گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

۲۰۲۱ سال رشد ۱۰.۹ درصدی ویتنام و شرایط متفاوت اقتصادهای پیشرو جنوب شرق آسیا

تارنمای نیکی ژاپن گزارش داد، شش اقتصاد پیشرو در جنوب شرق آسیا طی سال ۲۰۲۱ با شرایط اقتصادی متفاوتی روبرو خواهند شد و به سطح پیش از شیوع بیماری کرونا باز خواهند گشت.

 

به گزارش ایرنا، این رسانه آسیایی افزود: همچنین پیش‌بینی شده است در سال جاری میلادی سنگاپور، فیلیپین و تایلند نیز با شرایط سخت اقتصادی روبرو شوند.

 

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول حاکی است: با وجود احتمال بالای رونق اقتصادی ویتنام، اندونزی و مالزی در سال ۲۰۲۱، اما همچنان به سبب ایجاد تغییرات در دولت آمریکا نمی‌توان با قطعیت در خصوص وضعیت اقتصادی شش کشور مذکور اظهار نظر کرد.

 

این صندوق همچنین پیش‌بینی کرد، اقتصاد ویتنام با شاخص رشد ۱۰۸.۴ در سال جاری میلادی رشد ۱۰.۹ درصدی را تجربه کند که بیشترین رقم در میان کشورهای آسیا و اقیانوسیه به شمار می‌آید.

 

در میان کشورهای این منطقه، ویتنام موفق شد زودتر از سایرین بیماری کرونا را مهار کند؛ در نتیجه رشد اقتصادی این کشور در ۲۰۲۰ در مقایسه با دیگر کشورهای این منطقه بیشتر شد.

 

اندونزی نیز با شاخص رشد ۱۰۴.۵ در جایگاه دوم پس از ویتنام قرار گرفت.

 

انتظار می‌رود با تصویب قانون جدید توسط «جوکو ویدو» رئیس جمهوری اندونزی، این کشور بتواند با ایجاد مشاغل و جذب سرمایه گذاران جدید بر رشد اقتصادی خود بیفزاید.

 

همچنین پیش‌بینی شده است مالزی با شاخص رشد ۱۰۱.۳ بتواند در سال ۲۰۲۱ رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند.

 

بر پایه این گزارش، انتظار نمی‌رود میزان شاخص رشد در کشورهایی مانند سنگاپور، فیلیپین و تایلند تا سال ۲۰۲۲ از سطح ۱۰۰ فراتر رود.

 

رکود صنعت گردشگری

 

یکی از بخشهایی که به سبب شیوع بیماری کرونا در منطقه آسیا و اقیانوسیه با بیشترین خسارات مالی روبرو شد، صنعت گردشگری است. بخش گردشگری تایلند که حدود ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد، در سال ۲۰۲۱ نیز با مشکلات فراوانی روبرو خواهد بود چرا که از سرگیری گردشگری در جهان به سبب تداوم روند همه گیری کرونا همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

 

همچنین نمی‌توان چشم انداز روشنی را برای صنعت گردشگری در سنگاپور متصور شد. آمارها نشان می‌دهد کرونا سبب شده است آسیا و اقیانوسیه رتبه نخست را با کاهش ۷۲ درصدی از نظر ورود گردشگر خارجی به خود اختصاص دهد. این مساله سبب شده است دست کم ۶۳ میلیون نفر در این منطقه شغل خود را از دست بدهند.

 

بنابر اعلام سازمان جهانی گردشگری، در سال ۲۰۲۰ صنعت گردشگری با افت ۷۰ درصدی مواجه شد. شمال شرق آسیا با ۸۳ درصد بیشترین کاهش و پس از آن به ترتیب جنوب شرق آسیا با ۶۴ و اقیانوسیه و جنوب آسیا به ترتیب با ۵۸ و ۵۵ درصد بیشترین کاهش ورود گردشگر خارجی را داشته اند.

 

کاهش ۷۲ درصدی ورود گردشگران خارجی سبب شده است تعداد قابل توجهی از مشاغل مرتبط با صنعت گردشگری از بین برود. به عنوان مثال بخش هتلداری در تایلند متحمل خسارت ۴۰ درصدی شده است.

 

مالزی نیز سالانه حدود ۳۰ میلیون گردشگر خارجی دارد که درآمد حاصل از آن قریب به ۲۰ میلیارد یورو (۲۱. ۵ میلیارد دلار) برای دولت بوده که با گسترش کرونا بیشتر این درآمد از بین رفته است.

چین بیش از ۵ هزار تن تجهیزات ضد کرونا به اروپا ارسال کرد

چین طی سال میلادی ۲۰۲۰ حدود ۵ هزار و ۶۶۰ تن تجهیزات پزشکی و بهداشتی برای مقابله با کرونا به کشورهای اروپایی صادر کرده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, ایتالیا, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, صربستان, فرانسه, لهستان, همبستگی