ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

«ان بی سی نیوز» در گزارشی فاش کرد: حملات اف-۵ ایران با وجود پدافند هوایی واشنگتن، میلیاردها دلار خسارت به پایگاه‌های آمریکا وارد کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، «ان بی سی نیوز» امروز شنبه در گزارشی فاش کرد که ایران خسارات گسترده‌ تری به پایگاه‌ های نظامی آمریکا نسبت به آنچه که علناً اعلام ... ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس

لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

تحلیل تصاویر ماهواره‌ای از مناطق مرزی جنوب لبنان، از تخریب گسترده و از بین رفتن کامل برخی روستاها در نتیجه حملات و درگیری‌های اخیر حکایت دارد؛ وضعیتی که به گفته برخی منابع، شباهت زیادی به الگوی تخریب در غزه دارد. به گزارش ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان، در ادامه گزارش‌های مربوط به تحولات جنوب لبنان، ... تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, لبنان

چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

برگزاری تمرینات نظامی آمریکا در خلیج فارس

آمریکا در چهارچوب تمرین‌های نظامی بین‌المللی که به مدت سه هفته در خلیج فارس درحال برگزاری است به دنبال آموزش “محافظت از کشتیرانی” به متحدان خود در منطقه است.

 

خبرگزاری فرانسه امروز چهارشنبه خبر داد که تمرین های فوق از ۲۱ اکتبر (۲۹ مهر) آغاز شده و ۵ هزار نیرو، ۴۰ شناور و ۱۷ فروند هواپیما از ۵۰ کشور در آن حضور دارند.

 

طبق این گزارش حدود ۳۰۰ نفر نیرو از آمریکا، فرانسه و کشورهای خلیج فارس در این رزمایش حضور دارند و عربستان برای نخستین بار در این رزمایش شرکت می‌کند.

 

آمریکا پس از خروج یک جانبه از برجام ، با طرح ادعاهای مختلف ائتلافی از چندکشور هم پیمان را به بهانه محافظت از کشتیرانی در منطقه ایجاد کرد. بحرین، عربستان و امارات از جمله کشورهایی هستند که به فراخوان واشنگتن پاسخ مثبت دادند.

 

استرالیا و انگلیس نیز گفته اند که برای همراهی کشتی های تجاری در خلیج فارس موافقت کرده اند . با این حال بیشتر کشورهای اروپایی از مشارکت در این ائتلاف دریایی خودداری کرده اند.

 

دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش پیشتر اعلام کرده بود که خلیج فارس بسیار امن است و برای تامین امنیت آن نیاز به کشورهای فرامنطقه‌ای نیست، گفت: ائتلاف آمریکا در خلیج فارس به شکست خواهد انجامید.

 

وی با اشاره به ائتلاف آمریکایی در خلیج فارس، تاکید کرد: کشورهای فرامنطقه‌ای به بهانه تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و خلیج فارس اقدام به تشکیل یک ائتلاف کردند، اما بدانند این توطئه های پلید آن ها به شکست خواهد انجامید.

 

فرمانده نیروی دریایی روسیه نیز دراین زمینه در اظهاراتی گفت بود غیر از کشورهای فرامنطقه‌ای هیچ کشوری در خلیج فارس ناامنی ایجاد نمی‌کند.

 

دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول برگرفته از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی امسال سازمان ملل متحد «پویش صلح هرمز» را که یک برنامه همکاری منطقه ای شامل ۸ کشور برای ایجاد صلح پایدار و دراز مدت در تمام منطقه است، مطرح کرد.

ایرنا

وزیر خارجه مصر: برپایی کشور فلسطینی در منطقه، صلح برقرار می‌کند

«سامح شکری» وزیر خارجه مصر روز سه شنبه در دیدار با «جرد کوشنر» داماد و مشاور “دونالد ترامپ” رئیس جمهوری آمریکا در واشنگتن گفت: برپایی کشور فلسطینی منطقه را به ثبات و صلح سوق خواهد داد.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, مصر

سرقت نفت سوریه توسط آمریکا و اهمیت نبرد در شرق دیر الزور

با بررسی سریع تحولات سیاسی و نظامی شتابنده در عرصه سوریه، می‌توان گفت که نبرد شرق دیرالزور در صدر اولویت‌ها قرار دارد؛ نبردی که علیه نیروهای آمریکایی است که در حال حاضر کنترل میادین نفت و گاز این منطقه را در دست گرفته‌اند.

ادامه

امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, لیبی

برگزاری نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی درباره ایران

در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی که در وین برگزار می‌شود گزارش بازرسان از فعالیت‌های ایران مورد بحث قرار می‌گیرد. ایران دلیل بازداشت موقت بازرس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را “احتمال همراه داشتن مواد مشکوک” اعلام کرد.

ادامه

اسراییل, المان, امریکا, انگلستان, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, فرانسه, مذاکرات اتمی