گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

«امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

کشورهای “شمال جهانی” در انبوهی از سیستم‌های تسلیحاتی‌ای غرق شده‌اند که توانایی چند بار نابودی جهان را دارند. این کشورها نه تنها ارتش‌های مرگبار و خطرناکی دارند، بلکه بزرگ‌ترین صادرکننده تسلیحات به سایر نقاط جهان نیز هستند و به درگیری‌هایی دامن می‌زنند که با دیپلماسی حل‌وفصل‌شدنی‌اند. هرچه زرادخانه تسلیحات آن‌ها بزرگ‌تر باشد، اعتماد به‌نفسِ این ... «امپریالیسم نو»، تسلحیات مرگبار و جنگ طلبی

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, افغانستان, اقتصادی, امپریالیسم, چین, روسیه, ژاپن, شرق, شرق آسیا, عراق, فرانسه, فقر, کره جنوبی, گروه ۷, مقاله, ناتو

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ با ایالات متحده از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند. به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» امروز پنجشنبه، به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق ... چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

نامزد طرفدار چین برنده انتخابات نخست‌وزیری جزایر سلیمان شد

پارلمان جزایر سلیمان، وزیر خارجه سابق این کشور را که معتقد به روابط نزدیک با چین است را به عنوان نخست‌وزیر انتخاب کرد. به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا، مجله کثیرالانتشار «ایندیاتودی» در گزارشی، انتخاب «جرمیا مانل» به عنوان نخست وزیر جزایر سلیمان را یک پیروزی برای چین ارزیابی کرد. براساس این گزارش، نمایندگان پارلمان جزایر ... نامزد طرفدار چین برنده انتخابات نخست‌وزیری جزایر سلیمان شد

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امنیتی, جزایر سلیمان, جنوب اقیانوس آرام, جهان, چین, شرق آسیا

عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از ۳ روستا در مناطق شرقی

فرمانده ارشد اوکراین از عقب‌نشینی نظامیان این کشور از سه روستا در مناطق شرقی خبر داد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، ژنرال «الکساندر سیرسکی» فرمانده ارشد اوکراین از عقب‌نشینی نظامیان این کشور از سه روستا در مناطق شرقی خبر داد. وی گفت که پس از این‌که روسیه تعداد قابل توجهی از نظامیان خود ... عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از ۳ روستا در مناطق شرقی

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

پوست ۲ پزشک مبتلا به “کووید-۱۹” سیاه شد

پوست دو تن از پزشکان ووهان که به “کووید-۱۹” مبتلا شده بودند و تقریبا از چند قدمی مرگ بازگشتند، در نتیجه عوارض داروهایی که طی دوره درمان دریافت کرده بودند سیاه شد.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، آنطور که مشخص است “کروناویروس” همچنان ما را با ویژگی‌های خود شگفت‌زده می‌کند. زیرا پزشکان و محققان روزانه اطلاعات جدید و عجیبی از این ویروس به دست می‌آورند.

 

یکی از عجیب‌ترین اتفاقاتی که برای دو تن از مبتلایان این بیماری رخ داده، سیاه شدن پوست آن‌هاست.

 

دو تن از پزشکان چینی در شهر ووهان که مرکز شیوع کروناویروس است، پس از ابتلا به “کووید-۱۹” تقریبا تا آستانه مرگ پیش رفتند.

 

“یی‌فان”(Yi Fan) و “هو وایفنگ”(Hu Weifeng) که هر دو ۴۲ سال دارند، زمانی‌که در ماه ژانویه سال جاری در بیمارستانی در ووهان به درمان بیماران مبتلا به “کووید-۱۹” می‌پرداختند، خود به این بیماری مبتلا شدند.

 

“لی شاشنگ”(Li Shusheng) یک متخصص ارولوژی و از پزشکان معالج آنها معتقد است که هر دوی این پزشکان در نتیجه مصرف داروهایی که در ابتدای درمان خود دریافت کرده بودند، در پوست خود دچار تیرگی شدند.

 

“لی شاشنگ” افزود: من انتظار دارم که رنگ پوست هر دوی این مردان به مرور زمان به حالت طبیعی بازگردد.

 

همچنین به گزارش پایگاه خبری “جی نیوز” و بنا به گفته بیمارستان “دوستی چین و ژاپن”(China-Japan Friendship) مصرف داروی “پلی میکسین بی” (polymyxin B)که نوعی آنتی بیوتیک است و دیگر داروها که در ابتدای درمان برای این دو نفر تجویز شد، باعث تیرگی پوست آنها شده است.

 

بنا به اعلام بیمارستان دوستی چین و ژاپن داروی “پلی میکسین بی” و دیگر داروها به این دلیل تجویز شد که کنترل عفونت یک درمان کلیدی برای نجات جان آنها بود.

 

مصرف مداوم این دارو، علاوه بر صدمه به کلیه‌ها و دیگر اندام‌های بدن باعث رنگی شدن و تجمع رنگدانه‌ها در سر، صورت، گردن و اندام‌های تحتانی می‌شود که پس از توقف مصرف دارو، رنگ پوست به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

 

در ادامه روند بهبود این پزشکان، عصر دیروز “یی‌فان” گفت که وضعیت تنفسی وی در حال حاضر یکنواخت بوده و در حال گذراندن مراحل توانبخشی و روان درمانی است .وضعیت رنگ پوست او تقریبا به رنگ عادی بازگشته است .

 

“یی فان” در گفت‌وگو با یک خبرنگار گفت: من تقریبا درمان شدم و به زودی توانایی راه رفتن هم پیدا خواهم کرد. هم‌ اکنون وی در حال بازیابی سلامت خود است و پزشکان بیمارستان کمک‌های زیادی به او می‌رسانند.

تصویر تازه ای که روز ۲۰ آوریل(اول اردیبهشت) از دکتر یی فان منتشر شده نشان می‌دهد که رنگ پوست وی در حال بازگشت به حالت عادی است.

 

این در حالیست که پزشک معالج این دو پزشک بیمار می‌گوید که رنگ غیرمعمول پوست آن‌ها در اثر عدم تعادل هورمونی پس از ویروسی شدن کبد ایجاد شده است.

 

آسیب به کبد در بیماران کرونایی در افرادی اتفاق می‌افتد که وضعیت ابتلای آن‌ها بسیار شدید است. اما آسیب‌های کبدی در موارد خفیف معمولا بدون درمان خاصی به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

 

جالب است که دکتر “یی‌فان”( Yi Fan) و “هو وایفنگ”(Hu Weifeng) هر دو همکاران “لی‌ ون‌لیانگ”(Li Wenliang) بودند.

 

“لی‌ ون‌لیانگ” پزشک جوان چینی بود که نخستین بار در سی‌ام ماه دسامبر سال گذشته نشانه‌های ظهور کرونا ویروس را هشدار داد و خود در ۷ فوریه سال جاری بر اثر ابتلا به “کووید-۱۹” درگذشت.

 

هر دو این پزشکان به مدت دو ماه تحت درمان بودند تا توانستند این ویروس را شکست دهند.

 

“یی‌فان” در این‌باره اظهار کرد، وقتی از شرایط خود باخبر شدم، بسیار ترسیدم و اکثر شب‌ها کابوس می‌دیدم.

 

“سونگ جیانکسین”(Song Jianxin) ، متخصص بیماریهای عفونی در دانشگاه علم و فناوری “هواژانگ” گفت: اعضای بدن این دو مرد در طول دوران مبارزه با کروناویروس آسیب دیده است و “آهن” که باید در کبد آن‌ها ذخیره می‌شد، به جای کبد به رگ‌های خونی آنها انتشار پیدا کرده است. چرا که اندام‌های بدن آن‌ها کارایی مناسب خود را نداشته‌اند. افزایش سطح آهن می‌تواند به تغییر در رنگ پوست و افزایش رنگدانه‌های صورت منجر شود.

 

در بیانیه رسمی این بیمارستان آمده که “یی فان” جراح قلب و عروق بیمارستان مرکزی ووهان و “هو وایفنگ” متخصص اورولوژی، در پی وخامت حالشان در تاریخ دوم مارس به بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان “تونگجی”(Tongji) منتقل شدند.

 

سپس “وانگ چن”(Wang Chen)مدیر مرکز ملی تحقیقات بالینی تنفسی استفاده از “اکسیژناسیون غشایی برون‌پیکری”(ECMO) را برای آنها پیشنهاد داد. این روش در مراقبت‌های ویژه پزشکی استفاده می‌شود و برای فراهم ساختن حمایت قلبی و تنفسی خارج از بدن با هدف احیای قلبی-تنفسی فردی که سیستم گردش خون و تنفس وی نمی‌تواند اکسیژن کافی برای ادامه حیات را فراهم کند به کار می‌رود.

 

در اثر نارسایی‌های تنفسی ایجاد شده برای آنها، اندام‌های بدن‌شان دچار اختلال عملکرد شد و عفونت‌های ثانویه در آن‌ها ایجاد شد.

 

به گزارش رسانه‌های چینی “هو وایفنگ” در تاریخ ۳۰ مارس قادر به برقراری ارتباط با دیگران به صورت معمولی شد. “یی فان” هم توانست در تاریخ ۳ آوریل به تنهایی بایستد.

 

به گزارش ایسنا، این خبر در رسانه های انگلیسی بازتاب گسترده ای داشته و روزنامه‌هایی همچون میرور، سان، دیلی استار و مترو این خبر را پوشش داده اند.

تشدید تلاش‌های آمریکا برای ممانعت از پیشرفت کریدور اقتصادی مشترک چین و پاکستان

طی دو سال اخیر و از زمان جدی‌تر شدن مراحل اجرایی کریدور اقتصادی چین و پاکستان موسوم به سی پیک آمریکا نیز تلاش مرموزی را برای ضربه زدن به این پروژه اقتصادی آغاز کرده است.

ادامه

افغانستان, امریکا, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, هندوستان

دکتر فائوچی ادعای ترامپ درباره آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا را مردود خواند

کارشناس ارشد حوزه بیماری های عفونی در دولت آمریکا تئوری مطرح شده از سوی دونالد ترامپ و چند تن از حامیانش در خصوص این که منشا پخش کروناویروس در جهان از یک لابراتوار در چین بوده را مردود دانسته و گفت، تحقیقات علمی او را به این باور رسانده که منشا این ویروس خفاش‌ها بوده‌اند ... دکتر فائوچی ادعای ترامپ درباره آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا را مردود خواند

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا