چین: گویا برخی در آمریکا عقل خود را از دست داده‌اند

پکن در واکنش به افزایش تعرفه‌های آمریکا بر برخی از کالاهای چینی از جمله خودروهای برقی که مدتی است در روابط تجاری دومین اقتصاد بزرگ دنیا با غرب چالش به وجود آورده، اعلام کرد که گویا برخی در واشنگتن عقل خود را از دست داده‌اند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، وانگ یی وزیر خارجه ... چین: گویا برخی در آمریکا عقل خود را از دست داده‌اند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, چین, شرق آسیا, غرب

پاسخ وزیر خارجه هند به تهدیدهای آمریکا در مورد توافق چابهار

یک روز پس از اینکه واشنگتن، هند را به تحریم به دلیل توافق ۱۰ ساله با ایران بر سر بهره‌برداری از بندر چابهار تهدید کرد، وزیر امور خارجه هند تاکید کرد که این پروژه به نفع کل منطقه خواهد بود. به گزارش ایسنا، سوبرا مانیام جایشانکار، وزیر خارجه هند با ذکر این نکته که آمریکا ... پاسخ وزیر خارجه هند به تهدیدهای آمریکا در مورد توافق چابهار

ادامه

آسیای میانه, آمریکا, افغانستان, اقتصادی, ایران, تحریم, جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, هندوستان

آلمان با تعیین تعرفه بر واردات خودروهای برقی از چین مخالفت کرد

اولاف شولتس صدراعظم آلمان با اعمال و تعیین تعرفه بر واردات خودروهای برقی از چین مخالفت کرد. به گزارش ایرنا به نقل از آناتولی، شولتس سه‌شنبه درباره تصمیم آمریکا برای تعیین تعرفه بر واردات خودروهای برقی از چین اظهار کرد: در حال حاضر، ۵۰ درصد از خودروهای برقی وارداتی چین شامل برندهای غربی است که ... آلمان با تعیین تعرفه بر واردات خودروهای برقی از چین مخالفت کرد

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, چین, خبر, شرق آسیا

سرمایه‌داری بزرگ تمایلی به افزایش هماهنگ دستمزدها ندارد

گفتگوی “هوگو گُزمن”، سردبیر نشریه “ال سیگلو”، با “آندره سولیمانو”، اقتصاددان برجسته شیلی- ۲۹ مارس ۲۰۲۴/ ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ این اقتصاددان با تجربه بر این امر تأکید می کند که “سرمایه‌داری کلان، از انجام هرگونه اصلاحات به‌سود اتحادیه‌های کارگری جلوگیری می‌کند” و “مسئله سطح پایین دستمزدها در شیلی، مقدار زیادی به قدرت چانه‌زنی بسیار محدود ... سرمایه‌داری بزرگ تمایلی به افزایش هماهنگ دستمزدها ندارد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, برابری اجتماعی, جهان, چین, خصوصی‌سازی, دیدگاه, ژئوپلیتیک, سرمایه‌داری, شیلی, طبقه کارگر, مقاله, نئولیبرالیسم

دولت بایدن تعرفه واردات کالا از چین را به شدت افزایش داد

کاخ سفید در بیانیه‌ای از افزایش شدید وضع تعرفه واردات بر بسیاری از کالاهای چینی با هدف مقابله با آنچه خطرات غیرقابل قبول برای امنیت اقتصادی آمریکا مدعی شده است، خبر داد. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روزنامه دیلی‌میل، جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا امروز سه‌شنبه از افزایش شدید تعرفه‌ها بر کالاهای وارداتی از چین ... دولت بایدن تعرفه واردات کالا از چین را به شدت افزایش داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تنش‌زایی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

تصویب اخذ مالیات از ثروتمندان برای کمک به هزینه‌های کرونایی آرژانتین

سنای آرژانتین طرح اخذ مالیات از حدود ۱۲ هزار شهروند ثروتمند این کشور را برای تامین هزینه های مرتبط با پیامدهای ناشی از شیوع کرونا تصویب کرد.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این طرح در حالی تصویب شد که قرار است از مالیات های بدست آمده از ثروتمندان آرژانتینی در هزینه های مربوط به تدابیر ضدکرونایی از جمله تامین مایحتاج پزشکی و کمک به فقرا و کسب و کارهای خرد استفاده شود.

 

این طرح با ۴۲ رای موافق و ۲۶ رای مخالف به قانون تبدیل شد.

 

دولت آلبرتو فرناندز رئیس جمهوری آرژانتین  امیدوار است ۳.۷۵  میلیارد دلار تحت این طرح بدست بیاورد.

 

آرژانتین با ۴۴ میلیون جمعیت شرایط بدی در دوران کرونا داشته به طوریکه تاکنون بیش از ۱.۴ میلیون نفر در سراسر این کشور به کرونا مبتلا و بیش از ۳۹ هزار و ۵۰۰ فوتی داشته است.

 

وضعیت شیوع کرونا و پیامدهای ناشی از آن نرخ بیکاری و همچنین فقر را که پیشتر در آرژانتین بالا بوده، افزایش داده است.

 

اگر دولت بوئنوس آیرس به این مالیات ها تحت طرح ذکر شده دست یابد، می تواند معادل یک سوم کل هزینه های طی بحران کرونا را در اختیار بگیرد.

 

رئیس جمهوری ارژانتین پیشتر از این طرح مالیاتی به عنوان ” نقطه اغازی برای یک آرژانتین  واحد” یاد کرده بود.

 

گینس گونزالس گارسیا وزیر بهداشت آرژانتین اخیرا از برنامه ریزی دولت برای شروع روند واکسیناسیون کووید_۱۹ در سطح ملی از نیمه نخست ماه ژانویه خبر داد.

 

دولت آرژانتین پیشتر اعلام کرده بود، به دنبال پیامدهای اجتناب ناپذیر شیوع شدید کرونا در این کشور آمریکای لاتین، حدود ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در بحران فقر و عدم امنیت غذایی قرار گرفته اند.

 

بر اساس اعلام دولت آرژانتین شمار افرادی که در این کشور با معضل فقر و عدم امنیت غذایی مواجه بوده و نیازمند حمایت دولتی هستند از هشت میلیون نفر تا پیش از شیوع بیماری همه گیر به حدود ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است. به این ترتیب ۶۲.۹ درصد جمعیت کودکان و نوجوانان آرژانتینی در فقر مالی و دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در فقر شدید به سر می‌برند.

صادرات نفت ونزوئلا به‌رغم تحریم‌های آمریکا سه برابر شد

با وجود تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا و سنگ‌اندازی واشنگتن در روابط این کشور با چین، کاراکاس با افزایش سه برابری، صادرات نفتی خود را به بیش از نیم میلیون بشکه در روز رساند.

ادامه

اکوادور, امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, چین, ونزوئلا

فعال کارگری؛ خصوصی‌سازی عامل فساد، تعطیلی کارخانجات و بیکاری کارگران بوده است

 «نصر الله دریابیگی» گفت: خصوصی‌سازی جز فقر، فساد بیکاری کارگران، تعطیلی واحدهای تولیدی وبدبینی جامعه کارگری نسبت به برخی مسئولین حاصل دیگری نداشته است.

ادامه

اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, کارگری