهان را دارد که خود دمکراسی در کشور میزبان با توجه به سرکوب خیزش های مدنی، رفتارهای نژادپرستانه و آنچه در ششم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۷ دی ماه ۱۳۹۹) و درحمله به کنگره آمریکا از سوی سفیدپوستان آمریکایی رخ داد، از سوی معتبرترین نهادها و موسسات بین المللی زیر سوال قرار گرفته است.

 

دیمیتری پسکوف»، سخنگوی مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه پیشتر اعلام کرده بود که کرملین مخالف برگزاری «نشست دموکراسی» آمریکا بدون حضور همه کشورها است و این اقدام را تلاشی از سوی واشنگتن برای اختصاصی کردن دمکراسی می‌داند.

 

به گزارش ایرنا، پسکوف  به خبرنگاران گفت که تصمیم مقامات ایالات متحده برای دعوت نکردن برخی کشورها از جمله روسیه و چین به اجلاس سران کشورها برای دموکراسی، تلاشی برای «کشیدن خط جدایی و «خصوصی کردن دمکراسی» است.

 

پسکوف اظهار داشت: «ما نگرش منفی نسبت به این رویداد آتی داریم و متاسفانه، ایالات متحده ترجیح می دهد خطوط جداکننده جدیدی ایجاد کند؛ این به هیچ وجه با روحیه عمومی در جهان مرتبط نیست.»

 

سفرای روسیه و چین در آمریکا در مقاله ای با انتقاد از نشست دمکراسی که قرار است آمریکا برگزار کند، اعلام کردند که برگزاری این نشست رویارویی های ایدئولوژیکی را در سطح جهانی تشدید می‌کند.

 

به گزارش ایرنا، «آناتولی آنتونف» و  «کین گانگ» سفرای روسیه و چین در واشنگتن در مقاله مشترکی در نشریه آمریکایی نشنال اینترست که بخشی از آن روز شنبه در خبرگزاری تاس روسیه منتشر شد، هشدار دادند که برگزاری نشست دمکراسی توسط آمریکا باعث تشدید رویارویی ایدئولوژیکی و ایجاد خطوط حائل جداکننده در جهان می‌شود.

 

معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد اعلام کرد که نشست دمکراسی آمریکایی به سازمان ملل ضربه می زند و اختلافات و مسائل جدید بوجود می‌آورد.

 

دمیتری پولیانسکی در توئیتی نوشت: به اصطلاح نشست دمکراسی که آمریکا می‌خواهد برگزار کند، ابتکاری تاسف آور است که می‌تواند به تلاش‌های سازمان ملل ضربه بزند.

 

ایالات متحده امریکا در سال ۱۹۵۷ دولت دموکرات دکتر محمد مصدق را در ایران سرنگون کرد و دیکتاتوری محمد رضا شاه را در ایران مجددا برقرار ساخت.

نظرسنجی| بیم آمریکایی‌ها از قدرت چین و‌کاهش اعتماد به‌قدرت نظامی آمریکا

نتایج یک نظرسنجی در آمریکا نشان داد که شهروندان این کشور چین را تهدید نخست نظامی، امنیتی می‌دانند و اعتماد به ارتش ایالات متحده کاهش یافته است.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه

رزمایش روسیه و کشورهای آسیایی دریکی از مهم‌ترین شاهراهای نفتی جهان

نیروی دریایی روسیه و چند کشورعضو «آسه آن» رزمایش دریایی را در «ملاکا»، مهم‌ترین شاهراه حمل و نقل دریایی در دنیا پس از تنگه هرمز برگزار کردند.

ادامه

آ. سه. آن, اقتصادی, امریکا, اندونزی, تایلند, جهان, چین, روسیه, سنگاپور, کامبوج, مالزی, میانمار, ویتنام

تمرین بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا برای حمله به روسیه

یک مقام ارشد دولت روسیه عصر سه‌شنبه از طرح حمله بمب‌افکن‌های آمریکا به روسیه و افزایش پروازهای هواپیماهای این کشور نزدیک مرزهای روسیه خبر داد.

ادامه

اتحاد شوروی, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, ناتو

روسیه از اخراج کارمندان قدیمی سفارت آمریکا خبر داد

خبرگزاری ریا نووستی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که وزارت خارجه روسیه دستور داده است کارمندان سفارت آمریکا که بیش از سه سال در مسکو بوده‌اند، باید تا تاریخ ۳۱ ژانویه ۲۰۲۲ روسیه را ترک کنند.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای لاتین, بلاروس, جنگ سرد, جهان, روسیه, ژئوپلیتیک, شرق اروپا, گزارش, ناتو