امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

آلمان و انگلیس پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی امضا کردند. به گزارش ایسنا، فریدریش مرتز، صدراعظم آلمان، و کر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، پیمان «تاریخی» دوستی و همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کردند. امضای تشریفاتی این سند در موزه ویکتوریا و آلبرت در لندن انجام شد. مرتز این روز را «روزی تاریخی» ... امضای پیمان همکاری دفاعی میان آلمان و انگلیس

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, فرانسه

«ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

یک روزنامه غربی به توهین رئیس جمهور فرانسه خطاب به نخست وزیر انگلیس اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، روزنامه انگلیسی دیلی اکسپرس فاش کرد که امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر اخیر خود به کر استارمر نخست وزیر انگلیس توهین کرده است. وی استارمر را یک میمون ... «ماکرون» خطاب به نخست‌وزیر انگلیس: میمون مطیع!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, انگلیس, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

سازمان دریانوردی انگلیس از غرق شدن کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده یمن خبر داد. به گزارش ایسنا، سازمان دریانوردی انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که کشتی هدف قرار گرفته در فاصله ۵۱ مایل دریایی در جنوب غرب الحدیده یمن در حال غرق شدن است. این سازمان اشاره کرد که خدمه کشتی آماده ... کشتی هدف قرار گرفته در جنوب غرب الحدیده در حال غرق شدن است

ادامه

انگلس, جهان, خاورمیانه, خبر, غرب اروپا, یمن

خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

آلمان آموزش نظامیان اوکراینی برای کار با موشک‌ تاروس را بررسی می‌کند

صدراعظم آلمان می‌گوید با ولودیمیر زلنسکی در مورد آموزش احتمالی اوکراینی‌ها برای استفاده از موشک‌های تاروس صحبت کرده است. به گزارش ایسنا، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان گفت که با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در مورد امکان آموزش نظامیان اوکراینی برای استفاده از موشک‌های کروز تاروس ساخت آلمان صحبت کرده است. مرتس در پاسخ به سوالی ... آلمان آموزش نظامیان اوکراینی برای کار با موشک‌ تاروس را بررسی می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپای مرکزی, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

کوربین: ترزا می، انگلیس را به بحران کشانده / کشور را متحد می‌کنیم

رهبر حزب کارگر انگلیس در پیام سال نوی میلادی دولت ترزا می را متهم کرد که با ایجاد “آشوب بریگزیت”، کشور را به بحران کشانده است.

 

به گزارش پرس اسوسیشن، جرمی کوربین رهبر حزب اپوزیسیون کارگر انگلیس گفت: تلاش‌های نخست‌وزیر برای گرفتن رای مثبت مجلس عوام در جلسه ماه آتی و اجرای توافق خروج “ناامید کردن تمام ساکنان کشورمان است؛ چه رای به خروج داده باشند، چه رای به ماندن.”

 

او در پیامی که امروز دوشنبه منتشر کرد، گفت انگلیس مملو از استعدادی است که با این سیستم اقتصادی و حاکمیت محافظه‌کاران به باد رفته است.

 

کوربین همچنین در این پیام متعهد شد تا حزب کارگر با ایجاد جامعه‌ای که در آن استعداد همه نمایان شود، یک “کشور گرفتار تفرقه” را متحد سازد.

 

رهبر حزب کارگر انگلیس گفت: در سراسر بریتانیا استعدادهای بیشماری وجود دارد اما سیستمی مانع ما شده است که مدت‌هاست تنها در خدمت منافع تعداد معدودی است. اکنون هم محافظه‌کاران کشور را با آن بریگزیتی که ساخته‌اند گرفتار آشوب کامل کردند، تلاش دارند تا یک توافق بد را جلو ببرند و مردم سراسر بریتانیا را ناامید کرده‌اند؛ چه به ماندن رای داده باشند چه به رفتن.

 

این سیاستمدار انگلیسی تاکید کرد: هشت سال ناکامی زیان‌بار محافظه‌کاران کشوری گرفتار تفرقه برایمان باقی گذاشته  است جایی که در آن میلیون‌ها تن برای تامین مایحتاج زندگی‌اشان تقلا می‌کنند؛ جایی که بسیاری قادر به تامین هزینه مسکن نیستند و سالخوردگان عزتی که لایق آن هستند دریافت نمی‌کنند و بسیاری از مردم با حقوقی کمتر از حقشان کار می‌کنند و امنیت شغلی وجود ندارد.

 

کوربین افزود: نمی‌توان این وضع را ادامه داد. حزب کارگر آماده است تا یک تغییر رادیکال در بازسازی و تغییر کشورمان به وجود آورد. ما به یاری اندک قدرتمندان به پا خواهیم خواست تا این ثروتی که شما ایجاد می‌کنید به صورت منصفانه تقسیم شود نه اینکه گروهی از نخبگان ذی‌نفع آن را انباشته کنند. ما برای ایجاد جامعه‌ای تلاش می‌کنیم که استعداد همه نمایان شود. اینگونه است که می‌توانیم کشورمان را متحد کنیم.

ایسنا

ادامه اعتراضات “جلیقه زردها” در فرانسه

به نقل از خبرگزاری رویترز، گزارش شد که درگیری‌های پراکنده‌ای نیز بین معترضان با نیروهای پلیس در چندین شهر فرانسه از جمله شهرهای بوردو و نانت اتفاق افتاد و نیروهای پلیس علیه معترضان گاز اشک آور و نارنجک‌های گیج کننده شلیک کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه

آغاز تظاهرات امروز شنبه جلیقه زردهای فرانسه برای ششمین هفته متوالی

در آستانه سال نوی میلادی معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها باردیگر با تجمع در خیابان‌های پاریس اعتراض خود را نسبت به سیاست‌های دولت ماکرون اعلام کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه