اعتراف دیپلمات انگلیسی به توخالی بودن هشدارهای انگلیس به اسرائیل

«کارنی راس» دیپلمات انگلیسی در اظهاراتی گفت: اینکه به دلیل وضعیت بد حقوق بشر در نوار غزه و قطع آب شرب مردم بیانیه صادر می‌کنیم و همزمان به صادرات سلاح خود به اسرائیل هم ادامه می‌دهیم پیامی جز توخالی بودن بیانیه‌هایمان ندارد. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از الجزیره، این دیپلمات انگلیسی در پاسخ به ... اعتراف دیپلمات انگلیسی به توخالی بودن هشدارهای انگلیس به اسرائیل

ادامه

اسراییل, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, غرب اروپا, فلسطین, قحظی, لبنان

ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر ایرلند مدعی شد: «هیچ‌کس نمی‌خواهد مردم غزه را اخراج کند.» به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه با «مایکل مارتین» نخست‌وزیر ایرلند در کاخ سفید دیدار می‌کند. او در دیدار خود با مارتین، ضمن عقب‌نشینی از طرح بحث برانگیز خود درباره غزه مدعی شد: «هیچ‌کس ... ترامپ: قرار نیست کسی را از غزه اخراج کنیم

ادامه

آمریکا, ایرلند, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, فلسطین

مسکو: انگلیس تحریک‌کننده اصلی درگیری‌های جهان است

سرویس اطلاعات خارجی روسیه در بیانیه‌ای مطرح کرد انگلیس که تلاش می‌کند در اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای ایجاد صلح در اوکراین کارشکنی کند، به عنوان «تحریک‌کننده اصلی» در درگیری‌های جهان عمل می‌کند. به گزارش ایسنا، سرویس اطلاعات خارجی روسیه، امروز (دوشنبه) گفت که لندن به عنوان «تحریک‌کننده» اصلی در درگیری‌های جهانی عمل ... مسکو: انگلیس تحریک‌کننده اصلی درگیری‌های جهان است

ادامه

آمریکا, انگلیس, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, صلح, غرب اروپا

امضای توافق انگلیس و اوکراین برای تسریع اختصاص وام ۲.۸ میلیارد دلاری

رئیس‌جمهوری اوکراین و نخست‌وزیر انگلیس توافقنامه‌ای را برای تسریع اختصاص وام‌ به ارزش ۲.۸ میلیارد دلار (۲.۲۶ میلیارد پوند) به اوکراین امضا کردند. به گزارش CGTI: راشل ریوز وزیر دارایی انگلیس گفت که این وام از طریق درآمدهای حاصل از فروش دارایی های مسدود شده روسیه پرداخت می شود. ریوز تاکید کرد که این توافق ... امضای توافق انگلیس و اوکراین برای تسریع اختصاص وام ۲.۸ میلیارد دلاری

ادامه

انگلس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, شرق اروپا

فرانسه از اروپا خواست «ناتوی بدون آمریکا» ایجاد کند

نخست وزیر فرانسه خواستار ایجاد یک اتحاد دفاعی مستقل اروپایی مشابه ناتو، بدون مشارکت آمریکا شد. به گزارش ایسنا، «فرانسوا بایرو» نخست وزیر فرانسه با تاکید بر اینکه اتحادیه دفاعی اروپا تنها راه حل ممکن خواهد بود، گفت وضعیت کنونی مستلزم ارزیابی مجدد از سوی کسانی است که بر این باورند امنیت اروپا می‌تواند توسط ... فرانسه از اروپا خواست «ناتوی بدون آمریکا» ایجاد کند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, استقلال, امنیتی, جهان, خبر, غرب, فرانسه

وعده انتخاباتی حزب کارگر بریتانیا: اینترنت سریع و رایگان

حزب کارگر بر این باور است که اینترنت باید به “دستاورد ارزشمند ملی قرن بیست‌و‌یکم” تبدیل شود.

 

حزب کارگر بریتانیا به عنون اصلی‌ترین رقیب حزب حاکم (حزب محافظه‌کار) وعده اینترنت رایگان و سریع با پهنای باند گسترده در سراسر این کشور را داده است.

 

به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه بریتانیایی “ایندیپندنت”، بریتانیا اینترنت کندی دارد. از میان هر ۱۲ خانه، برج، آپارتمان یا مناطق اداری تجاری در بریتانیا تنها یک مجموعه به اینترنت پرسرعت بالای یک گیگابایت در ثانیه و تمام فیبر مجهز است.

 

راه‌اندازی اینترنت سریع و رایگان برای ۱۸ میلیون مجموعه اداری، تجاری و مسکونی تا سال ۲۰۳۰ در بریتانیا حدود ۱۹.۷ میلیارد دلار هزینه در بر دارد.

 

براساس گزارش حزب کارگر، هزینه‌ جاری و سالانه این طرح به بیش از ۲۹۶ میلیون دلار (۲۳۰ میلیون پوند) می‌رسد. البته هنوز چگونگی دستیابی به این اعداد مشخص نیست. گزارش “کمیسیون زیرساخت‌های ملی” بریتانیا نیز از هزینه سالانه ۸۹۰ میلیون دلاری (۶۹۰ میلیون پوندی) برای این طرح خبر می‌دهد.

 

در اسپانیا بیش از ۷۰ درصد خانه‌ها و اماکن تجاری به اینترنت پرسرعت و رایگان مجهز هستند. این مقیاس در کره جنوبی به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

 

به همین دلیل “جرمی کوربین” رهبر حزب کارگر بریتانیا در آستانه انتخابات این کشور وعده فرآهم کردن اینترنت رایگان پرسرعت با پهنای باند گسترده را به تمامی خانه‌های مسکونی، مراکز اداری و تجاری این کشور تا سال ۲۰۳۰ داده است.

 

حزب کارگر قول داده در صورت پیروزی در انتخابات ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) بخشی از شرکت اصلی مخابرات انگلیس موسوم به “بریتیش تلکام” (BT) را ملی خواهد کرد تا طرح ارائه اینترنت رایگان را به اجرا بگذارد.

 

بر اساس این طرح ابتدا مناطق محروم از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شده و تا سال ۲۰۳۰ تمام بریتانیا تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

 

ایندیپندنت در گزارش خود نوشت: چیزهای رایگان محبوب هستند. حزب کارگر برخلاف طرح خاموش و رها شده بوریس جانسون مبنی بر “ارائه خدمات برابر” تا سال ۲۰۲۵ از ارائه اینترنت باکیفیت و رایگان حرف می‌زند.

 

حزب کارگر بر این باور است که اینترنت باید به “دستاورد ارزشمند ملی قرن بیست‌و‌یکم” تبدیل شود. آنها در استدلال خود می‌گویند: اینترنت رایگان پرسرعت در قرن کنونی حکم تامین آب سالم برای همگان در قرن ۱۹ را دارد و باید در این بخش سرمایه‌گذاری لازم صورت گیرد.

 

حزب کارگر در بیانیه خود اعلام کرد: چنین اینترنتی باعث رونق خرده‌فروشی شده و در حاشیه تحولات اجتماعی، اقتصادی فرصت‌های ویژه‌ای را برای همگان به همراه خواهد داشت.

 

سی‌ان‌ان نیز در این باره به نقل از گزارش سال ۲۰۱۸ شرکت ارتباطات بریتانیا (آفکام) نوشت: خدمات ارتباط اینترنتی در بسیاری از بخش‌های بریتانیا ضعیف است.

 

بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا روز جمعه در اظهارنظری، وعده جدید انتخاباتی حزب کارگر برای ارائه رایگان اینترنت پرسرعت به مردم این کشور را “احمقانه” خواند.

 

جانسون افزود: حزب محافظه‌کار مالیات مردم را صرف ملی کردن یک شرکت تجاری انگلیس برای اجرای چنین طرحی نخواهد کرد.

 

وی افزود: “طرح دیوانه‌وار” حزب کارگر ده‌ها میلیارد از مالیات مردم را صرف خود خواهد کرد.

نامه دانشجویی که در لیون خودسوزی کرد: «زنده باد سوسیالیسم و زنده باد بیمه اجتماعی»

یک دانشجو روز جمعه ۸ اکتبر در مقابل «مرکز منطقه‌ای آثار علمی ودانشگاهی» (Crous) شهر لیون فرانسه که به درخواست‌هایی چون بورس دانشجویی رسیدگی می کند، دست به خودسوزی زد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

رئیس جدید کمیسیون اروپا: اروپا باید زبان قدرت را یاد بگیرد

رئیس منتخب جدید کمیسیون اروپا گفت، اتحادیه اروپا دیگر نمی‌تواند برای دفاع از ارزش‌هایش در جهان به “قدرت نرم” متکی باشد و لازم است که “زبان قدرت” را یاد بگیرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, البانی, المان, بالکان, جهان, چین, خبر, غرب اروپا, فرانسه