آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

«آکسیوس»، پایگاه خبری-سیاسی آمریکایی، با استناد به نظرسنجی شرکت آمریکایی «مورنینگ کانسالت» که در ۴۱ کشور انجام شده، گزارش داد محبوبیت جهانی چین طی یک سال گذشته روندی صعودی و باثبات داشته و از ماه مارس امسال با شتابی محسوس همراه شده است. بر اساس این گزارش، تا پایان ماه مه، چین به امتیاز خالص ... آکسیوس: چگونه چین محبوب شد؛ راز نگاه مثبت جهان چیست؟

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, ایران, بریکس, جهان, چین, سیاسی, شرق آسیا, صلح, عربستان, فرانسه, گزارش, معیشت

لی جه‌میونگ، رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی خواستار آغاز گفت‌وگو با کره شمالی جهت دستیابی به نتایج برد-برد شد

روز چهارشنبه ۴ ژوئن به وقت محلی، کمیسیون مدیریت انتخابات مرکزی کره جنوبی طی یک نشست عمومی نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور را تأیید کرد و بر همین اساس، لی جه‌میونگ، نامزد حزب دموکراتیک این کشور، به‌طور رسمی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی معرفی شد. دوره ریاست‌جمهوری لی جه‌میونگ به عنوان بیست و یکمین ... لی جه‌میونگ، رئیس‌جمهور منتخب کره جنوبی خواستار آغاز گفت‌وگو با کره شمالی جهت دستیابی به نتایج برد-برد شد

ادامه

جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

مذاکرات روسیه و چین درباره حل و فصل مناقشه اوکراین

«آندری رودنکو» معاون وزیر امور خارجه روسیه و «لیو بین» دستیار وزیر امور خارجه چین در نشستی در پکن درباره حل و فصل مناقشه اوکراین گفت‌وگو کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، وزارت امور خارجه روسیه پنجشنبه در بیانیه‌ای با اعلام این خبر اعلام کرد: در این دیدار به صورت مفصل درباره فراهم کردن ... مذاکرات روسیه و چین درباره حل و فصل مناقشه اوکراین

ادامه

اوکراین, تعامل استراتژیک, جهان, چین, خبر, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, شرق اروپا

رویترز: پکن ۲ بمب‌افکن‌ خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرد

خبرگزاری رویترز مدعی شد که پکن ۲ فروند از پیشرفته‌ترین بمب‌افکن‌های خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرده است. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، تصاویر ماهواره‌ای نشان دادند که پکن ۲ فروند بمب‌افکن پیشرفته اچ -۶( H-۶) را در جزیره «وودی» از مجمع‌الجزایر مورد مناقشه «پاراسل» در دریای جنوبی چین مستقر ... رویترز: پکن ۲ بمب‌افکن‌ خود را در دریای جنوبی چین مستقر کرد

ادامه

آمریکا, تایوان, جهان, چین, خبر, سنگاپور, شرق آسیا, فرانسه, فیلیپین

سقوط هواپیمای نیروی دریایی کره‌جنوبی ۳ کشته برجای گذاشت

یک فروند هواپیمای گشت زنی متعلق به نیروی دریایی کره جنوبی با ۴ سرنشین روز پنجشنبه دچار سانحه شد و در جنوب این کشور سقوط کرد که تاکنون ۳ نفر از این تعداد جان باخته‌اند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: بنابر اعلام نیروی دریایی کره جنوبی، یک فروند ... سقوط هواپیمای نیروی دریایی کره‌جنوبی ۳ کشته برجای گذاشت

ادامه

جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره جنوبی

چین در مسائل شبه جزیره از کره شمالی حمایت می‌کند

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین که از روز دوشنبه به منظوری دیداری سه روزه وارد پیونگ یانگ شد در دیدار با همتای کره شمالی خود اعلام کرد پکن در مساله خلع سلاح شبه جزیره از این کشور حمایت می‌کند.

 

وزارت خارجه چین روز سه شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که «وانگ یی» وزیر خارجه چین شامگاه دوشنبه در پیونگ یانگ با «ری یونگ هو» همتای کره شمالی خود دیدار و گفت و گو کرده است آنها در این دیدار توافق کرده‌اند روابط دوستانه دو جانبه را تقویت کنند و از نزدیک برای حل مسائل شبه جزیره کره با یکدیگر همکاری کنند.

 

در این بیانیه آمده است که وزرای خارجه دو کشور در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله امنیت منطقه ای و شفاف سازی موضوع خلع سلاح شبه جزیره کره با یکدیگر گفت و گو کرده اند.

 

این نشست پس از ورود «وانگ یی» در روز دوشنبه به پیونگ یانگ برای یک سفر سه روزه صورت گرفته است گمانه زنی‌ها در حال افزایش است که سفر وی با هدف بررسی سفر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به پکن صورت گرفته است.

 

«وانگ یی» در این دیدار تاکید کرد که موضع چین در برابر کره شمالی مبتنی بر تقویت روابط دوستانه پکن و پیونگ یانگ، افزایش همکاری و ارتباط نزدیک در زمینه‌های مختلف همواره ثابت و بدون تغییر باقی مانده است.

 

استقبال وزیر خارجه کره شمالی از همتای چینی

 

وزیر خارجه چین با اشاره به سیاست جدید پیونگ یانگ مبتنی بر توسعه اقتصادی خاطرنشان کرد: چین حامی راهبرد جدید کره شمالی است و یقین دارم دو کشور آینده روشن‌تری خواهند داشت.

 

«ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی هم در این دیدار با اشاره به اینکه پیونگ یانگ و پکن عصر جدیدی از توسعه روابط را آغاز کرده اند بر تلاش های کره شمالی برای پیشبرد روابط دو جانبه و همکاری بین دو متحد تاکید کرد.

 

وزرای خارجه دو کشور همچنین در مورد نا آرامی های هنگ کنگ گفت و گو کردند وزیر خارجه کره شمالی یک بار دیگر موضع قاطع کشورش در این زمینه مبنی بر مخالفت با مداخله کشورهای دیگر در امور این منطقه تاکید کرد.

 

سفر «وانگ یی» به پیونگ یانگ در حالی صورت می‌گیرد که کره شمالی به دنبال بن بست طولانی مدت در مذاکرات هسته‌ای با آمریکا، انتقاداتش را از این کشور افزایش داده است «چو سون خویی» معاون وزیر امور خارجه کره شمالی روز شنبه گفته بود انتظار کشورش برای مذاکره با ایالات متحده آمریکا از بین رفته است.

 

یک منبع دیپلماتیک پیش از این در پکن گفته بود که «وانگ یی» ممکن است در طول اقامت خود در پیونگ یانگ با رهبر کره شمالی هم دیدار کند کیم از ماه مارس سال ۲۰۱۸ تا کنون چهار بار رییس جمهوری چین دیدار گرده است.

ایرنا

کمربند و جادهٔ علمِ چین

ابتکارعمل بلندپروازانهٔ چین در تأسیسات زیربنایی نه‌فقط در وسائل و لوازم بلکه در عرصهٔ دانش‌افزایی نیز است.

ادامه

اتحادیه اروپا, ازبکستان, اسراییل, امریکا, ایتالیا, پاکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, جهان, چین, شرق آسیا, قرقیزستان, قزاقستان, یونان

تاثیر منفی جنگ تجاری با چین بر خانوارهای آمریکایی

از این پس به دلیل افزایش تعرفه‌ها مصرف بسیاری از کالاها از شیر گرفته تا لوازم ورزشی چینی برای خانوارهای آمریکایی حداقل ۱۵ درصد گرانتر خواهد شد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا