افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

نتایج مطالعه جدیدی فاش ساخت، تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا باعث رقم خوردن مرگ ۲۹ میلیون نفر در جهان در طول پنج دهه شده‌اند که این رقم معادل تلفات چندین جنگ است. به گزارش ایسنا، این پژوهش که نتایج آن در نشریه «لانست گلوبال هلث»‌ انتشار یافت، در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است. ... افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, استبداد, اقتصادی, بریکس, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فقر, کودکان, گرسنگی, گزارش

ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

با گذشت بیش از یک ماه از آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، صحنهٔ سیاسی میهن ما دستخوش فعل‌وانفعال‌ها در همه بُعدهای سیاسی و اجتماعی‌ است. به‌دنبال تجاوز نظامی رژیم جنایتکار اسرائیل و امپریالیسم آمریکا به‌کشور، مناسبات در هرم حاکمیت و جناح‌بندی‌های حکومتی با تغییرهایی معین روبه‌رو شده و شکل‌هایی نوپدید به‌خود گرفته ‌است. این ... ضرورت مبارزهٔ زحمتکشان در دو عرصهٔ «سیاسی» و «صنفی» و پیوندِ تنگاتنگ میان آن ها

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, بازنشستگی, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, خصوصی‌سازی, زحمتکشان, صلح, فرهنگیان

مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ پیتر سیجیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، اتحادیه اروپا را به «ریاکاری» در مورد نفت روسیه متهم کرده و گفته است بسیاری از اعضا مجارستان را به دلیل وارداتش مورد انتقاد قرار میدهند، ... مجارستان: بسیاری از اعضای اروپا پنهانی نفت روسیه را می‌خرند

ادامه

آسیا, اتحادیه اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, اوکراین, تحریم, جهان, روسیه, غرب اروپا, گزارش, مجارستان

کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

۷۲ سال پیش، با همکاری عملیِ “امپریالیسم” و “ارتجاعِ داخلی” در رنگ‌ها و نیرنگ‌های مختلف آن و اجرای کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ سازمان دهی و اجرا شد و بدین ترتیب راهِ تحول موزون و دموکراتیک جامعهٔ ایران با خون و اسلحه مسدود گردید. رویداد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲(۱۹۵۳) در بُرههٔ زمانی تاریخی‌ای در دنیا ... کودتای آمریکایی-انگلیسی ۲۸ مرداد، اوضاع بحرانی کشور، تهدید جنگ و مداخلهٔ خارجی، و ضرورت تجربه‌اندوزی از این فاجعهٔ تاریخی!

ادامه

آزادی, آمریکا, ارتجاع, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, ایران, تاریخ, تحریم, خزب توده ایران, دستمزد, دیدگاه, غارتگری, کارگران, کودتا, کودکان

بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

وزیر امور خارجه بلژیک در واکنش به ادامه جنایت های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم فلسطین، اعلام کرد: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ماکسیم پروو»، وزیر امور خارجه بلژیک امروز سه شنبه اعلام کرد: ما فاجعه انسانی جاری در نوار غزه را محکوم ... بلژیک: ۱۲ تحریم در سطح بین‌المللی علیه اسرائیل وضع کردیم

ادامه

اسراییل, بلژیک, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

تحریم‌های تازه‌ آمریکا علیه صنایع و مقام‌های ایرانی / «اینستکس» با ایران معامله کند تحریم می‌شود

ایالات متحده تحریم‌های تازه‌ای علیه صنایع و معادن ایران اعلام کرد و هشت مقام دیگر را به لیست افراد تحریمی افزود. امریکا تهدید کرد چنانچه ایران به “فعالیت‌های تروریستی” ادامه دهد، فشار اقتصادی باز هم شدیدتر خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری آلمان ایالات متحده تحریم‌های تازه‌ای علیه صنایع و معادن ایران اعلام کرد و هشت مقام دیگر را به لیست افراد تحریمی افزود. امریکا تهدید کرد چنانچه ایران به “فعالیت‌های تروریستی” ادامه دهد، فشار اقتصادی باز هم شدیدتر خواهد شد.

 

در واکنش به حملات موشکی ایران به دو پایگاه نظامی آمریکا در خاک عراق، ایالات متحده روز جمعه (دهم ژانویه) تحریم‌های تازه‌ای را علیه صنایع ایران اعلام کرد و همچنین هشت مقام دیگر جمهوری اسلامی را به لیست افراد تحریم‌شده افزود.

 

استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در نشستی همراه با مایک پمپئو، وزیر خارجه این کشور، در کاخ سفید گفت: «۱۷ تحریم تازه علیه صنایع گوناگون ایران اعمال خواهد شد. افزون بر این هشت مقام ایرانی که در حمله اخیر موشکی به پایگاه‌های آمریکا دخالت داشتند تحریم می‌شوند.»

 

بنا بر اطلاعیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، هشت مقام ایرانی دیگر تحریم می‌شوند، که عبارتند از: علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، سرتیپ غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدرضا نقدی معاون هماهنگی سپاه، محمدرضا آشتیانی جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، علی عبداللهی معاون هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح، علی‌اصغر حجازی معاون اجرایی دفتر خامنه‌ای و محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر رهبری.

 

در اطلاعیه رسمی دولت آمریکا آمده است که هشت مقام ایرانی یادشده در فعالیت‌های “بی‌ثبات‌کننده” در خاورمیانه نقش مؤثر دارند.

 

منوچین تصریح کرد که به دستور دونالد ترامپ تمام افراد ایرانی مؤثر در صنایع و عمران و معادن تحریم خواهند شد. آمریکا قصد دارد تحریم‌های جداگانه‌ای علیه صنایع آهن و فولاد ایران اعمال کند.

 

وزیر خزانه‌داری تأکید کرد که هدف ایالات متحده محروم کردن حکومت ایران از تمام منابع مالی است.

 

به دنبال حملات موشکی ایران به دو پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق، دونالد ترامپ روز چهارشنبه (هشتم ژانویه) گفت که خواهان جنگ با ایران نیست اما بر اقدامات تحریمی علیه ایران خواهد افزود.

 

ایران به تلافی کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، شامگاه سه‌شنبه (هفتم ژانویه) با پرتاب چندین موشک به دو پایگاه نیروهای آمریکایی در خاک عراق حمله کرد.

 

«اینستکس» با ایران معامله کند تحریم می‌شود

 

وزیر خزانه داری آمریکا هشدار داد در صورتی که «اینستکس» با ایران معامله ای صورت دهد مورد تحریم قرار می گیرد.

 

به گزارش مهر، «استیو منوچین» همزمان با اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران هشدار داد در صورتی که «اینستکس» با ایران معامله‌ای انجام دهد مورد تحریم آمریکا قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: آمریکا به تحریم‌های خود علیه ایران ادامه می‌دهد تا ایران به فعالیت‌های بی ثبات کننده خود پایان دهد.

 

وی یادآور شد: تحریم‌های آمریکا علیه ایران نتایج مشخص و ملموسی داشته است و مانع رسیدن میلیاردها دلار به ایران شده است.

 

منوچین همچنین طرف‌های مشارکت کننده در تحقیقات مرتبط با هواپیمای اوکراینی که در ایران سقوط کرده را از تحریمٰها معاف کرد.

 

به گزارش مهر، «اینستکس» ساز و کار مالی و تجاری اروپا با ایران است که به رغم وعده اروپایی هنوز هم به صورت جدی عملیاتی نشده است. قرار بود این مکانیسم مالی همه گونه تجارت با ایران را در بگیرد ولی بعدها محدود به تجارت بشردوستانه شد و همان هم عملیاتی نشد.

 

آمریکا پیش از این نیز گفته بود اروپا حق ندارد این مکانیسم را عملیاتی کند و خواستار ایجاد مکانیسم آمریکایی برای تجارت بشردوستانه با ایران شده بود تا کلیه واردات اقلام بشردوستانه را ذیل کنترل خود داشته باشد.

عقب‌نشینی بزرگ ترامپ از تهدیدات بعد از ضربه موشکی ایران

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که تا پیش از این از هدف قرار دادن نقاط متعدد در ایران صحبت می‌کرد، در نطق خود بعد از ضربه موشکی جمهوری اسلامی، از هرگونه تهدید نظامی علیه ایران عقب‌نشینی کرد و با صدایی لرزان از لزوم صلح با ایران، لزوم کاهش حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا و منفعت ... عقب‌نشینی بزرگ ترامپ از تهدیدات بعد از ضربه موشکی ایران

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, عربستان سعودی, لبنان, یمن

وال استریت ژورنال: از مکانیسم «ماشه» برای کشاندن ایران به میز مذاکره استفاده کنید

روزنامه آمریکایی وابسته به جمهوری‌خواهان در گزارشی علیه ایران از دولت «دونالد ترامپ» خواست برای کشاندن تهران به میز مذاکرات جدید با واشنگتن، از «مکانیسم ماشه» در برجام استفاده کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, فرانسه, مذاکرات اتمی, مقاله