کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

دولت چین در این هفته با کارزاری دیپلماتیک، برای توقف جنایات اسرائیل تلاش و رئیس جمهور چین با انتشار پیامی، تاب‌آوری تاریخی ایرانیان را یادآوری کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایرنا: با شروع اقدامات نظامی و تروریستی اسرائیل در خاک ایران از روز جمعه ۲۳ خرداد ماه، دولت چین در این هفته با ... کارزار دیپلماتیک چین علیه آمریکا و اسرائیل با تاکید بر تاب‌آوری تاریخی ایرانیان

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, پیام, تروریسم, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, صلح, یونان

دولت ترامپ خواستار برکناری فرانچسکا آلبانیز از سمت خود شد

پایگاه خبری واشنگتن فری بیکن اعلام کرد که دولت ترامپ رسماً از سازمان ملل متحد درخواست کرده است که فرانچسکا آلبانیز را از سمت خود برکنار کند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، این پایگاه خبری آمریکایی خاطر نشان کرد که دولت ترامپ، آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در فلسطین را به ... دولت ترامپ خواستار برکناری فرانچسکا آلبانیز از سمت خود شد

ادامه

آمریکا, استراتژی, اسراییل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, گرسنگی

ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کاخ سفید دوشنبه شب اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به ... ترامپ رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال کوبا اتخاذ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, کوبا

افشاگری وال‌استریت‌ژورنال از پشت‌پرده حمله اسرائیل به ایران

رسانه آمریکایی از اطلاع و همدستی واشنگتن با تل‌آویو برای حملات تجاوزکارانه به ایران خبر داد. به گزارش خبرآنلاین رسانه آمریکایی به نقل از منابعی در ارتش اسرائیل گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و مشاوران نظامی او چهار روز قبل از حمله ۱۳ ژوئن، تصمیم نهایی برای حمله به ایران را گرفته بودند. ... افشاگری وال‌استریت‌ژورنال از پشت‌پرده حمله اسرائیل به ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تجاوز نظامی, تروریسم, جهان, قطر, گزارش

ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

سران کشورهای عضو ناتو در هلند در بیانیه ای ۵ بندی ادعا کردند: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا – آتلانتیک است! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سران کشورهای عضو ناتو که در هلند گرد هم آمدند پس از یک اجلاس کوتاه، از افزایش چشمگیر هزینه‌های دفاعی حمایت کرده و تعهد ... ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

ادامه

آلبانی, آمریکا, اروپا, اقتصادی, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, گزارش, ناتو, هلند

القاعده در افغانستان پشت سر طالبان قدم برمی‌دارد

مساله خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان که در دوره اوباما مطرح و در دوره ترامپ به مذاکره با طالبان منجر شده بود، در دوره بایدن جنبه عملیاتی پیدا کرد.

 

اعتمادآنلاین| سید عماد حسینی- مساله خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان که در دوره اوباما مطرح و در دوره ترامپ به مذاکره با طالبان منجر شده بود در دوره بایدن جنبه عملیاتی پیدا کرد.

 

بر اساس توافقی که بین رئیس‌جمهور سابق آمریکا و گروه طالبان، بدون حضور دولت مرکزی افغانستان، انجام پذیرفت، واشینگتن متعهد به خارج کردن تمامی نظامیان خود از این کشور شده و در مقابل طالبان نیز قول داده است از حجم خشونت خود در افغانستان بکاهد.

 

مفاد این توافق در ظاهر ساده به نظر می‌رسد، اما در ازای خروج نیروهای آمریکایی و تسلیم پایگاه‌های این کشور به دولت افغانستان به هیچ وجه حجم خشونت‌ها در این کشور به ویژه در سایه آغاز دوباره‌ی کشورگشایی طالبان کاهش نیافته است.

 

گرچه رئیس‌جمهور آمریکا با صدور این فرمان به تلفات مستمر نظامیان آمریکایی در خاک افغانستان پایان داد تا هزینه‌ای بیشتر از سه هزار و ۴۰۰ کشته و یک تریلیون دلار پرداخت نشود، با این حال تصور نمی‌شود با خروج این نیروها، که دست‌کم باید ۱۰ سال پیش به انجام می‌رسید، افغانستان روی آرامش و امنیت را ببیند.

 

افغانستان که از اوایل دهه ۸۰ میلادی تاکنون چیزی به نام آرامش را تجربه نکرده در مقابل سناریوهایی قرار گرفته است که بد و بدتر بودن ساده‌ترین توصیف در مورد آنهاست.

 

شاید بدترین سناریو شعله‌ور شدن دوباره‌ی جنگ داخلی در این کشور است، حال آنکه سلطه طالبان بر افغانستان یک فاجعه برای مردم این کشور به شمار می‌رود و اعمال حاکمیت دولت مرکزی هم می‌تواند به معنای ادامه جنگ و درگیری در این کشور باشد.

 

شبه‌نظامیان طالبان امروز سودای حکومت بر تمام افغانستان و بردن این کشور به زیر سلطه امیرالمومنین را دارند، در حالی که با کاهش حاکمیت دولت مرکزی بر اثر حملات گروه طالبان، شاهد قدرت گرفتن مجدد جریان‌های سلفی تکفیری همچون گروه دولت اسلامی در خراسان (شاخه افغانستان داعش) و تکاپوی شدید گروه القاعده برای عرض اندام نظامی و مسلحانه در این کشور هستیم.

 

بسیار نگران‌کننده و وحشتناک است که گروه القاعده که حملات ۱۱ سپتامبر را از داخل افغانستان برنامه‌ریزی و هدایت کرده بود، دوباره در افغانستان در حال قدرت گرفتن است.

 

همچنین پذیریش این واقعیت که به هر روی گروه القاعده در دوره‌ای مرتکب حملات ۱۱ سپتامبر شد و جهان را تحت تاثیر خود قرار داد که گروه طالبان بر افغانستان حکومت می‌کرد. این واقعیت در کنار همسویی عقیدتی و آبشخور مشترک‌‌ ایدئولوژیکی هر ۲ ساختار این چراغ خطر را برای صاحب‌نظران روشن می‌کند که احتمال تکرار همان سناریو همچنان پابرجاست.

 

بی‌تردید حتی اگر جنگ داخلی‌ هم درنگیرد، هر جا گروه طالبان حاکمیت سرزمینی پیدا کند اندیشه‌های سلفی افراطی‌اش را با خود خواهد برد و به تبع آن بستر فعالیت گروه‌هایی همچون گروه القاعده را که رویکردهای سلفی دارند نیز فراهم خواهد کرد.

 

به زعم کارشناسان، امروز القاعده قدم به قدم پشت سر طالبان در حال پیشروی محسوس و نامحسوس در افغانستان است و به طور حتم در صورت ادامه این روند، بار دیگر القاعده به صدر اخبار جهان بازخواهد گشت.

انتشار فیلمی از اعدام ۲۲ کماندوی تسلیم شده افغان توسط طالبان + فیلم

ویدئویی که سی ان ان از اعدام ۲۲ کماندوی افغان در هنگام تسلیم توسط طالبان منتشر کرده است ، انتقادات به عقب نشینی نیروهای آمریکایی از افغانستان را تشدید کرده است.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, انگلستان, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, گزارش, ویدیو

کاراکاس: شرکت آمریکایی دخیل در ترور رئیس‌جمهور هائیتی در توطئه علیه مادورو هم دست داشت

رئیس مجلس شورای ملی ونزوئلا گفت که شرکت امنیتی آمریکایی CTU که گفته می‌شود هفته گذشته در ترور رئیس جمهور هائیتی دست داشته، در توطئه علیه مادورو در سال ۲۰۱۸ نیز مشارکت داشته است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, دخالت نظامی, کلمبیا, هائیتی, ونزوئلا

دخالت آمریکا در ترور رئیس جمهور هائیتی؛ مسکو خطاب به اروپا؛ تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کو؟

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به دست داشتن عوامل مرتبط با یک شرکت امنیتی آمریکایی در ترور رئیس جمهور هائیتی با طعنه به کشورهای غربی گفت، تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کجا هستند؟

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, تحریم, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, هائیتی